Az MTL vape készülékek napközben népszerűek a piacon. Ma összehasonlítunk két, 1000mAh körüli készletet. Csak vásároljon a vape online shop-ből, ha úgy tetszik.

Először nézzük meg az Lost Vape Orion Q Kit-et, ami a DNS-Go elméjének folytatása. A beépített 950mAh-os akkumulátorral ellátva ez a remek pod rendszer akár 17w teljesítményű, saját chipkészletet, kényelmes egygombos interfészt és háromfokozatú LED-et tartalmaz. A töltés és a firmware frissítése USB-n keresztül történhet.

Ezen túlmenően az Orion Q 2 ml-es cserélő hüvelyeket alkalmaz 1,0ohm-os ellenállással és 4 mm-es furatú csepegtetővel. Minden pód kényelmesen beilleszkedik a helyére, és 14 napos élettartammal rendelkezik. A hüvelyek szokásos vagy sós nic-folyadékokkal is használhatóak, és a csepegtető csúcsán állítható 5 x 1 mm-es légrés található. Különben is, tényleg megér egy lövést.

Lehet, hogy tetszik az Geekvape Flint Kit-es, ha inkább egy tollstílusú MTL-eszközt szeretne, mint egy pod-rendszert. Ez egy szuper kompakt készlet, amely könnyen hordozható. A tartály teljes 2 ml-es folyadékot tartalmaz, és csúszósapkával ellátott kupakkal rendelkezik. A Flint 1000mAh beépített akkumulátora 3 különböző feszültség beállítással rendelkezik, amelyek közül választhat; A 3x gomb gyors megnyomása közben a kék, zöld és piros színeket a saját testreszabása érdekében saját erősséggel végzi. Annyira kicsi és hajlamos a lehullásra, hogy a Geekvape ezt a készletet IPX5 vízállóvá tette a tartósság és a biztonság érdekében. Az állítható légáram mellett az NS tekercs mind a rendszeres, mind a NicSalt folyadékokhoz lett optimalizálva!

Kapcsolódó blog: Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?