Ezúttal az OBS új kockarendszerét fogjuk bemutatni - Cube Pod Kit. Lapos, téglalap alakú testtel rendelkezik, amely megkönnyíti a kézben tartást vagy a kézben tartását. Csak megbízható és hordozható MTL-eszközhöz vásároljon a cheap vape store online-es VApesourcing-tól.

Az OBS Cube Pod Kit cink ötvözetből készült karosszériával és edzett üvegpanellel rendelkezik. A beépített 850mAh-os akkumulátor tápfeszültsége állandó, 13W-nál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, és lehetővé teszi a tiszta időtartamot. A töltések C-típusú USB-porton és egy zsinór-típusú USB-kábelen keresztül történnek, de az akkumulátor élettartamának kijelzésére szolgáló LED-ek nem említenek. A töltési sebesség legfeljebb 0,8A, és az OBS szerint ez 40 perc alatt teljes mértékben feltölthető. Az egész eszközt az előlapi tűzkapcsoló működteti, nagyon egyszerűen használható. Végül a Cube Pod számos biztonsági funkciót is elfogad, hogy megvédje Önt a lehetséges kockázatoktól.

Ami az edényt illeti, akkor akár 4ml kedvenc e-folyadékot is tárolhatja, és az oldalán lévő töltőnyíláson keresztül újratölthető. A hüvely belsejében lévő tekercs ellenállása 1,4ohm, ami nagyon alkalmas nagy nikotintartalmú e-folyadékokhoz, beleértve a nic-sókat. A tekercs azonban nem cserélhető, ez azt jelenti, hogy akkor kell dobnia a hüvelyt, amikor a tekercs túl van a legjobban. Úgy tűnik, hogy a légáram nem állítható, de a hüvelyes rendszer számára ez nem sok. Összességében úgy gondolom, hogy a Cube Pod megéri egy lövés!

Ön is tetszik: crown pod system

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + PCTG
Méret: 100 mm x 28 mm x 15 mm
Súly: 76 g
Akkumulátor kapacitása: 850mAh
Kapacitás: 2ml (TPD) / 4ml
A határidő: 10 s
Teljesítménytartomány: 13W
Készenléti áram: <10uA
Kimeneti feszültség: 4,2 V
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 0.8A
Töltőport: C típusú
Ellenállási tartomány: 1,4ohm
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog: Vandy Vape Widowmaker RTA Előnézet | Kettős Légáramlás És Gyümölcslevek Szabályozása