Szeretne egy képes, mégis olcsó dobozt, amely illeszkedik a legjobb al-ohm tartályhoz? Akkor ne hagyja ki a Think Vape Thor-t, amelyet az alábbiakban fedünk le. Csak 26,90 dollárért árulja a best online vape shop-es vapesourcing szolgáltatást. Csak akkor vásárolhat ott, ha tetszik.

Az Think Vape Thor Mod számjegy jól kidolgozott graffiti témájú megjelenéssel. A mod elején egy 0,96 "-es OLED képernyő található, amelynek függőleges menüje fehér alapon, fehér betűtípussal rendelkezik. A menü olyan vape-adatokat tartalmaz, mint például két akkumulátor sáv, porlasztó ellenállás, áram feszültség, áram teljesítmény / hőmérséklet, áram mód és így tovább: A képernyő felett egy túlméretes tűz gombot láthat, amelyet állítólag a kényelmes működés biztosítása érdekében készítettek. A képernyő alatt két beállító gomb és egy USB töltőport található.

A mod tápellátása kettős 18650 elemből áll, és a frissített ST200 forgácslapnak köszönhetően a mod meglehetősen képes. 5-200 W feszültséget tűzhet, nagyon alacsony ellenállási képessége (0,05ohm), és hőmérsékleti ellenőrzéssel egészen 600 Fahrenheitig működik, minden fűtőelemmel együtt, beleértve a TCR beállítást is. Van egy áthidaló üzemmód is az eszköz mechanikus modulként történő használatához. Különben is, a Thor Mod mindenképpen érdemes megnézni!

Még szintén kedvelheted:smok rpm40 kit near me

Az alábbiak szerint
Anyag: ABS
Méret: 88,5 * 46 * 32 mm
Képernyő: 0,96 "OLED képernyő
Teljesítménytartomány: 5W-200W
Hőmérsékleti tartomány: 93 ℃ -315 ℃ / 200 6 -600 ℉
Munkamódok: VW / VT (Ni / Ti / SS) / TCR / Bypass
Ellenállási tartomány: 0,05-3,5ohm
Akkumulátor: 2 x 18650 elem (nem tartozék)
Menet: 510 szál

Kapcsolódó blog:A SMOK Novo 2 Pod System Kit áttekintése - innovatív és erős vape eszköz