Ma ajánljuk elolvasni a Pod mod kit formátumának új képviselőjét, a Knight 80 Kit nevű kínálatát a Smoant-tól. Egy időben a jól ismert kínai Smoant cég az elsők között volt a piacon, aki abban az időben gondolkodott egy szolgáltatásbázis hozzáadásáról a karbantartás nélküli Pod-formátumú eszközökhöz.

Jellemzők:
Méretek: 90mm * 45mm * 27mm
Teljesítmény: 18650
Anyag: cink ötvözet
Kijelző: 0.96 ″ OLED
Töltés: C-típusú USB 5V / 1A
Kimeneti teljesítmény: 1-80 W
Kapacitás: 4ml
Üzemmódok: VW, DVW, BYPASS, TC, TCR

Tehát az első ilyen eszköz a hírhedt Pasito Rebuildable Pod Kit volt, amely rengeteg érdeklődő véleményt kapott a felhasználóktól és igazi bestseller lett. Ma meg kell ismerkednünk a Smoant következő szervizelt "kandallójával", amely sokkal szélesebb funkcionalitással rendelkezik.

A Smoant Knight 80 készlet, ahogyan talán már kitalálta, a ma népszerű „sub-mod” formátum, és ezen két eszközosztályt jellemzői jellemzik. Az újdonság meglehetősen tömör kivitelben és öt testszínben, színes apró betétekkel jelenik meg.

Az eszközt átgondolt kivitele jellemzi, és akkumulátorból, valamint patronból áll. Ez utóbbi szilárd kapacitással rendelkezik, oldalsó utántöltéssel gumi dugón keresztül és a légáramlás beállításánál egy forgógyűrű segítségével, az 510 csepegtető tipus alatt.

Ezenkívül Smoant a BB-t és a patront egy mágnes segítségével szereljük fel, és gyermekvédelemmel vannak ellátva. Az akkumulátor viszont cinkötvözetből készül, támogatja a cserélhető 18650 elemeket és akár C típusú USB porton keresztül is tölti az áramot legfeljebb 1A-ig.

Kapcsolódó pod ajánljuk:
cheap caliburn