Ha a nagy teljesítményű dobozmodellek és megbízható RTA-k vadászik. Akkor nem hagyhatod ki azokat az eszközöket, amelyeket megosztok. Mindkettőt híres gyártók gyártják, a mod a VOOPOO-tól származik, és az RTA a GeekVape-tól származik.

Először nézzük meg az Voopoo X217 Price-et, amely a VOOPOO legújabb kétmodulos modusa. A Woody Vapes gyártja, a Woody Vapes néhány éve készít modorokat, és a GENE chip gyártója, amelyet a Drag Mods-ben népszerűsítettek. De soha nem váltak igazán népszerűvé, így végül megvásárolták a VOOPOO.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A kettős 21700/20700 elemekkel (vagy 18650 adapterrel) működő VOOPOO X217 Mod a legújabb és legnagyobb 32 bites Gene.Fan chipet futtatja. Ez sokkal több energiát biztosít (akár 217W-ig), és nagyobb és intuitívabb ikon alapú 1,3 "-es TFT nagyfelbontású színes kijelzőt fog működtetni. Eközben 8 akkumulátoros védelmet biztosít, így biztonságosan meg lehet jeleníteni. Az interaktív és színes lélegző LED-fény V-alakja új gőzös élményt nyújt!

A moderrel párosított porlasztó az Geekvape ZEUS X RTA-es. A ZEUS X újdonsága a hozzáadott több lyukú légáramú kéményen belül helyezkedik el, amely a teljes szerkezet központi légcsövén található. A légáramlás két nagy külső levegőnyíláson keresztül jut át ​​a középső kéménybe, amelyek mindegyike 15 mm-rel 2,5 mm-re van, és lefelé eloszlik a többlyukú nyílásokba és végül a porlasztó kamrába. Ez a dinamikus légáramlási útvonal optimalizálja a gőztermelést, miközben magas színvonalat biztosít az aroma kikapcsolódásához.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A belső kialakítású fedélzet tágas és beépített, magas színvonalú kialakítással van ellátva, oldalsó rögzítéssel, hornyolt csavarokkal, egyszerű konfigurációkhoz, amelyek az egy- vagy kettős tekercsek széles választékát támogatják. A teljes ZEUS X RTA szerkezet befejezése a 810-es széles csepegtetőcsúcs, amely számos csepegtetővel rendelkezik, és hihetetlen tartozékzsákkal, így azonnal elkezdhetjük a végső élményt!

Kapcsolódó blog: Két Klasszikus Eldobható Eszköz Nic Salt-RELX Starter Kit & VGOD STIG Disposable Pod