Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK Novo X felülvizsgálat - a dupla tekercses, 0,8 ohmos hüvely sima MTL élményt hozhat?

A SMOK Novo X Pod Kit 800mAh beépített akkumulátorral működik, és támogatja az 1-25W szabályozott teljesítményt. A SMOK Novo X dupla tekercsű, 0,8 ohmos hüvelyével rendelkezik, amely sima MTL porlasztási élményt hozhat.

Paraméterek
Méret: 26,5 x 16,5 x 92 mm
Akkumulátor: beépített 800mAh akkumulátor
Teljesítmény: 1-25W
Képernyő: 0,49 hüvelykes OLED kijelző
Kimeneti feszültség: 0,5-4V
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Ellenállási tartomány: 0,4-3ohm

 

A 0,8 ohmos beépített vape tekercset úgy tervezték, hogy optimalizálja az MTL porlasztását, és ideális mennyiségű gőzt és aromát biztosítson. Miután a benne lévő tekercs lejárt, csak a porlasztás folytatásához cserélje ki egy új hüvelyre.

A Novo X 0,49 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen megjeleníti a vape pod adatait. A Novo X pneumatikus kapcsolóval rendelkezik a könnyű vape érdekében.

Az U alakú légáramlás-szabályozó csatorna szintén a legjobb, ha hatalmas torkot üt. A SMOK Novo X Pod cartridge készlet különféle akkumulátor-védelmi funkciókkal is rendelkezik a biztonságos vape biztosítása érdekében.

A kapcsolódó vape eszközöket javasoljuk:
buy wismec HiFlask Pod System Kit
buy Geekvape Athena Squonk Kit

 

0 Tovább

A duplázott élményért - Smok Thallo Pod készlet

A Smok Thallo Pod készlet, fantasztikusan rugalmas fémmintával, amely megfelel a bőr műszaki tervezésének, a folyékony színű panel remek és fényűző megjelenést kölcsönöz. A Thallo készlet az IQ-XS lapkakészletet használja, amely 0,001 S azonnali kiváltási időt engedélyez, és a maximális teljesítmény akár 80 W is lehet.

SMOK Thallo Pod Mod Kit SMOK Thallo Kit

A FEL / LE gomb megnyomásával szabadon beállíthatja a kimeneti teljesítményt 1 W-tól 80 W-ig a C típusú gyorstöltő portban. A gyorstöltőrendszer beépített 3000mAh-val rendelkezik. Az akkumulátor rövid idő alatt teljesen feltöltődik.

A 0,96 hüvelykes, egyszerű felhasználói felülettel ellátott színes képernyős kijelző egyértelműen megjeleníti az Ön számára elgőzölgő adatokat, például a párásodás időtartamát, a puffadások számát, a kiválasztott áramforrást, a valós idejű akkumulátor élettartamát, az ellenállást és a feszültséget. Kétféle Thallo helyettesítő hüvely létezik, az RPM 2 Pod és az RPM Pod, amelyek 5 ml elektronikus levet képesek befogadni.

SMOK Thallo Pod Mod Kit SMOK Thallo Kit

A hüvely és az akkumulátor közötti szilárd mágneses kialakítás nemcsak megkönnyíti a Smok rpm series telepítést és az eltávolítást, hanem növeli az akkumulátor stabilitását. Általánosságban elmondható, hogy a hüvely alján található állítható gyűrűt elforgathatja, hogy mindkét oldalon többé-kevésbé légrés szabaddá váljon, hogy fokozza vagy gyengítse az ízt az ízlési preferenciáinak megfelelően.

A Smok egyéb készletét ajánljuk:
smok nord 4 cartridge
smok vape pen v2 kit

0 Tovább

SMOK Rigel Kit 230W áttekintés - vastag felhők és kielégítő íz

A SMOK Rigel Kit egyedülálló ergonómikus kialakítással és gumilappal biztosítja a szilárd és kényelmes fogást. Alakját és méretét kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy megfogja és illeszkedjen a kezéhez. Ez ideális hosszabb ülésekhez.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel Pod Mod SMOK Rigel

Paraméterek
Méretek: 88mm x 44mm x 28.8mm
Kettő nagyerősségű 18650 elem (külön megvásárolható)
Teljesítmény kimeneti tartomány: 1W-230W
Feszültség kimeneti tartomány: 1V-8V
Ellenállási tartomány: 0,1 ohm - 2,5 ohm
Tüzelés sebessége: 0,001 s

Tervezés
A Smok new kit Rigel stílusos, modern és letisztult megjelenésű, ugyanakkor továbbra is ugyanolyan elegáns megjelenésű, mint a márka.

Jellemzők
Izgalmas funkció a változtatható színtéma, amely a ravasz és a fel gomb egyidejű megnyomásával aktiválható.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel Pod Mod SMOK Rigel

Akkumulátor
A márka legendás chipset-technológiájának alkalmazásával a funkciók sokfélesége következetes, megbízható és rendkívül precíz. A modult két 18650 akkumulátor táplálja, 230 wattos energiával, így a felhőkövetők könnyen kielégíthetik igényeiket.

Összegzés
A SMOK Rigel vape mod pod 230W kezdőkészlet kompakt, felhasználóbarát és nagy teljesítményű, mindenki számára alkalmas, aki könnyen karbantartható és navigálható eszközt szeretne használni. Minden benne van, amire szüksége van a Cloud Excellence egész napos élményéhez.

Kapcsolódó készlet, amelyet előnyben részesíthet:
tugboat plus near me
suorin air bar lux near me

0 Tovább

Uwell Valyrian Pod Mod Kit - betűs mintával a felületén

Büszkék vagyunk a világ számos legnagyobb slágerére, mint például a Calibnurn és a Calibnurn G az UWELL-től? Ma egy másik világról fogunk beszélni - Uwell Valyrian Pod Mod Kit.

A gyerek nem autó: "Gyerek vagyok, és követő vagyok. Mivel a tekercshez 0,6 és 1,0 méretek állnak rendelkezésre, használhatja függetlenül attól, hogy az MTL csoport-e vagy sem. a DL csoport.

Mivel az Uwell vape pod patron nagy kapacitású 1250 мАч akkumulátorral van felszerelve, magabiztosan használhatja azt akkor is, ha éppen nem tartózkodik.

A folyadéktöltést úgy tehetjük meg, hogy a patronnak a testhez csatlakoztatott felső részét és a patron oldalfelületét csúsztatjuk. Kényelmes termék egy csúszó típusú légáram beállító szeleppel, amelyet gondosan kidolgoztak a legapróbb részletekig.

Könnyű ránézni a dizájnra a konyha két szívén keresztül, de ez egy olyan íz, amely nagyfokú megismételhetőséggel és felhasználási győzelemmel rendelkezik, ami jellemző a felhasználói termékre. Ez egy nagyon kitűnő Mod Pod Kit, amely széles körben használható, például jó kezek!

Kapcsolódó pod mod ajánlott:
innokin sceptre kit near me
uwell caliburn koko near me

0 Tovább

BARZ Max egyszer használatos - csak korlátozott ideig kapható, de jó

A Barz Max disposable kit egyszer használatos eszköz az eredeti BARZ (Buzz) eldobható eszköz frissített verziója. Kényelmes automatikus lehúzási mechanizmussal, nagyobb 2 ml-es gyümölcslé-kapacitással, 50 mg nikotinnal és 600 puffadással. Különféle ízekben kapható.

Jellemzők:
5% nikotin sótartalom
Kb. 30 cigaretta / csomag
600 puffer kb.
Döntetlen-aktivált tüzelési mechanizmus
Eszközönként 2 ml juice
Szín: Különböző

A Barz Max egy eszköz, amely nem okoz gondot az újratöltés és a töltés terén. A Barz Max eldobható hüvelyes eszköz kihúzható gyújtószerkezettel rendelkezik, és eldobható, nikotinsóval előretöltött vape. 50 mg nikotinsó erejével a kis kontúr a tenyeréhez illeszkedik.

A Barz Disposable Kit egy minden az egyben eldobható sókészülék, amely egy 280 mAh-s előre feltöltött akkumulátorral van integrálva. A gombok hiánya és hordozhatósága érdekesebbé teszi a vapingot. Az ilyen típusú e-cigaretta használatakor nincs szükség üzemanyag-feltöltésre, az eszköz elő van töltve; annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kedvenc ízét.

Egyéb eldobható készletek, amelyeket előnyben részesíthet:
kxxe disposable for sale
jex xtra for sale

0 Tovább
«
12345

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML