Rendszert biztosít egy állítható légáramlási rendszerrel, amelyet meghúzással vagy egy gomb segítségével lehet aktiválni. Az Uwell Caliburn G Pod Kit a népszerű eredeti Caliburn új és továbbfejlesztett változata.

Uwell Caliburn G Kit review

A népszerű Uwell Caliburn series továbbfejlesztett verziója. Az újratölthető 690mAh akkumulátorral és 15 W maximális teljesítménnyel felszerelt Caliburn G a végső élményt nyújtja Önnek. A készülék tartálya legfeljebb 2 ml e-folyadékkal vagy nikotinsóval tölthető fel, és mágneses úton csatlakoztatható a modulhoz.

Specifikációk:
Méret: 108,3 mm x 22,5 mm x 12,6 mm
Nettó súly: 60g
Anyag: Alumínium ötvözet + PCTG
Akkumulátor kapacitása: 690mAh
E-folyadék kapacitás: 2 ml
Maximális teljesítmény: 18W
Tekercsellenállás: 0,8Ω háló

A Caliburn G különböző módon történő telepítésekor két különböző e-cigaretta élményt kap, így a felhasználóknak csak a vape pod készletet kell átfordítaniuk, hogy könnyedén válthassanak a közvetlen tüdő és a szájról tüdőre cigaretta között.

buy Uwell Caliburn G

Az okos légutak tervezésével és az opcionális húzási aktiválással vagy a gombokkal aktiválható e-cigarettákkal vezérelheti az e-cigaretta élményét.

A készletben található új és cserélhető UN2,8 hálós vape tekercs tartós és egyenletesen melegszik, hogy teljes mértékben porlasztja a gyümölcslevet, és teljes és eredeti ízt adjon. Nem akar hiányozni Caliburn G cartridge.

Kapcsolódó készlet, amelyet ajánlunk:
vapmod pipe 710 vaporizer cost
vapmod xtube pro cost