Ha megbízható vízálló készletekre van szüksége, akkor nem lehet kihagyni a következő kétet a Vandy Vape-ból. Csak összehasonlíthatja őket, és kiválaszthatja a kívántat.

Először nézzük meg az Vandy Vape Swell Kit-et, amely a Swell Box Mod és a Swell Tank. A Swell Mod vízálló PCBA-val rendelkezik, amely könnyen tisztítható és mosható. Támogatja a G10 panel cseréjét és a gyantát is. A 18650-ös akkumulátorok tápellátásával akár 188 W-os kimenetet is képes több kimeneti üzemmódban.

A kék fogak csatlakozása alatt a készülék könnyen észlelhető a Vandyvape App alkalmazás lekérési funkciójával. A Swell Tank 3 ml és 4,5ml kapacitással rendelkezik az opciókhoz. A jobb íz és simító levegőáramlás érdekében 0.15ohm egyhálós tekercset és 0.15ohm hármas hálós tekercset fogad. Plusz az egyszerű felső feltöltés és az alsó állítható légáramlás rendszer, nagyszerű párolgási élményt nyújt.

Ezután az Vandy Vape JACKAROO Kit-es verziója folytatja a tartós vape mod készlet továbbfejlesztését, egyetlen 21700/20700/18650 platformot telepítve IP67 vízálló és ütésálló konstrukcióval a JACKAROO Sub-Ohm tartályhoz. A JACKAROO 100W Box Mod erős, robusztus kialakítású, gyönyörű, fából készült vagy gyanta paneleket ötvözve, miközben az ergonómikus formátényezőt is megtartja.

A belső lapkakészletet egyetlen 21700 vagy 20700-as akkumulátor táplálja, és a mellékelt adaptert (külön megvásárolható vape-akkumulátort) használva egyetlen 18650-es nagy teljesítményű akkumulátort használhat. A VandyVape JACKAROO egy intelligens lapkakészletet tartalmaz, különböző kimeneti módokkal, például POWER, Voltage, Temperature Control és DIY beállításokkal.

Kapcsolódó blog:SMOK TFV16 Mesh Tartály és VOOPOO Maat-két Csodálatos Atomizátor