Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VOOPOO DRAG Mini - nemcsak biztonságot nyújt a túlmelegedés elleni védelem mellett

A VOOPOO DRAG Mini 117W TC kezdőkészlet ideális középszintű hajtómű-rendszer. A sokféle üzemmód biztosítása mellett a GENE.FIT chip lehetővé teszi az eszköz gyorsabb indítását, nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt az eszköz számára. A chip v0 tűz besorolása szintén biztonságosabbá teszi a port, a folyadékokat és a kiégést.

Jellemzők:
Méretek - 81,5 mm, 48,5 mm és 25,5 mm
Beépített 4400mAh újratölthető elem
Rendkívül fejlett GENE FIT Chip
Teljesítménytartomány: 5-117W
Kimeneti feszültségtartomány: 0-7,5 V
Ellenállási tartomány - Teljesítmény üzemmód: 0,05-3,0ohms
Ellenállási tartomány - TC mód: 0,05-1,0ohms
Hőmérsékleti tartomány: 200 ° -600 ° F / 100 ° -315 ° C
Támogatja a Ni200, a titán és a rozsdamentes acél kompatibilitását
TCR beállítási mód

A DRAG Mini 117W az ikonikus DRAG 157W kompakt megjelenése, miközben korszerű alvázával frissítik, hogy kisebb formájú tényezőt biztosítson a kényelmes megfogáshoz, miközben megőrzi a VOOPOO készülék vizuális előnyeit.

A beépített GENE Fit chip nagyon dinamikus, kiváló akkumulátor-hatékonysággal rendelkezik, és különféle kimeneti teljesítmény-beállításokat tesz lehetővé, például ízesítés, felhő és akkumulátor üzemmód. Az UFORCE T2 tárolótartály 2 ml-es (TPD-kompatibilis) lé-tároló tartállyal van felszerelve, amelyet nagyobb üveggel (nem tartozék) cserélhetünk ki.

Ergonómikus csúszó felső töltés kialakítása, három résű légáram szabályozása és a rácsra képes UFORCE OCC tekercs rendszer felhasználása. Összességében a VooPoo Drag 2 Kit rengeteg energiát és funkciót tartalmaz a belső akkumulátor modifikációjában, és hozzáadva ezt a kis szörnyet az arzenáljához, ez teljes mértékben növeli az érzéses örömét.

Kapcsolódó készlet, amelyet ajánlunk:
nord vape kaufen

0 Tovább

Melyik Tartály A Legjobb Választás A VOOPOO Drag Mini Mod Számára?

Nagyon szeretem a VOOPOO Co. vape készülékeit. Ezúttal hadd osszam meg egy új DIY készletet, amely a DRAG Mini Mod és a FreeMax Mesh Pro tartályból áll. Az egész készlet fagyosnak tűnik, mivel a mod és a tartály színei igazán harmonikusak.

Először nézzük meg az VOOPOO Drag Mini Mod-et, ami azt jelenti, hogy minden a DRAG 2 Mod és még több. A beépített 4400mAh akkumulátor (amely két 18650 elemnek felel meg) 117W maximális teljesítményt biztosít. A modon belül van egy kivételes GENE.FIT lapkakészlet, amely az energiahatékony kimenetekhez különböző teljesítménymódokkal rendelkezik.

Eközben a Drag Mini Mod mérete 81,5 x 25,5 x 48,5 mm és könnyű súlya 178g. Így könnyen hordozható, gyorsan feltölthető, és jól illeszkedik a kezedbe és a zsebébe. A kristálytiszta OLED kijelző megjeleníti az aktuális akkumulátorszintet, milyen üzemmódot, az ellenállást / feszültséget és természetesen a teljesítményt.

Ezután az FreeMax Mesh Pro Tank. Ez a FireLuke Mesh tekercscsaládot használja, és egy 0,2 literes kettős hálós tekercsfejjel van ellátva, amely 60-90W-os és a 0.15ohm Kanthal egyetlen hálós tekercset, 40-70W-os névleges értéket kapott. Hálótekercsek alkalmazásával a hosszú élettartam és a transzfer dinamikusan nagyobb a szokásos tekercsekhez képest.

A légáramlás a Mesh Pro-ba két, teljesen lezárható alsó légrésen keresztül jut be. A 9 mm széles furatcsúcscsúcs lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megfelelő mennyiségű gőzzel bőségesen ízesítse. A FreeMax Mesh Pro tartály egyedülálló felépítésével és hálós tekercsével stílusos kialakítást és nagyszerű ízt kínál.

Kapcsolódó blog: Mit Kell Tudni A Vásárlás Előtt Vandy Vape JACKAROO 100W Kit?

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML