Ha fáradt a végtelen Pod rendszerektől, javasoljuk, hogy olvassa el az Augvape Intake sorozatának új porlasztóját.

A bakomizátorok beszívó sorozat, amely majdnem két évvel ezelőtt kezdődött és a híres kínai gyártó, az vape Augvape készítette, minden bizonnyal jelentős népszerűségnek örvend a vapersok körében a világ minden tájáról.

Ezen porlasztók fő előnye a felső levegőellátás, amely miatt a készülék nem ömlött ki. A közelmúltig az beszívótartályok egy vagy két spirál számára kínáltak lehetőségeket, de most a sorozat karbantartást nem igénylő tartályt tartalmaz. Ismerkedjünk meg az új termékkel.

A vadonatúj Intake Sub Ohm Tank megjelenése meglehetősen hasonló a sorozat két korábbi eszközéhez. A készülék tartályainak átlagos méretei vannak, és leszállási átmérője hagyományos 25 mm. Az újdonság nem különbözik a sokféle színváltozatban, és csak acél-, ganmetal- és fekete színben kapható.

Az összes szívótartály fő megkülönböztető tulajdonsága a felső levegőellátás. Az állítható nyílás, két levegő áramlik át a belső csatornákon át lesz irányítva le, és ennek megfelelően a kanyargós az elpárologtató egy bizonyos utánzata az alsó légáramlás.

Az összes szívótartály fő megkülönböztető tulajdonsága a felső levegőellátás vape tanks. Az állítható nyílás, két levegő áramlik át a belső csatornákon át lesz irányítva le, és ennek megfelelően a kanyargós az elpárologtató egy bizonyos utánzata az alsó légáramlás.

Egyéb termék, amelyet ajánlunk:
thc tauren max rdta