Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Vaporesso OSMALL Pod az ehhez a formátumhoz tartozó chipekkel rendelkezik?

Hé srácok. Ma felhívjuk a figyelmünkre egy elegáns, Vaporesso-tól származó terméket, egy kompakt Pod-rendszer formájában, beszédes névvel Vaporesso OSMALL Kit. A Vaporesso kínai gyártó könnyen bekerülhet a vállalatok közé, amelyek nem felejtsék el, hogy legalább a hit box modokkal kedvelik a felhasználókat.

Vaporesso OSMALL Pod kit in stock

Ezenkívül ez a márka követi az összes modern trendet, megjelentetve a most legnépszerűbb formátumú eszközöket - Pod-rendszereket. Az utóbbiakat a Vaporesso választékban meglehetősen funkcionális minták képviselik, ám az utóbbi időben egy rendkívül egyszerű és bonyolult „alul” jelent meg a kínai toll alatt, amelybe most meg kell találkoznunk.

Jellemzők:
Méretek: 84,2 mm * 26,5 mm * 13,4 mm
Akkumulátor: 350mAh
Kimeneti teljesítmény: 11W
Kapacitás: 2ml
Ellenállás: 1,2Ω

Az OSMALL Pod System Kit az eszközosztály tipikus képviselője, és az eszköz neve annak kicsi méretéből származik. A készülék a rendelkezésre álló testfestékek legszélesebb választékában kerül forgalomba, és a leendő tulajdonos a következő nyolc lehetőség közül választhat: szürke, fekete, kék, sötétkék, sárga, piros, sötétvörös és rózsaszín.

buy Vaporesso OSMALL Pod Kit

Az újdonság kialakítása és alakja az ergonómia és a könnyű használat figyelembevételével készül. Tehát az akkumulátor külsejét texturált felülettel látják el, amelynek növelni kell az eszköz megbízhatóságát, miközben megtartja.

Az Vaporesso vape price OSMALL Pod egyik legfontosabb tulajdonsága az egyszerűségén kívül az itt használt patronok is. Ezekben a vászon pamut és a nem szőtt anyagok, amelyek tiszta ízét biztosítják, amint azt a fejlesztők biztosítják, abszorbens elemként viselkednek. A párologtatók be vannak építve a patronba, ellenállásuk csak 1,2 Oh lehet. A folyadéktartály térfogata átlagosan 2 ml.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
vaporesso target pm80 kit
vaporesso target pm80 cartridge

0 Tovább

Lost Vape Prana Kit Előnézet | Kompaktabb És Könnyebben Használható

Mint nagy rajongója az Lost Vape-nek, szinte az összes vape-eszközöket szeretem. Az utóbbi időben csak kiadták a Prana Kit-et, amely hasonló formájú, mint a Smok Mico és a VOOPOO Drag Nano. Itt található további részletek róla.

A Lost Vape Prana Kit egészen más, mint a korábbi Lost Vape eszközök. Sokkal kompaktabb testtel rendelkezik, a felülete importált akrilből és texturált bőrből készül. A beépített 500mAh akkumulátorral működő készlet aktiválva van, és három szintű kimeneti teljesítményt nyújt (9W, 10W, 12W). A különböző kimenő teljesítmény közötti váltáshoz egyszerűen kattintson a kerek gombra az eszköz oldalán. A töltést az alsó USB-porton keresztül hajtják végre, és az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzésére három színű LED-jelzőfény világít a tápellátás beállító gomb alatt. A biztonság érdekében a Lost Vape Prana rövidzárlat elleni védelmet, gyenge akkumulátorvédelmet, hőmérsékleti védelmet és alacsony / magas ellenállású védelmet is kínál.

Ami a hüvelyt illeti, két darab tartozik a vásárláshoz. 1 ml e-juice-ot tudnak tárolni, és oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthetők. A mod oldalán lévő átlátszó ablakon keresztül könnyen ellenőrizheti a folyadék szintjét anélkül, hogy kihúzta volna a hüvelyt. A hüvelybe integrált tekercs ellenállása 1,2 ohm, nagyon alkalmas közepes vagy magas nikotintartalmú e-folyadékokhoz. Végül úgy tűnik, hogy a Pranán a légáram nem állítható, de egy MTL eszköznél, amely semmi más. Összességében azt hiszem, hogy a Prana Kit méltó gyűjtemény.

Érdekelhet még:
joyetech egrip mini ár
gearvitaid

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + akril + bőr
Méretek: 66,8 x 41,4 x 14,2 mm
Súly: 70 g
Kimeneti teljesítmény: Max 12W
Akkumulátor: Beépített 500mAh Li-Po
Pod-kapacitás: 1,0ml
Ellenállás: 1,2ohm
Töltő port: Micro USB port

Kapcsolódó blog: VOOPOO NAVI Kit Felülvizsgálat | A Smart GENE.AI Chip Vezérlése

0 Tovább

IJOY Jupiter Kit Előnézet | Elegáns És Modern Megjelenés

Mindannyian tudjuk, hogy a pod mod eszközök szinte teljes egészében átvették a vape piacot, ezúttal a bandwagon áthaladt az IJOY-landon! Vessen egy pillantást az IJOY Jupiter Kitre, ne hagyja ki ezt, ha tetszik.

Az IJOY Jupiter Kit tökéletesen ötvözi a divatos dizájnt a fémmel és a bőrrel, így nemcsak jól néz ki, hanem kényelmesen érzi magát a kézben is. Egyetlen 18650 akkumulátorral hajtva, a fejlett UNIV lapkakészlettel hajtva, 5-70 W teljesítményt lőhet, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik. A kezelőfelület az eszköz elején található, egy fényes panelen rejtett egy tűz gomb, egy 0,96 hüvelykes TFT színes kijelző, két beállító gomb és egy mikro USB port. A töltés az USB-porton keresztül történik, és a képernyőn megjelenik az összes adat.

Ami az edényt illeti, 5 ml-es óriási kapacitással rendelkezik, és az alsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. Vásárláskor kaphat egy 0,2ohm J1 hálótekercset és egy 0,6ohm J2 hálótekercset. De ne feltételezzük, hogy az eszköz csak a DTL vapingra vonatkozik, mivel a hüvely is kompatibilis egy RBA tekerccsel. Ezenkívül a mod 510 adapterrel is működhet, amely lehetővé teszi a szabványos 510 illesztőtartályok használatát. Végül a légáram nem állítható ezen az eszközön, de ez nem sok, ha nem igazán szigorú. Összességében úgy gondolom, hogy a Jupiter Kit megér egy lövés.

Érdekelhet még: target pm80 ár

Az alábbiak szerint
Anyag: alumínium és cink ötvözet és bőr
Méret: 117 (magasság) * 30 (hosszúság) * 25,5 (szélesség) mm
Akkumulátor: Egyetlen 18650 (nem tartozék)
Kimeneti teljesítmény: 5-70 W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
E-juice kapacitás: 5ml
Kitöltési módszer: Alsó kitöltés
Kitöltés típusa: Szilikon burkolat
Képernyő: 0,96 hüvelyk
Töltő port: Micro-USB port

Kapcsolódó blog: SMOK Mag M270 Kit Előnézet | Korábban Mag V8-nak Hívták?

0 Tovább

OBS Cube Pod Kit Előnézet | Kötelező Üzletemberek Számára

Ezúttal az OBS új kockarendszerét fogjuk bemutatni - Cube Pod Kit. Lapos, téglalap alakú testtel rendelkezik, amely megkönnyíti a kézben tartást vagy a kézben tartását. Csak megbízható és hordozható MTL-eszközhöz vásároljon a cheap vape store online-es VApesourcing-tól.

Az OBS Cube Pod Kit cink ötvözetből készült karosszériával és edzett üvegpanellel rendelkezik. A beépített 850mAh-os akkumulátor tápfeszültsége állandó, 13W-nál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, és lehetővé teszi a tiszta időtartamot. A töltések C-típusú USB-porton és egy zsinór-típusú USB-kábelen keresztül történnek, de az akkumulátor élettartamának kijelzésére szolgáló LED-ek nem említenek. A töltési sebesség legfeljebb 0,8A, és az OBS szerint ez 40 perc alatt teljes mértékben feltölthető. Az egész eszközt az előlapi tűzkapcsoló működteti, nagyon egyszerűen használható. Végül a Cube Pod számos biztonsági funkciót is elfogad, hogy megvédje Önt a lehetséges kockázatoktól.

Ami az edényt illeti, akkor akár 4ml kedvenc e-folyadékot is tárolhatja, és az oldalán lévő töltőnyíláson keresztül újratölthető. A hüvely belsejében lévő tekercs ellenállása 1,4ohm, ami nagyon alkalmas nagy nikotintartalmú e-folyadékokhoz, beleértve a nic-sókat. A tekercs azonban nem cserélhető, ez azt jelenti, hogy akkor kell dobnia a hüvelyt, amikor a tekercs túl van a legjobban. Úgy tűnik, hogy a légáram nem állítható, de a hüvelyes rendszer számára ez nem sok. Összességében úgy gondolom, hogy a Cube Pod megéri egy lövés!

Ön is tetszik: crown pod system

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + PCTG
Méret: 100 mm x 28 mm x 15 mm
Súly: 76 g
Akkumulátor kapacitása: 850mAh
Kapacitás: 2ml (TPD) / 4ml
A határidő: 10 s
Teljesítménytartomány: 13W
Készenléti áram: <10uA
Kimeneti feszültség: 4,2 V
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 0.8A
Töltőport: C típusú
Ellenállási tartomány: 1,4ohm
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog: Vandy Vape Widowmaker RTA Előnézet | Kettős Légáramlás És Gyümölcslevek Szabályozása

0 Tovább

Uwell Crown Pod System Kit Előnézet | A Légáramlás Állítható

Ebben az évben az Uwell nagyon sok tisztességes pod vape eszközt adott ki, mint például a Caliburn, az Yearn, a Caliburn KOKO és a MarsuPod PCC. És ezúttal ismét visszatérnek az új Uwell Crown Kit-hez. Az alábbiakban részletesen bemutatom ezt. Ha még több nagyszerű vape deals-et szeretne találni, csak ellenőrizze a vapesourcing online áruházat.

Az Uwell Crown Pod System Kit a Usonicig Zip-re emlékeztet, valószínűleg azért, mert ezek némileg hasonlóak a kialakításukban. A beépített 1250mAh akkumulátorral táplálható, inhalálással vagy tűzjelző gombbal aktiválható, maximális teljesítménye 25W. A töltés a készülék alján található mikro USB-porton keresztül történik, és az alján egy LED-jelzőfény világít, amely világosan mutatja a munkaállapotot és az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ezenkívül az integrált BEIN chip számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, ideértve a nyitott áramkör jelzését, a rövidzár védelmet, az alacsony teljesítmény jelzést és a túlmelegedés jelzését.

Ami az eszköz hüvelyét illeti, maximális kapacitása 3ml. Az első feltöltés struktúrájának köszönhetően az újratöltés nem könnyű, és vannak nézetablakok, amelyek segítségével megfigyelhető a gyümölcslé szintje a hüvelyben. A megvásárolható párologtatók egy 0,6ohm tekercsfej és 1ohm tekercsfej, amelyek kielégíthetik a korlátozott DTL és MTL vaping igényeit. Ezenkívül az Uwell Pro-FOCS aromatesztelő technológiája teljes mértékben visszaállíthatja az e-juice aromáját azáltal, hogy megfelelő módon szabályozza a fűtési hőmérsékletet és szigorúan irányítja az anyagminőséget. Végül, a légáramlás a Crown Kit-en a hüvely oldalán lévő szelepen keresztül állítható.

Érdekelhet még: aegis boost ár

Az alábbiak szerint
Anyag: alumínium ötvözet és PCTG
Méret: 95,6 mm x 30 mm x 18 mm
Akkumulátor kapacitása: 1250mAh
E-folyadék kapacitása: 3ml (FDA) / 2ml (TPD)
Kitöltés: Legfelső töltés
Maximális teljesítmény: 25W
Tekercs ellenállása: 0,6ohm korlátozott DTL / 1ohm MTL esetén

Kapcsolódó blog: Uwell Nunchaku 2 Kit Előnézet | Öntisztító Technológia A Szivárgás Megelőzésére

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML