Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lost Vape Orion Plus Kit 950mAh VS Nikola Antares Kit 1200mAh

Különböző típusú vape készülékekben melyik a legjobban tetszik? Ha olyan új pod rendszert keres, amely kihasználja a cseretekercseket és több kimeneti módot kínál, akkor feltétlenül érdemes megnéznie a cikkben található két pod mod kits-et.

Először a Lost Vape Orion Plus Kit-ra nézzük, amely az Orion DNA GO frissített változata. A beépített 950 mAh Li-po akkumulátor tápellátása révén 10-22 W-os tüzet okoz, a használt tekercsektől függően. A jobb teljesítmény érdekében a belső forgácslap frissült. Ennek eredményeként az Orion Plus 5 alternatív energiabeállítással és szabadalmaztatott hőmérsékletszabályozási technológiával rendelkezik. Ezenkívül van egy új 40 W-os töltőrendszer, amely lehetővé teszi a teljesítmény gyors növelését az első tüzelésnél, a gyorsabb gőzfejlődés érdekében.

Ami a tartót illeti, akár 2 ml-t is tartalmaz, és egy egyszerű felső töltőporttal rendelkezik. A szájrész alján egy légáram szabályozó gyűrű van, amit elforgathat egy MTL vagy DTL stílusú vape beállításához, vagy valahol a kettő között. A DNS GO hüvelyek és tekercsek egyaránt kompatibilisek az Orion Plus-szal, de az előző hüvelyeket és tekercseket csak az 1. vagy 2. szintű teljesítmény-beállításhoz ajánljuk. Ezen felül az Orion Plusnek két új tekercselési lehetősége van. Az első egy 0,25ohm vastagságú tekercs, amely a legjobb a normál e-folyadékokkal. Vagy előnyben részesítheti a 0,5 órás szabályos tekercset, amely jobban megfelel nikotinsónak vagy más magas nikotintartalmú e-folyadéknak.

Aztán ott van a Nikola Antares Kit. Egy hatalmas, 1200 mAh belső akkumulátor táplálja, amely 14-18 W teljesítményre képes táplálni három különböző feszültség-beállítással, beleértve a Soft, Norm és Hard elemeket. A tűz gomb körüli LED jelzőfény tudatja Önnel, hogy melyik üzemmódban van. Az üzemmód megváltoztatása könnyedén megtörténhet, ha egyszer csak rákattint az égetési gombra.

Ami az edényt illeti, az e-folyadék kapacitása 2ml, és a felső töltési mintát veszi át. A csomagban szereplő fűtőelemek két 0,6 ohm szemcsés tekercs, könnyen cserélhetők a "plug and play" szerkezetnek köszönhetően. Sőt, a légáramlás állítható úgy, hogy MTL vagy DTL vape élményt nyújtson, így szabadon használhatja mind a nikotin-só vape juice-t, mind a szokásos szabad bázisú e-folyadékokat. Mindent összevetve, nem fog tévedni, ha az Antares Kit választja.

Kapcsolódó blog:A Snowwolf Zephyr Kit 200W Tökéletes Eszköz A DTL Vaping Számára?

0 Tovább

OBS Prow Pod System Kit Előnézet | Modernizált Test A Kényelmes Kézérzés Érdekében

Használta már az OBS pod vape készleteit? Az alábbiakban megosztom az OBS Prow-t. Ahogy a neve is sugallja, áramvonalas testtel rendelkezik, ami nagyon kényelmessé teszi a kézben tartást. Csak vásároljon a vapesourcing online boltból, ha tetszik.

Az OBS Prow Kit kompakt, egyszerű és elegáns megjelenésű hüvelyes rendszer. A beépített 300 mAh-os akkumulátor tápfeszültsége 7–11 W-os forrásból lőhet, és az akkumulátor kb. 40 perc alatt teljesen feltölthető. Az eszköz elülső oldalán egy túlméretezett tűz gomb látható, amelyet megnyomva megváltoztathatja vagy bekapcsolhatja az eszközt. A tűz gomb alatt 3 LED-es jelzőfény világít, amelyek megmutatják az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Ami az edényt illeti, az akár 1,5 ml e-folyadékot is tartalmaz, és az alján lévő töltőnyíláson keresztül újratölthető. A fordított V alakú nézőablakon keresztül tisztán láthatja az e-juice szintjét. A hüvely belsejében van egy 1,4 órás OCC (organikus pamut-gonosz tekercs), amelynek jónak kell lennie a magas nikotin- vagy nikotinsó-e-folyadékhoz. Az alsó légáramlási rendszer mellett a Prow határozottan ideális eszköz az MTL vapinghoz.

Ön is kedvelheti: smok tfv16 near me

Az alábbiak szerint
Méretek: 83 * 24 * 15mm
Az akkumulátor kapacitása: Beépített 300mAh
Kapacitás: 1,5ml
Kimeneti teljesítmény: 7-11W (telepítve)
Ellenállás: 1,4ohm
Súly: 39 g
Töltés: USB
Kitöltés: Alsó töltés
Nyugalmi áram: terhelés nélkül ≤10uA; Load≤30uA
Kimeneti teljesítmény : 3,5 V állandó feszültség (áramfeszültség 3,3 V alatt)

Kapcsolódó blog:Desire True MTL Vaping? Oumier Wasp Nano MTL RTA Itt Van Az Ön Számára!

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML