Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki mondta azt a PULSE AIO kit Vandy Vape bordadugót a versenytársaknak?

Nos, valójában szeretnénk ismét elhozni egy egyedi személyt – ez egy unalmas újdonság a Vandy Vape-től. Természetesen ez az ötlet ismét a hírhedt kalapos Tony B-é, aki a PULSE család – Vandy Vape Pulse Aio 80W Kit – apja.

Vandy Vape Pulse AIO Kit 80W review

Paraméterek
Méretek: 97,5 x 55,6 x 28,2 mm
Súly: kb 140 g test
anyaga: műanyag + fém
Teljesítmény: 1 x 18650/20700/21700
Lapkakészlet: Vandy Vape chip
A patron kapacitása: 3,7 / 5,0 ml párologtató
ellenállás: VVC tekercs, RBA POD, Boro tartály
Teljesítmény: 5 – 80 W
Üzemmód: VW, TC (NI200, SS, TI), VV, BYPASS
Hőmérséklet tartomány: 200 ℉ – 600 ℉ / 100 ℃ – 315 ℃
Támogatott ellenállás: 0,05–3,0 Ω

Mint tudja, a kiadásukkal a vállalat fejlesztői megpróbálták megküzdeni a „felső” összes almoduljával, nevezetesen a Dotmoddal, a Cthulhuval, az SXK-val és más márkákkal.

Ez az oka annak, hogy az eszköz a jól ismert tégla stílust használja – vulgáris díszítések nélkül. Ez utóbbi magában foglalja a tok áttetszőségét is, amely egyébként teljesen műanyag.

buy Vandy Vape Pulse AIO Kit 80W

De a Vandy Vape újdonság méret nyilvánvalóan nem kicsi, mindegy mert enni kíván, beleértve a 21700 formátumú külső akkumulátort is. De kiderült hogy a súly meglehetősen mérsékelt.

A színséma nagyon vidám – csak egy klasszikus átlátszatlan változat. De a kezdetektől fogva rengeteg lehetőség volt a berendezés testreszabására, és még az ehhez szükséges eszközöket is a készlet tartalmazza.

Az újdonság a szabványos 510 online vape store near me. leszálló műanyag csepegtető típus. A beépített tokkazetta könnyen használható – csak fordítsa meg a két levehető panel egyikét. Ez utóbbi lenyűgöző kapacitású, és kényelmes a jobb és bal oldali tankolás.

Egyéb, általunk javasolt csomagok:
swag px80 near me
buy lp1 coil

0 Tovább

Vandy Vape Widowmaker RTA Előnézet | Kettős Légáramlás És Gyümölcslevek Szabályozása

Még emlékszel a Widowmaker RDA-ra? Ezúttal a tank változatát fedjük le - a Widowmaker RTA-t. Tetszeni fog, ha unod az RDA-khoz vagy az sub ohm vape tanks-hez. Itt található további részletek.

A Vandy Vape Widowmaker RTA Vandy Vape és a híres youtube vape recenzőr, az "El Mono Vapeador" közreműködése. 25 mm átmérőjű, akár 5 ml-re vagy 6 ml-re is képes tárolni különböző üvegcsövekkel. Az újratöltés a felső sapka alatt lévő töltőnyíláson keresztül történik, és van egy e-folyadék szabályozó rendszer is. Ez lehetővé teszi az áramlás beállítását a különböző vastagságú folyadékok befogadására vagy a töltés befejezésekor. Az építkezési fedélzet meglehetősen különbözik az RDA verziójától, de ennek ellenére kettős tekercseléshez tervezték.

Az oszlopok között egy méhsejt típusú légáram-kimenet található, amely a tekercsek aljára áramlik. Ami a levegő bemeneti nyílásait illeti, nagyon sokféle lehetőség van. Az alsó légáramlás-rendszer a tartály alján lévő gyűrűvel állítható, az oldalsó légáramlás-rendszer pedig a hordón keresztül állítható. A vásárlás során háromféle hordót szerezhet be. A hordó megváltoztatásával megváltoztathatja a levegő bemeneti mintáját a méhsejt, a nyílás vagy a nagy lyuk között. Összességében a Widowmaker RTA minden fillért megér, bár az ár kissé magas.

Érdekelhet még: aegis x vape mod ár

Az alábbiak szerint
Méret: 51 mm (L) x 25 mm (D)
Kapacitás: 2 ml (TPD) / 5 ml / 6 ml (Pyrex buborékos üvegcső)
Juice Well: 5 mm mély juice
Légáramlás: az oldalsó és az alsó légáram állítható
Menet: 510 szál
Hét szín: kék, matt szürke, arany, Gunmetal, matt fekete, szivárvány, SS

Kapcsolódó blog: Uwell Crown Pod System Kit Előnézet | A Légáramlás Állítható

0 Tovább

Vandy Vape Swell Kit 188W VS Vandy Vape JACKAROO Kit 100W

Ha megbízható vízálló készletekre van szüksége, akkor nem lehet kihagyni a következő kétet a Vandy Vape-ból. Csak összehasonlíthatja őket, és kiválaszthatja a kívántat.

Először nézzük meg az Vandy Vape Swell Kit-et, amely a Swell Box Mod és a Swell Tank. A Swell Mod vízálló PCBA-val rendelkezik, amely könnyen tisztítható és mosható. Támogatja a G10 panel cseréjét és a gyantát is. A 18650-ös akkumulátorok tápellátásával akár 188 W-os kimenetet is képes több kimeneti üzemmódban.

A kék fogak csatlakozása alatt a készülék könnyen észlelhető a Vandyvape App alkalmazás lekérési funkciójával. A Swell Tank 3 ml és 4,5ml kapacitással rendelkezik az opciókhoz. A jobb íz és simító levegőáramlás érdekében 0.15ohm egyhálós tekercset és 0.15ohm hármas hálós tekercset fogad. Plusz az egyszerű felső feltöltés és az alsó állítható légáramlás rendszer, nagyszerű párolgási élményt nyújt.

Ezután az Vandy Vape JACKAROO Kit-es verziója folytatja a tartós vape mod készlet továbbfejlesztését, egyetlen 21700/20700/18650 platformot telepítve IP67 vízálló és ütésálló konstrukcióval a JACKAROO Sub-Ohm tartályhoz. A JACKAROO 100W Box Mod erős, robusztus kialakítású, gyönyörű, fából készült vagy gyanta paneleket ötvözve, miközben az ergonómikus formátényezőt is megtartja.

A belső lapkakészletet egyetlen 21700 vagy 20700-as akkumulátor táplálja, és a mellékelt adaptert (külön megvásárolható vape-akkumulátort) használva egyetlen 18650-es nagy teljesítményű akkumulátort használhat. A VandyVape JACKAROO egy intelligens lapkakészletet tartalmaz, különböző kimeneti módokkal, például POWER, Voltage, Temperature Control és DIY beállításokkal.

Kapcsolódó blog:SMOK TFV16 Mesh Tartály és VOOPOO Maat-két Csodálatos Atomizátor

0 Tovább

Olcsó raktáron: Geekvape Frenzy és Vandy Vape Bonza

Srácok, jó hír! Most a Geekvape Frenzy Kit Rendszerkészlet raktáron van, ezért szeretné megrendelni ezt a legjobb pod vape készletet? Most az a legjobb alkalom, hogy kapsz egyet, mert hamarosan megkapod ezt a pod rendszerkészletet. Első rendelés, először.

Főbb jellemzői:

  • Az egyik legfejlettebb Pod rendszer
  • Szépen kialakított cink ötvözet és gyanta
  • Fejlett AS Micro Chipset a biztonságos és stabil teljesítményhez
  • Finomított NS hálós tekercs rendszer a maximális ízért
  • Automatikus kimeneti illesztési funkció
  • Akkumulátor élettartam jelző
  • Kényelmes légáram beállítás
  • Alsó töltés szivárgásgátló tervezéssel
  • Mágneses kapcsolat az akkumulátor és a Pod között

Szintén szeretnénk bemutatni egy mechanikus vape kit-et - Vandy Vape Bonza Kit, amely raktáron van és villanás eladó, az első mechanikus készlet, amelyet a Vandy Vape kiadott. Bár ez a legjobb mechanikai vape kit néhány nappal ezelőtt megjelent, még mindig forró eladásban van. Sok pénzt akar megtakarítani, csak rendelje meg ezt a mechanikus szappancsomagot. Csak egy nap maradt megrendelésre.

Főbb jellemzői:

  • A cserélhető hüvelyrendszer személyre szabott testreszabási élményt kínál
  • Egyetlen 21700/20700/18650 akkumulátorral üzemel
  • Mágneses gomb és rugó gomb áll rendelkezésre
  • A szigetelt gyűrű és cső biztonságot nyújt
  • 510 Hibrid kapcsolat
  • A tiszta réz elektromos és feszültségcsökkentő kontaktusokat vezet
  • A továbbfejlesztett pakli könnyen felépíthető
  • Top sapka zárrendszer és új kettős AFC opciók

Rendelje meg a Geekvape Frenzy-t és a Vandy Vape Bonza-t a Vapesourcing best online vape shop-nál olcsó áron most!

>>lehet, hogy szükséged lesz rá

https://vapesourcing.com/voopoo-woody-vapes-x217-mod.html

0 Tovább

Mit Kell Tudni A Vásárlás Előtt Vandy Vape JACKAROO 100W Kit?

A vízzáró Vandy Vape AP készlet után a Vandy Vape tisztviselője azonnal megkezdte egy másik vízálló, JACKAROO nevű beállítást. És ez az, amit ma fedezünk fel. Csak vásároljon az online vape shop-ből, ha úgy tetszik.

Az Vandy Vape JACKAROO Kit egy JACKAROO Mod és egy JACKAROO tartályból áll. A Mod erős, robusztus kialakítású, gyönyörű, fából készült vagy gyanta paneleket ötvözve, miközben az ergonómikus formátényezőt is megtartja. A 21700/20700-as akkumulátor egyetlen 18650-es nagy teljesítményű akkumulátorral használható, a mellékelt adapter használatakor 100 W-os maximális teljesítményt biztosít.

A modon belül van egy intelligens lapkakészlet, amely a különböző kimeneti módokat, például a POWER, a feszültség, a hőmérséklet-szabályozás és a DIY beállításokat határolja le. A moddal való párosítás egy 3 ml-es JACKAROO tartály, amelyet könnyű felső feltöltési rendszerrel terveztek. A tartály 0,15ohm-os és 0,3ohm-os tekercset tartalmaz az optimális íz és a nagy gőztermelés érdekében. További színek választhatók később.

A paraméterek az alábbiak:
Mod Méret: 33,2 mm * 49,8 mm * 90mm
Anyag: Cink ötvözet
Tartály átmérője: 23mm
Kimeneti teljesítmény: 5-100W
Akkumulátor: 1 * 20700/21700/18650 akkumulátor (adapterhüvely, nem tartozék)
Kimeneti feszültség: 0,5V-8V
Max. Kimeneti áram: 40A
Ellenállási tartomány: 0.15ohm (a legjobb 50-90W) vagy 0,3ohm (a legjobb 40-60W esetén)
E-folyadék Kapacitás: 3 ml
Téma: 510 Téma

Ön is tetszik: cheap Vandy Vape AP

Kapcsolódó blog: Innovatív Alsó Air-driven Rendszer Elérhető-VEEK Airo Pod System Kit

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML