A VOOPOO DRAG Mini 117W TC kezdőkészlet ideális középszintű hajtómű-rendszer. A sokféle üzemmód biztosítása mellett a GENE.FIT chip lehetővé teszi az eszköz gyorsabb indítását, nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt az eszköz számára. A chip v0 tűz besorolása szintén biztonságosabbá teszi a port, a folyadékokat és a kiégést.

Jellemzők:
Méretek - 81,5 mm, 48,5 mm és 25,5 mm
Beépített 4400mAh újratölthető elem
Rendkívül fejlett GENE FIT Chip
Teljesítménytartomány: 5-117W
Kimeneti feszültségtartomány: 0-7,5 V
Ellenállási tartomány - Teljesítmény üzemmód: 0,05-3,0ohms
Ellenállási tartomány - TC mód: 0,05-1,0ohms
Hőmérsékleti tartomány: 200 ° -600 ° F / 100 ° -315 ° C
Támogatja a Ni200, a titán és a rozsdamentes acél kompatibilitását
TCR beállítási mód

A DRAG Mini 117W az ikonikus DRAG 157W kompakt megjelenése, miközben korszerű alvázával frissítik, hogy kisebb formájú tényezőt biztosítson a kényelmes megfogáshoz, miközben megőrzi a VOOPOO készülék vizuális előnyeit.

A beépített GENE Fit chip nagyon dinamikus, kiváló akkumulátor-hatékonysággal rendelkezik, és különféle kimeneti teljesítmény-beállításokat tesz lehetővé, például ízesítés, felhő és akkumulátor üzemmód. Az UFORCE T2 tárolótartály 2 ml-es (TPD-kompatibilis) lé-tároló tartállyal van felszerelve, amelyet nagyobb üveggel (nem tartozék) cserélhetünk ki.

Ergonómikus csúszó felső töltés kialakítása, három résű légáram szabályozása és a rácsra képes UFORCE OCC tekercs rendszer felhasználása. Összességében a VooPoo Drag 2 Kit rengeteg energiát és funkciót tartalmaz a belső akkumulátor modifikációjában, és hozzáadva ezt a kis szörnyet az arzenáljához, ez teljes mértékben növeli az érzéses örömét.

Kapcsolódó készlet, amelyet ajánlunk:
nord vape kaufen