Üdv mindenkinek. A második újdonság a legendás Artery Pal LT sor táborában jelent meg. Hány modellt valószínűleg már nem számolt be ez a felállás, ma vendégünk talán a legegyszerűbb.

paraméterek
Méretek: 105 x 23 x 13 mm
Súly: 40 g tok
anyag: alumíniumötvözet + műanyag
Teljesítmény: beépített 700mAh
Kazetta kapacitása: 2,0ml
Párologtató ellenállás: 1,3Ω
Kimeneti teljesítmény: 11W
Feszültségtartomány: 3,2 - 4,2 V
Üzemmód: Teljesítmény
Támogatott ellenállás: 1,0 - 2,0Ω

A vendég megjelenése szintén nem könnyebb - a gyártó cég megpróbálta a lehető legmegfelelőbbé tenni a „megfizethető ár” jelmondatot. Természetesen azonban abszolút minden szempontból szenvedett.

A kivitel szerény, nincs funkcionalitás, a bot méretei nem a legnagyobb, a ház alumíniumból készül - a súly megfelelő. Megfelelő mennyiségű tervezési lehetőséget kínálnak, ráadásul vannak nyomatok és monokok is.

Ezen felül a fejlesztők ígérik, hogy néhány matricát tesznek testreszabás céljából az eszköz minden egyes készletébe. A patron már ismerős nekünk - ez egy „javított” példány a korábbi Pal SE újdonságból.

Kapacitása standard, alacsonyabb töltésű, és a párologtató beépített. Természetesen nem biztosított az eszköz meghúzásának beállítása. A főtest gazdag egy közepes méretű tűzjelző gombbal, és a készülék aktiválása lehetséges mind annak megnyomásával, mind meghúzásával.

Alatta egy vape shop online LED jelzi a beépített akkumulátor töltöttségi szintjét. Ez utóbbi nagyon jó a kapacitás ilyen méreteihez. És itt a fejlesztők nem hozták létre az új minta töltésére szolgáló csatlakozót - szinte mindent megtakaríthat.

Sőt, nem rögzítették gyorsan a töltőáramot - tehát egy teljes ciklus másfél órát vesz igénybe. Ez minden - azt hiszem, nem számítottál az energiabeállításra egy ilyen egyszerű gombbal. Ha igen, akkor helyesen cselekedtek.

Kapcsolódó sorozatok, amelyekre tetszik:
dovpo mono sq signature mod
freemax mesh pro coils