A mai napot a Rincoe vape egyszerű újdonságával kezdjük. Amint emlékszel, ezek a srácok szeretnek olcsón, kiváló minőségben és teljesen tolerálhatóan készíteni. Úgy döntöttek, hogy visszatérnek a származáshoz, és mindenki számára váratlanul előadják a varivoltot. Nos, gyorsan megismerjük egymást.

Rincoe Manto Beast Metis RDA Rincoe Manto Beast RDA

paraméterek
Méretek: 91 x 51 x 26,5 mm
Az eset anyaga: műanyag
Tápegység: 2 x 18650
Kimeneti teljesítmény: 228 W-ig
Feszültségtartomány: 1,0 - 8,0 V csúcs
áram: 40A
Üzemmód: VV
Védelem: alacsony / magas ellenállás, a túlmelegedés, a rövidzárlat, a rossz polaritás, a túltöltés / túltöltés ellen
Csatlakozó típusa: 510 acél, aranyozott tűvel, rugóval

Teljes Metis RDA vape, amely kivétel nélkül ismeri a márka minden rajongóját. Teljesen érdektelen, erkölcsileg elavult, sőt, számtalanszor már láttuk. A fejlesztők azonban irigylésre méltó rendszerességgel egyáltalán nem haboznak, szó szerint minden készletre ráterhelik.

Maga a doboz mod is egyszerű. A tok teljesen műanyag, amely természetesen befolyásolja a súlyát. A körvonalak a régi idő korlátlan, a nem a leginkább irigylésre méltó ergonómiával hasonlítanak, mint egy dekor betét nyomatokkal. Általában itt nincs semmi mást hozzáadni.

Rincoe Manto Beast Metis RDA Rincoe Manto Beast RDA

A bevezetés idején, a boltok javaslataival ellentétben, a gyártó hat változatot kínál. Csak egyet lehet klasszikusan nyugodtnak nevezni, és még ez is szakasz. A leszállási helyet nem mutatták meg nekünk, de továbbra is képesek vagyunk becsülni a leszállási lehetőségek várható maximális állományát - körülbelül 26 mm.

A teljes kezelőpanel az előlapon található. A tűz gomb közepes méretű, domború és valószínűleg kényelmes. Alatta egy Rincoe Manto Beast RDA kis LED-es jelzőfény, közvetlenül a 2015-ös modell potenciométere alatt található. De a képet kitölti az új modell töltésére szolgáló csatlakozó, ráadásul egy gyorscsavarral is.

Egyéb új termékek, amelyekre tetszik:
freemax autopod50
vaporesso gen nano kit