A Dovpo-eszközök nagy rajongójaként követtem Dovpo minden mozdulatát. Az utóbbi időben kiadták a Topside Lite Kit-et, és nagyon szeretem. Hamarosan elérhető lesz a vapesourcing cheap vape shop online-ben, ezért készítsen egy képet, ha érdekli.

A Dovpo Topside Lite Kit a "Topside" felállás új tagja, valamint a Dovpo és a The Vapor Chronicles közötti együttműködés. Általánosságban elmondható, hogy a Topside készülékek mindig göndör modok és egy felső töltő gömbös üveg, így az utántöltés egyszerű, mint a pite. A Topside Lite sem kivétel, örökölte a felső kitöltési hagyományt, de lehetőséget kínál arra is, hogy használjon nem szoknya modorként. Széles körű akkumulátorkompatibilitással a Topside Lite 5-90 W-os forrástól függ, és többféle üzemmódot lehetővé tesz, beleértve a változó energiafogyasztási módot, a hőmérséklet-szabályozási módot (Ni, Ti, SS) és a TCR módot.

A felhasználói felület a mod elején található, fentről lefelé láthat egy tűz gombot, egy 0,96 "OLED-t és két beállító gombot. A mod hátsó része eltávolítható, ami azt jelenti, hogy telepítheti a különféle felhasználási célokra: göndör vagy nem göndör burkolat. A modhoz párosítva a Variant RDA-t, erről nincs sok információ. De Dovpo képeiből láthatjuk, hogy kettős tekercses fedélzettel és felső légáram-állítással rendelkezik. , Azt hiszem, a Topside Lite Kit megér egy lövés.

Érdekelhet még:vape drag 2 prix

Az alábbiak szerint
Méret: 97,5 * 58,0 * 28,2 mm
Anyag: Polikarbonát + PCTG
Felhasználói módok: VW, TC, TCR
Teljesítménytartomány: 5,0-90,0W
Hőmérsékleti tartomány: 100-315 ° C / 200-600 ° F
Kijelző: 0,96 "OLED
Bemeneti feszültség: 3,2–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0,8 V - 8,5 V
Ellenállás: 0,08ohm-3,50ohm

Kapcsolódó blog:Idols Pod System Kit Előnézet | Szivárgásmentes Független Légcsatornákkal