Egy tekercses, 22 mm átmérőjű újjáépíthető csepegtető, klasszikus DROP platformmal, két nagy oszloplyukat egy csiszolt, recézett sapka takar, állítható oldalsó légáramlás-vezérléssel. A Digiflavor Drop Solo v1.5 RDA a kettős tekercs csökkentett változata a V1.5 RDA törléséhez.

Digiflavor Drop Solo V1.5 RDA review

Ez egy tekercses BF újjáépíthető csepegtető, amelynek átmérője 22 mm. A Digiflavor Drop Solo V1.5 RDA arra törekedett, hogy ugyanolyan szórakozást nyújtson az egytekercses motorháztetőknél is.

A Drop Solo V1.5 RDA klasszikus stílusú rozsdamentes acélból készül, és hat színben kapható. A kupola kiküszöböli a felesleges díszítést és kerek körvonalú.

buy Digiflavor Drop Solo V1.5 RDA

A tetejére egy 810-es Delrin csepegtetőt helyeznek, amely nagyon alkalmas felhők és nagy teljesítményű elektronikus cigaretták üldözésére. Az igazi újítást az eredeti Drop RDA vape, valamint az építési platform és a légáramlat kialakítása adja. A felépítési platform oszloponként kétoszlopos, egyetlen terminált valósít meg, amelynek kialakítása lehetővé teszi a tekercsvezetékek levágását.

Könnyű felépíteni egyetlen vape tekercset. A tekercslábakat függőlegesen kell elhelyezni a horonyban, és mindkét oldalukat hatszögletű csavarokkal kell megnyomni. A levegő áramlását a spiráltekercshez oldalról juttatják be, és a kupola forgatásával az alaphoz lehet beállítani.

A tágas fedélzet, a meglehetősen magas fallal párosítva, tágas gyümölcslevet képez. A csiszolt, recézett sapkának van egy pár hornya, amelyek igazodnak az oldalsó szoknyák hornyaihoz. Az oldalsó szoknyák az alapra vannak rögzítve, és közvetett módon részt vesznek a légáramlás beállításában. Állítható oldalsó légáram kialakítás a DL és az RDL párásodásának támogatására, a sima íz biztosítása érdekében.

Egyéb készletek, amelyek tetszhetnek:
uwell aeglos p1 cost
vandy vape pr se kit cost