Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két Klasszikus Eldobható Eszköz Nic Salt-RELX Starter Kit & VGOD STIG Disposable Pod

Nemrég találtam két tisztességes eldobható pod rendszereszközt. Mindannyian tudjuk, hogy az eldobható eszközök nagyon kényelmesek, ezért hadd ossza meg velük az alábbiakat. Csak vásároljon az online vape store-ből, ha úgy tetszik.

Először nézzük meg az VGOD STIG Disposable Pod-et, amely hihetetlenül kicsi és kompakt kialakítással rendelkezik egy kis öngyújtó méreténél. Az egyszerű és eldobható természet miatt nem igényel karbantartást. A húzással aktivált kialakításnak köszönhetően nincs gombja, de automatikusan kigyullad, amikor a szájrészet szájba helyezi és belélegzi. Eközben az STIG egy újratölthetetlen 1,2 ml-es kapacitással rendelkezik, ami kb. 270 puffert jelent egy eszközön.

Ezután az RELX Kit-es pálcika, de rendkívül könnyű és szuper könnyű. Mindössze 25 gramm van az e-folyadékkal teli poddal együtt, alig mondhatja el, hogy ott van. Ehhez hozzáadjuk az automatikus funkciót (nincs gomb, csak lélegezzünk), minden dohányos ezt fel tudja venni, és perceken belül megpuhulhat. Az egyetlen olyan funkció, amely megtöri a test karcsú vonalait, az elülső kis csepegtető formájú elemjelző lámpa, amely alatt finom RELX márkajelzés van az alján.

Ami az előretöltött podot illeti, egy kerámia tekercs és nikotin sók, az utóbbi pedig hatékonyabban szállítja a nikotint a rendszerbe, mint a standard, szabad bázisú e-folyadék. A Nic-sók a PG / VG-alapú elquidekhez képest nikotin tartalmának egyenletesebb formáját is biztosítják.

Kapcsolódó blog: Melyik Tartály A Legjobb Választás A VOOPOO Drag Mini Mod Számára?

0 Tovább

Melyik Tartály A Legjobb Választás A VOOPOO Drag Mini Mod Számára?

Nagyon szeretem a VOOPOO Co. vape készülékeit. Ezúttal hadd osszam meg egy új DIY készletet, amely a DRAG Mini Mod és a FreeMax Mesh Pro tartályból áll. Az egész készlet fagyosnak tűnik, mivel a mod és a tartály színei igazán harmonikusak.

Először nézzük meg az VOOPOO Drag Mini Mod-et, ami azt jelenti, hogy minden a DRAG 2 Mod és még több. A beépített 4400mAh akkumulátor (amely két 18650 elemnek felel meg) 117W maximális teljesítményt biztosít. A modon belül van egy kivételes GENE.FIT lapkakészlet, amely az energiahatékony kimenetekhez különböző teljesítménymódokkal rendelkezik.

Eközben a Drag Mini Mod mérete 81,5 x 25,5 x 48,5 mm és könnyű súlya 178g. Így könnyen hordozható, gyorsan feltölthető, és jól illeszkedik a kezedbe és a zsebébe. A kristálytiszta OLED kijelző megjeleníti az aktuális akkumulátorszintet, milyen üzemmódot, az ellenállást / feszültséget és természetesen a teljesítményt.

Ezután az FreeMax Mesh Pro Tank. Ez a FireLuke Mesh tekercscsaládot használja, és egy 0,2 literes kettős hálós tekercsfejjel van ellátva, amely 60-90W-os és a 0.15ohm Kanthal egyetlen hálós tekercset, 40-70W-os névleges értéket kapott. Hálótekercsek alkalmazásával a hosszú élettartam és a transzfer dinamikusan nagyobb a szokásos tekercsekhez képest.

A légáramlás a Mesh Pro-ba két, teljesen lezárható alsó légrésen keresztül jut be. A 9 mm széles furatcsúcscsúcs lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megfelelő mennyiségű gőzzel bőségesen ízesítse. A FreeMax Mesh Pro tartály egyedülálló felépítésével és hálós tekercsével stílusos kialakítást és nagyszerű ízt kínál.

Kapcsolódó blog: Mit Kell Tudni A Vásárlás Előtt Vandy Vape JACKAROO 100W Kit?

0 Tovább

Mit Kell Tudni A Vásárlás Előtt Vandy Vape JACKAROO 100W Kit?

A vízzáró Vandy Vape AP készlet után a Vandy Vape tisztviselője azonnal megkezdte egy másik vízálló, JACKAROO nevű beállítást. És ez az, amit ma fedezünk fel. Csak vásároljon az online vape shop-ből, ha úgy tetszik.

Az Vandy Vape JACKAROO Kit egy JACKAROO Mod és egy JACKAROO tartályból áll. A Mod erős, robusztus kialakítású, gyönyörű, fából készült vagy gyanta paneleket ötvözve, miközben az ergonómikus formátényezőt is megtartja. A 21700/20700-as akkumulátor egyetlen 18650-es nagy teljesítményű akkumulátorral használható, a mellékelt adapter használatakor 100 W-os maximális teljesítményt biztosít.

A modon belül van egy intelligens lapkakészlet, amely a különböző kimeneti módokat, például a POWER, a feszültség, a hőmérséklet-szabályozás és a DIY beállításokat határolja le. A moddal való párosítás egy 3 ml-es JACKAROO tartály, amelyet könnyű felső feltöltési rendszerrel terveztek. A tartály 0,15ohm-os és 0,3ohm-os tekercset tartalmaz az optimális íz és a nagy gőztermelés érdekében. További színek választhatók később.

A paraméterek az alábbiak:
Mod Méret: 33,2 mm * 49,8 mm * 90mm
Anyag: Cink ötvözet
Tartály átmérője: 23mm
Kimeneti teljesítmény: 5-100W
Akkumulátor: 1 * 20700/21700/18650 akkumulátor (adapterhüvely, nem tartozék)
Kimeneti feszültség: 0,5V-8V
Max. Kimeneti áram: 40A
Ellenállási tartomány: 0.15ohm (a legjobb 50-90W) vagy 0,3ohm (a legjobb 40-60W esetén)
E-folyadék Kapacitás: 3 ml
Téma: 510 Téma

Ön is tetszik: cheap Vandy Vape AP

Kapcsolódó blog: Innovatív Alsó Air-driven Rendszer Elérhető-VEEK Airo Pod System Kit

0 Tovább

Innovatív Alsó Air-driven Rendszer Elérhető-VEEK Airo Pod System Kit

Ebben a hónapban sok pod vape kit már megjelent a piacon. Talán már van, talán még mindig vár. Ezúttal egy új készlet, a VEEK AIRO lesz. Remélem tetszik.

A VEEK AIRO Kit egy fényűzően nyílt pod-rendszerű párologtató készülék, amely előkelő, elülső és hátsó PU ragasztott panelekkel rendelkezik. A 2 ml-es újratölthető pod-patron és a 360mAh újratölthető akkumulátor kivételével innovatív alsó levegővel ellátott rendszer, egyszerű oldalsó utántöltő és organikus pamut gonosz, így kényelmesen erős és kevés meleg torkát talál a nikotin-só alapú E- folyékony. Az akkumulátor egyedülálló lélegző LED-es lámpával rendelkezik, amely emlékezteti a teljesítményt és a gyors töltési rendszert egy szabványos Micro-USB porton, a V1 mikrochipet pedig az automatikus hőmérsékletszabályozás és az energiatakarékos funkció integrálja. Összességében teljesen tökéletes eszköz a pihenésre.

VEEK Airo

A paraméterek az alábbiak:
Anyagok (eszköz): Cink ötvözet + PU
Anyagok (Pod): PCTG
Méret: 100,5 x 25,5 x 12,5 mm
Újratölthető Pod kapacitás: 2ml
Tekercsellenállás: 1,2hm
Beépített akkumulátor: 360mAh
Töltőáram: 1A

Ön is tetszik: Cheap Vaporesso Renova Zero

0 Tovább

ShenRay Typhoon GT4 Style Rebuildable Tank Atomizer For Sale

Hey guys!
The best greetings for you from our Vapesourccing Kingdom!
Do you hesitate to change a new RTA?
Don’t worry, some introduction for you!

The ShenRay GT4 Style RTA is a 25mm rebuildable tank atomizer designed by ShenRay. Constructed by 316 stainless steel, features 5ml of juice capacity and the build deck with dual post design that is super easy to build on. The air enters via the bottom air slots and travel up to the bottom of the coils, providing pure flavor and massive cloud production.

[Parameters]
Size: 25mm * 64mm
Diameter: 25mm
Material: 316 Stainless Steel+Glass
Capacity: 5.0ml
Thread Type: 510

[Features]
316 stainless steel construction
Dual post build deck
Single / dual coil configuration
Bottom airflow system
Frosted glass tank tube
Delrin drip tip included
510 threading connection

The price: $20.99
https://vapesourcing.com/shenray-typhoon-gt4-style-rta.html

[Recommendations]
Cheap Smok X Priv
Cheap T Priv 3

[Related Article]

Vapesoon VS12 Super Cloud Tank 8ml Adjustable bottom AirFlow System

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML