Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Uwell Caliburn G Pod Kit - az eredeti Caliburn továbbfejlesztett változata

Rendszert biztosít egy állítható légáramlási rendszerrel, amelyet meghúzással vagy egy gomb segítségével lehet aktiválni. Az Uwell Caliburn G Pod Kit a népszerű eredeti Caliburn új és továbbfejlesztett változata.

Uwell Caliburn G Kit review

A népszerű Uwell Caliburn series továbbfejlesztett verziója. Az újratölthető 690mAh akkumulátorral és 15 W maximális teljesítménnyel felszerelt Caliburn G a végső élményt nyújtja Önnek. A készülék tartálya legfeljebb 2 ml e-folyadékkal vagy nikotinsóval tölthető fel, és mágneses úton csatlakoztatható a modulhoz.

Specifikációk:
Méret: 108,3 mm x 22,5 mm x 12,6 mm
Nettó súly: 60g
Anyag: Alumínium ötvözet + PCTG
Akkumulátor kapacitása: 690mAh
E-folyadék kapacitás: 2 ml
Maximális teljesítmény: 18W
Tekercsellenállás: 0,8Ω háló

A Caliburn G különböző módon történő telepítésekor két különböző e-cigaretta élményt kap, így a felhasználóknak csak a vape pod készletet kell átfordítaniuk, hogy könnyedén válthassanak a közvetlen tüdő és a szájról tüdőre cigaretta között.

buy Uwell Caliburn G

Az okos légutak tervezésével és az opcionális húzási aktiválással vagy a gombokkal aktiválható e-cigarettákkal vezérelheti az e-cigaretta élményét.

A készletben található új és cserélhető UN2,8 hálós vape tekercs tartós és egyenletesen melegszik, hogy teljes mértékben porlasztja a gyümölcslevet, és teljes és eredeti ízt adjon. Nem akar hiányozni Caliburn G cartridge.

Kapcsolódó készlet, amelyet ajánlunk:
vapmod pipe 710 vaporizer cost
vapmod xtube pro cost

0 Tovább

Az Uwell Caliburn G Kit áttekintése - két különböző gőzstílust kínál

A Uwell Caliburn G Kit a Caliburn továbbfejlesztett változata. 690mAh beépített akkumulátor hajtja, maximális teljesítménye 15W. 5 kattintással gyorsan lezárhatja vagy feloldhatja, így nem kell aggódnia a véletlenszerű kiváltás miatt.

 

Jellemzők:
Slimline Pod eszköz
690mAh beépített akkumulátor
15 W maximális teljesítmény
Kettős légáramlású rendszer
5 Kattintson a Rendszer zárolása elemre
2 ml E-folyadék kapacitás
Kivehető tekercsek
Feltöltés módja
0,8 Ohm háló / 1,0 Ohm tekercs kompatibilis
Alkalmas magas PG-s folyadékokhoz

A hüvely új kialakítása lehetővé teszi a forgatható tekercs opciók használatát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják a Uwell vape előnyeit, miközben továbbra is megőrzik a vékony zsebszerű megjelenést.

 

Uwell Caliburn G for sale

Öt alkalommal kattintva az indítógombra, a biztonság érdekében a készülék reteszelődik és feloldódik. Azáltal, hogy a hüvelyt egyszerűen a készülék különböző helyzetébe helyezi, a felhasználó korlátozott DTL vape kit near me segítségével változtathatja meg belégzésüket és esetleg MTL belégzésüket.

Kapcsolódó készletek az uwell-től:
uwell valyrian pod australia
uwell crown pod kit australia

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML