Használtad már a Snowwolf Mfeng készletét? Az Mfeng nagy sikerével a Snowwolf nemrégiben dobta ki a világszerte korlátozott Zephyr készletet. Az alábbiakban részletesebben vásárolhat, ha szereti a cheap vape store online-es vapesourcing szolgáltatást.

A Snowwolf Zephyr Kit a Zephyr Modból és egy meg nem nevezett tartályból áll. A Snowwolf történetének stílusát követve a Zephyr felületén továbbra is a Snowwolf logó látható, a különbség az, hogy egy lélegző LED-et fogad el, amely bájosabb és vonzóbbnak néz ki. A beépített 5000mAh akkumulátorral működő mod 5 és 200 W közötti teljesítményt képes leadni egy szupergyors 0,0008 másodperces tűzidővel az új IFV960 lapkakészlettel. A Snowwolf optimalizálja a rendszer töltési sebességét oly módon, hogy az akkumulátor 35 perc alatt teljesen feltölthető legyen. A korábbi normál színes képernyőktől eltérően, a Zephyr újonnan kifejlesztett 2.0 "-es érintőképernyővel rendelkezik, amelyen intuitívebben olvashat részletesebb információt.

Ami a tartályt illeti, ez elég szokásos szub-ohm tartálydíj, amelynek tartalmaz egy 0,17ohm szembőségű tekercset. Nem biztos abban, hogy ez kompatibilis-e más tekercsekkel, de ez egy WF tekercs. A "Farkas" tartály például WF tekercseket is használ, így kompatibilisek lehetnek. Végül a tartály alján állítható légárammal és felső feltöltő mechanizmussal rendelkezik. Mindent egybevetve, a Zephyr megér egy lövésre!

Érdekelhet még:desire cut squonk near me

Az alábbiak szerint
mod
Méret: 90 * 47 * 30mm
Kijelző: 2,0 "TFT
Teljesítménytartomány: 5-200 W
Akkumulátor: 5000mAh
Támogatja az USB-t (C típusú): 5 V / 2,5A, 10 V / 4.5A

Tartály
Méret: 28 * 46mm
Kapacitás: 5ml (izzó) /4.0 (egyenes)
Utántöltési stílus: Legjobban kitöltő stílus
Tekercs: WF-X1 hálótekercs
Legjobb teljesítmény: 50-70W

Kapcsolódó blog:OBS Prow Pod System Kit Előnézet | Modernizált Test A Kényelmes Kézérzés Érdekében