Még mindig emlékszel az Oumier Wasp Nano RTA-ra és a Wasp Nano RDTA-ra? Ezúttal az Oumier Wasp Nano MTL RTA --- a sikeres Wasp Nano porlasztók új MTL verzióját fedjük le. Csak vásároljon a vapesourcing best online vape store telefonról, ha úgy tetszik.

Az Oumier Wasp Nano MTL RTA-t úgy alakították ki, hogy megfeleljen azoknak a vapersoknak, akik jobban ellenállnak a tekercseknek, nagyobb a légáram korlátozása és a magasabb nikotin / nikotinsó e-folyadék. Ez az RTA 22 mm alapátmérővel mérve legfeljebb 1,2 ml e-juice-t képes tárolni egy egyenes üvegcsővel és 2 ml-t egy buborékos üvegcsővel. Az RTA alján található az állítható légáramlás-gyűrű, amely rengeteg légáramlási lehetőséget biztosít az Ön igényei szerint.

A levegőáram az alap bemeneti nyílásain keresztül jut a tartályba, majd a fedélzeten lévő tekercshez jut. A fedélzetről beszélve, elég széles ahhoz, hogy egyszerűen egy tekercset építsenek, két oszloppal. Végül van egy könnyű felső utántöltő kupak. Csak forgassa el a felső sapkát 90 fokkal az óramutató járásával ellentétesen, hogy felfedje a töltőnyílást, majd könnyedén újratöltheti az e-juice-t.

Még szintén kedvelheted:lost vape orion plus near me

Az alábbiak szerint
Méret: 22mm * 40,9mm
Kapacitás: 2ml
Tekercs: Egyetlen tekercs
Csepp tipp: 510
Kitöltés: Feltöltés utáni
Szín: arany, fekete, SS

Kapcsolódó blog:Melyek A Think Vape Thor Mod értékesítési Pontjai?