Használta már az OBS pod vape készleteit? Az alábbiakban megosztom az OBS Prow-t. Ahogy a neve is sugallja, áramvonalas testtel rendelkezik, ami nagyon kényelmessé teszi a kézben tartást. Csak vásároljon a vapesourcing online boltból, ha tetszik.

Az OBS Prow Kit kompakt, egyszerű és elegáns megjelenésű hüvelyes rendszer. A beépített 300 mAh-os akkumulátor tápfeszültsége 7–11 W-os forrásból lőhet, és az akkumulátor kb. 40 perc alatt teljesen feltölthető. Az eszköz elülső oldalán egy túlméretezett tűz gomb látható, amelyet megnyomva megváltoztathatja vagy bekapcsolhatja az eszközt. A tűz gomb alatt 3 LED-es jelzőfény világít, amelyek megmutatják az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Ami az edényt illeti, az akár 1,5 ml e-folyadékot is tartalmaz, és az alján lévő töltőnyíláson keresztül újratölthető. A fordított V alakú nézőablakon keresztül tisztán láthatja az e-juice szintjét. A hüvely belsejében van egy 1,4 órás OCC (organikus pamut-gonosz tekercs), amelynek jónak kell lennie a magas nikotin- vagy nikotinsó-e-folyadékhoz. Az alsó légáramlási rendszer mellett a Prow határozottan ideális eszköz az MTL vapinghoz.

Ön is kedvelheti: smok tfv16 near me

Az alábbiak szerint
Méretek: 83 * 24 * 15mm
Az akkumulátor kapacitása: Beépített 300mAh
Kapacitás: 1,5ml
Kimeneti teljesítmény: 7-11W (telepítve)
Ellenállás: 1,4ohm
Súly: 39 g
Töltés: USB
Kitöltés: Alsó töltés
Nyugalmi áram: terhelés nélkül ≤10uA; Load≤30uA
Kimeneti teljesítmény : 3,5 V állandó feszültség (áramfeszültség 3,3 V alatt)

Kapcsolódó blog:Desire True MTL Vaping? Oumier Wasp Nano MTL RTA Itt Van Az Ön Számára!