Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Melyik Készlet Jobb A Nic Sóinak? Lost Vape Orion Q Or GeekVape Flint?

Az MTL vape készülékek napközben népszerűek a piacon. Ma összehasonlítunk két, 1000mAh körüli készletet. Csak vásároljon a vape online shop-ből, ha úgy tetszik.

Először nézzük meg az Lost Vape Orion Q Kit-et, ami a DNS-Go elméjének folytatása. A beépített 950mAh-os akkumulátorral ellátva ez a remek pod rendszer akár 17w teljesítményű, saját chipkészletet, kényelmes egygombos interfészt és háromfokozatú LED-et tartalmaz. A töltés és a firmware frissítése USB-n keresztül történhet.

Ezen túlmenően az Orion Q 2 ml-es cserélő hüvelyeket alkalmaz 1,0ohm-os ellenállással és 4 mm-es furatú csepegtetővel. Minden pód kényelmesen beilleszkedik a helyére, és 14 napos élettartammal rendelkezik. A hüvelyek szokásos vagy sós nic-folyadékokkal is használhatóak, és a csepegtető csúcsán állítható 5 x 1 mm-es légrés található. Különben is, tényleg megér egy lövést.

Lehet, hogy tetszik az Geekvape Flint Kit-es, ha inkább egy tollstílusú MTL-eszközt szeretne, mint egy pod-rendszert. Ez egy szuper kompakt készlet, amely könnyen hordozható. A tartály teljes 2 ml-es folyadékot tartalmaz, és csúszósapkával ellátott kupakkal rendelkezik. A Flint 1000mAh beépített akkumulátora 3 különböző feszültség beállítással rendelkezik, amelyek közül választhat; A 3x gomb gyors megnyomása közben a kék, zöld és piros színeket a saját testreszabása érdekében saját erősséggel végzi. Annyira kicsi és hajlamos a lehullásra, hogy a Geekvape ezt a készletet IPX5 vízállóvá tette a tartósság és a biztonság érdekében. Az állítható légáram mellett az NS tekercs mind a rendszeres, mind a NicSalt folyadékokhoz lett optimalizálva!

Kapcsolódó blog: Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

0 Tovább

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

Ha a nagy teljesítményű dobozmodellek és megbízható RTA-k vadászik. Akkor nem hagyhatod ki azokat az eszközöket, amelyeket megosztok. Mindkettőt híres gyártók gyártják, a mod a VOOPOO-tól származik, és az RTA a GeekVape-tól származik.

Először nézzük meg az Voopoo X217 Price-et, amely a VOOPOO legújabb kétmodulos modusa. A Woody Vapes gyártja, a Woody Vapes néhány éve készít modorokat, és a GENE chip gyártója, amelyet a Drag Mods-ben népszerűsítettek. De soha nem váltak igazán népszerűvé, így végül megvásárolták a VOOPOO.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A kettős 21700/20700 elemekkel (vagy 18650 adapterrel) működő VOOPOO X217 Mod a legújabb és legnagyobb 32 bites Gene.Fan chipet futtatja. Ez sokkal több energiát biztosít (akár 217W-ig), és nagyobb és intuitívabb ikon alapú 1,3 "-es TFT nagyfelbontású színes kijelzőt fog működtetni. Eközben 8 akkumulátoros védelmet biztosít, így biztonságosan meg lehet jeleníteni. Az interaktív és színes lélegző LED-fény V-alakja új gőzös élményt nyújt!

A moderrel párosított porlasztó az Geekvape ZEUS X RTA-es. A ZEUS X újdonsága a hozzáadott több lyukú légáramú kéményen belül helyezkedik el, amely a teljes szerkezet központi légcsövén található. A légáramlás két nagy külső levegőnyíláson keresztül jut át ​​a középső kéménybe, amelyek mindegyike 15 mm-rel 2,5 mm-re van, és lefelé eloszlik a többlyukú nyílásokba és végül a porlasztó kamrába. Ez a dinamikus légáramlási útvonal optimalizálja a gőztermelést, miközben magas színvonalat biztosít az aroma kikapcsolódásához.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A belső kialakítású fedélzet tágas és beépített, magas színvonalú kialakítással van ellátva, oldalsó rögzítéssel, hornyolt csavarokkal, egyszerű konfigurációkhoz, amelyek az egy- vagy kettős tekercsek széles választékát támogatják. A teljes ZEUS X RTA szerkezet befejezése a 810-es széles csepegtetőcsúcs, amely számos csepegtetővel rendelkezik, és hihetetlen tartozékzsákkal, így azonnal elkezdhetjük a végső élményt!

Kapcsolódó blog: Két Klasszikus Eldobható Eszköz Nic Salt-RELX Starter Kit & VGOD STIG Disposable Pod

0 Tovább
12
»

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML