Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Augvape Intake Sub Ohm tartály áttekintése - egyenes üveg a készülékben, 3,5 ml folyadék

Ha fáradt a végtelen Pod rendszerektől, javasoljuk, hogy olvassa el az Augvape Intake sorozatának új porlasztóját.

A bakomizátorok beszívó sorozat, amely majdnem két évvel ezelőtt kezdődött és a híres kínai gyártó, az vape Augvape készítette, minden bizonnyal jelentős népszerűségnek örvend a vapersok körében a világ minden tájáról.

Ezen porlasztók fő előnye a felső levegőellátás, amely miatt a készülék nem ömlött ki. A közelmúltig az beszívótartályok egy vagy két spirál számára kínáltak lehetőségeket, de most a sorozat karbantartást nem igénylő tartályt tartalmaz. Ismerkedjünk meg az új termékkel.

A vadonatúj Intake Sub Ohm Tank megjelenése meglehetősen hasonló a sorozat két korábbi eszközéhez. A készülék tartályainak átlagos méretei vannak, és leszállási átmérője hagyományos 25 mm. Az újdonság nem különbözik a sokféle színváltozatban, és csak acél-, ganmetal- és fekete színben kapható.

Az összes szívótartály fő megkülönböztető tulajdonsága a felső levegőellátás. Az állítható nyílás, két levegő áramlik át a belső csatornákon át lesz irányítva le, és ennek megfelelően a kanyargós az elpárologtató egy bizonyos utánzata az alsó légáramlás.

Az összes szívótartály fő megkülönböztető tulajdonsága a felső levegőellátás vape tanks. Az állítható nyílás, két levegő áramlik át a belső csatornákon át lesz irányítva le, és ennek megfelelően a kanyargós az elpárologtató egy bizonyos utánzata az alsó légáramlás.

Egyéb termék, amelyet ajánlunk:
thc tauren max rdta

0 Tovább

Az AsMODus Viento Sub Ohm Tank Ideális Az MTL Vaping-hoz?

Használta már az AsMODus Amighty Kit-et? Ezúttal az AsMODus Viento Tank --- az Amighty készletre szerelt porlasztót fedjük le, de most külön kapjuk. Csak vásároljon az vape shop online-ből, ha úgy tetszik.

Az asMODus Viento Tank kiváló minőségű, rozsdamentes acélból és piresz üvegből áll, egy eltávolítható, rozsdamentes acél gyűrűvel, amely segíti a balesetek esetén a védelmet. A bázisátmérő 26,9 mm-es mérésével akár 3,5 ml e-gyümölcslé (5 ml-es buboréküveg) tárolható, és csúszó zsanéros feltöltő mechanizmust alkalmaz.

A készletben található fűtőelemek két 0.18ohm-os tekercsfejű fej, ezek mellett a Viento is kompatibilis a SMOK Baby sorozat tekercsfejével. Végül három állítható légáram-nyílás található a tartály alján, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy finomhangolják a húzóellenállás mennyiségét a tökéletes belégzéshez. Összességében a Viento kétségtelenül megér egy lövést!

Az alábbi paraméterek:
Átmérő: 26,9 mm
Anyag: Rozsdamentes acél + Pyrex üveg
Kapacitás: 3,5 ml
Csepegtető tipp: Kígyóbőr széles furatú 810 Delrin csepegtető tipp
Töltés: csúszó csuklós felső feltöltési mechanizmus
Tekercsellenállás: 0.18ohm Mesh Coil
Téma: 510

Ön is tetszik:cheap smok mag grip

Kapcsolódó blog:Új MTL Eszköz A Teslacigekből-Aerolite Pod System Kit 1000mAh

0 Tovább

SMOK TFV16 Mesh tartály és VOOPOO Maat-két csodálatos atomizátor

Ma két csodálatos porlasztót hoz best sub ohm tank - SMOK TFV16 Mesh Tank és VOOPOO Maat.Ezek a legnagyobb élvezetet jelentik, ez a vaping piac változása 2019-ben.

Ahogy az várható volt, az erőteljes TFV sorozat végül visszatért! Ez az új King SMOK TFV16 Sub ohm Tank hamarosan debütál a világon. Két új hálós tekercsel van ellátva az optimális íz és a maximális gőz számára. Egy hatalmas Pirrex üvegcső használatával a TFV16 az e-lé kapacitását még példátlan 9 ml-re bővíti. Zárt tetejű újratöltő rendszerrel és egy állítható kettős nyílású alsó áramlással rendelkezik, amely nagy mennyiségű gőz előállításához és kiváló ízléshez vezet. Ezenkívül a forradalmi felső fedél biztonsági reteszeléssel megakadályozza a szivárgási problémákat. Szóval, várod az új király dicsőséges visszatérését?

A király bemutatása: A TFV sorozat hatalmának, varázsának és stílusának integrálása mellett az új király TFV16 továbbra is megmutatja több kiemelését. Folytassa annak felfedezését, és azt fogja találni, hogy a király boldogsága ismét a végső cél.

A legnagyobb e-folyadék kapacitás valaha: Az újonnan kifejlesztett 9-es izzó hőálló üvegcső 9 ml-es elektronikus folyadékkapacitással rendelkezik, amely a legnagyobb kapacitás. Garantálja a hosszú élettartamot, mert nincs szükség az e-folyadékok gyakran hozzáadására.

A VOOPOO Maat Sub ohm Tank tartály nagyon praktikus megjelenésű. A legtöbb rozsdamentes acélból készül, ami egy viszonylag nehéz tartály, sok máshoz képest. Az egyik a standard 4ml verzió, a másik pedig a 2ml TPD verzió. A MAAT név valójában a közbenső állítható légáramot jelenti, és a hab lehet csak az oldalsó állítható hármas levegő bemenet alatt, amely a neve. Három lyuk biztosítja a légáramlást a tekercshez, és a külső gyűrűt elforgatva állíthatja be. Megállapítottam, hogy még a beállítás is nagyon légköri lapot biztosít, mert bármikor három lyuk van, hogy levegőt juttasson a tekercsbe.

MAAT replacement coils:
Az előzetesen telepített 0,13 ohm MT-M1 tekercs 60-85w. Megállapítottam, hogy a legjobb pozícióm 70w körül van, és jó egyensúlyom van a teljesítmény és a szigetelési teljesítmény között. A másik tekercs egy 0,2 ohm MT-M2 tekercs, 55-80w. Úgy találtam, hogy csak néhány 60 órát vesz igénybe, hogy néhány szép felhőt készítsen.

Mindegyik hálós tekercs, de az egyik egy hálós tekercsfej, a másik pedig egy kettős hálós tekercsfej, amely között nagy méretű különbség van. Az egyetlen tekercsfejben lévő háló finomabb, mint gondoltam, és megpróbáltam megtartani a hőmérsékletet a kettős tekercsfejen, amely a lánc elpárolgása közben hajlamos felhalmozódni.

Megvásárolhatja a SMOK TFV16 és a VOOPOO Maat terméket a Vapesourcing vape online store-nál.

>>te is szeretnéd

https://vapesourcing.com/smok-morph-kit.html

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML