Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Geekvape Aegis Solo Preview: Összehasonlítva a Geekvape Aegis sorozatával

A közelmúltban a Geekvape Aegis család új tagja a Geekvape Aegis Solo Kit 100W. Az Aegis legendájának és az Aegis mini geekvape frissített változata. Nézzük meg! Aegis Solo 100W az eredeti Aegisből készült. Vízálló, ütésálló és porálló. Kisebb és könnyebb alvázzal rendelkezik, kitűnő tartóssággal és kényelmes kézérzéssel.

A nagy teljesítményű 18650-es akkumulátor (külön megvásárolható) és a legújabb AS-chipkészlet használatával, a fejlett hőmérséklet-szabályozással és a teljesítménymóddal, a maximális kimenőteljesítmény elérheti a 100 W-ot. Aegis Solo elfogadja a pillanatnyi gyújtási sebességet 0,01 s és a 0,96 hüvelykes LED kijelzőt. Támogatja a gyors USB-töltést és számos biztonsági védelmet. Használható egész nap.

A Geekvape Cerberus tartály egy népszerű, 5,5 ml-es e-folyadék kapacitással, buboréküvegcsővel, kényelmes felső töltőrendszerrel és kettős állítható alsó légáramlás-szabályozással rendelkező al-ohm tartály. A Cerberus Tank az innovatív Super Mesh Coil szériát használja, amely 0,3ohm Super Mesh X2 tekercsel van felszerelve. A teljesítmény 30W és 45W között van. Emellett a Cerberus tartályok könnyen eltávolíthatók, tisztíthatók és tekercsekkel cserélhetők.

Nézd vissza a GeekVape Aegis Mini Kit csomagot

A Geekvape Aegis Mini egy könnyű és tartós csomagolás erős vízálló, ütésálló és porálló funkciókkal. Az Aegis Mini mod ötvözetből, bőrből és SLI szilíciumból készül, amely tartós és ergonómikus. A beépített 2200mAh akkumulátor és az Advanced AS chipset segítségével a maximális teljesítmény 5W-ról 80W-ra továbbítható, és nagyon gyorsan és pontosan továbbítható. A vape lakosztály a rozsdamentes acél, a nikkel 200 és a titán hőmérsékletszabályozását támogatja.

A csatolt Cerberus szub-ohm tartályon keresztül, amely extrém szupergrid tekercseken keresztül optimalizálva van, maximalizálja a fűtőérintkező felületét, hogy maximális ízű legyen és sok gőztermelés történjen. Egyébként a Super Mesh tekercs kompatibilis az Aero Mesh tartállyal. Ezen túlmenően a tartály gyors hozzáférést biztosít az ellátórendszerhez, könnyű és kényelmes élményt nyújt Önnek.

Úgy tűnik, hogy az új Geekvape Aegis Solo valóban tökéletes, és nagyon alkalmas mind az új, mind a fűszerezett gőzökre. Erősen ajánlom, és ha nem tudod, hol kapod meg, nézd meg a Vapesourcing cheap vape shop -át!

te is szeretnéd

https://vapesourcing.com/geekvape-aegis-mini-mod.html

kapcsolódó blog

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

0 Tovább

Melyik 1100mAh Pod Rendszer Jobb? IJOY Mercury Kit Vagy Kimsun Cube 4R Kit?

Nemrég találtam két tisztességes pod vape készletet a piacon. Az egyik az IJOY-tól származik, a másik Kimsun-tól. Mindkettőt beépített 1100mAh akkumulátor táplálja. Csak vásároljon az vape online store-ből, ha úgy tetszik.

Először nézzük meg az IJOY Mercury Kit-et. A kompakt gyantás anyagot a kompakt pod-méretű szerkezetbe integráljuk, és megmutatjuk a hihetetlenül elegáns és hordozható kialakítást. A beépített 1100 mAh-es akkumulátor használatával a kimenet akár 12W-ig is elérheti. És van 3 LED-es lámpa, amely megmutatja a különböző munkakörülményeket és az akkumulátor töltöttségi szintjét is.

Ami a 2 ml-es helyettesítő hüvelyet illeti, kényelmes felületi és alsó légáram szabályozható kialakítással rendelkezik, a gőzök könnyen beinjektálhatják az e-folyadékot és egyszerűen beállíthatják a légáramlást. Ezenkívül a pód két különböző tekercs opcióval rendelkezik: 1.2ohm Mercury Coil és 1.0ohm Mesh Coil, mindkettő intenzív ízeket hoz létre, és a nikotin sók különböző koncentrációira is felhasználható.

Ezután az Kimsun Cube 4R Kit nagyon hordozható, és könnyen szállítható a zsebben vagy pénztárcában. A hátoldalon egy egyszerű mágneses burkolat található, amely eltávolításkor lehetővé teszi a 4 ml-es pód könnyed eltávolítását az egyszerű utántöltéshez. A podba előzetesen telepített 0.25ohm titán tekercs. Folyamatos, 530 fokos Fahrenheit hőmérsékletű tüzelőanyaggal van ellátva, amely lehetővé teszi az MTL és a DTL párolgását ízesítő gőzkibocsátással.

A Kimsun Cube 4R tápellátása egy 1100 mAh akkumulátor, amely lehetővé teszi a hosszabb párolgási időket alacsony teljesítmény mellett. Az oldalsó akkumulátor LED-es lámpák lehetővé teszik a cellák töltöttségi szintjének ellenőrzését és az újratöltés az USB-porton keresztül a mellékelt kábellel. A töltési idő nem lehet több, mint 2,5 óra.

Kapcsolódó blog: Melyik Kit Tetszik Jobban? IJOY Avenger 270 Or Proton Plex?

0 Tovább

Melyik Kit Tetszik Jobban? IJOY Avenger 270 Or Proton Plex?

Manapság két klasszikus vape-készletet találtam. Az egyik az IJOY-tól származik, a másik az Innokin-tól. Mindkettő 235W körül van és jelenleg is aktív a piacon. Szóval szeretném megosztani őket itt.

Először nézzük meg az IJOY Avenger 270-et, amely az első mesterséges intelligens vape készlet a világon. A nagy képernyő szórakoztató grafikákat kínál, mint például a szívverés és a kerekekkel rendelkező versenyautó, amelyek az akkumulátor jelzői. A kettős 20700 elem vagy 18650 elem a mellékelt adapterhüvely segítségével működtethető, és akár 234W-os tüzet is képes használni.

Ami az Avenger tartályt illeti, az innovatív, előre gyártott X3-Mesh tekercset (0.15ohm) és az X3-C1S tekercset (0.35ohm) tartalmaz, amelyhez cellulóz és bio pamut tartozik. Ezek a fejek nagyszerű ízviláguk miatt ismertek. Végül az Avenger a mellékelt kábellel frissíthető firmware.

Miután az Avenger 270 az Innokin Proton Plex-es, az elegáns, mégis teljesen ergonómikus vázszerkezet, amely az 1,45 hüvelykes TFT-képernyő köré fókuszál, teljes színfelbontású. A Proton teljes mértékben beállítható egy egyedülálló joystick-szelektorral és kényelmesen egy nagy lángoló rúd.

A Proton Mod-val párosítva a PLEX tartály, kényelmesen fel van szerelve a feltöltő kupakkal, 4mL maximális eJuice kapacitással és egy kettős hornyos alsó légáramlás-szabályozó gyűrűvel. A koronázó teljesítmény az új 0.13ohm-os Plexus tekercsben, a Scion és a Scion II tekercsszerkezet hasonló tekercsszerkezetében található, a maximális ízesítés érdekében, miközben megtartja az optimális gőztermelést.

Kapcsolódó blog: Melyik Készlet Jobb A Nic Sóinak? Lost Vape Orion Q Or GeekVape Flint?

0 Tovább

Melyik Készlet Jobb A Nic Sóinak? Lost Vape Orion Q Or GeekVape Flint?

Az MTL vape készülékek napközben népszerűek a piacon. Ma összehasonlítunk két, 1000mAh körüli készletet. Csak vásároljon a vape online shop-ből, ha úgy tetszik.

Először nézzük meg az Lost Vape Orion Q Kit-et, ami a DNS-Go elméjének folytatása. A beépített 950mAh-os akkumulátorral ellátva ez a remek pod rendszer akár 17w teljesítményű, saját chipkészletet, kényelmes egygombos interfészt és háromfokozatú LED-et tartalmaz. A töltés és a firmware frissítése USB-n keresztül történhet.

Ezen túlmenően az Orion Q 2 ml-es cserélő hüvelyeket alkalmaz 1,0ohm-os ellenállással és 4 mm-es furatú csepegtetővel. Minden pód kényelmesen beilleszkedik a helyére, és 14 napos élettartammal rendelkezik. A hüvelyek szokásos vagy sós nic-folyadékokkal is használhatóak, és a csepegtető csúcsán állítható 5 x 1 mm-es légrés található. Különben is, tényleg megér egy lövést.

Lehet, hogy tetszik az Geekvape Flint Kit-es, ha inkább egy tollstílusú MTL-eszközt szeretne, mint egy pod-rendszert. Ez egy szuper kompakt készlet, amely könnyen hordozható. A tartály teljes 2 ml-es folyadékot tartalmaz, és csúszósapkával ellátott kupakkal rendelkezik. A Flint 1000mAh beépített akkumulátora 3 különböző feszültség beállítással rendelkezik, amelyek közül választhat; A 3x gomb gyors megnyomása közben a kék, zöld és piros színeket a saját testreszabása érdekében saját erősséggel végzi. Annyira kicsi és hajlamos a lehullásra, hogy a Geekvape ezt a készletet IPX5 vízállóvá tette a tartósság és a biztonság érdekében. Az állítható légáram mellett az NS tekercs mind a rendszeres, mind a NicSalt folyadékokhoz lett optimalizálva!

Kapcsolódó blog: Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

0 Tovább

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

Ha a nagy teljesítményű dobozmodellek és megbízható RTA-k vadászik. Akkor nem hagyhatod ki azokat az eszközöket, amelyeket megosztok. Mindkettőt híres gyártók gyártják, a mod a VOOPOO-tól származik, és az RTA a GeekVape-tól származik.

Először nézzük meg az Voopoo X217 Price-et, amely a VOOPOO legújabb kétmodulos modusa. A Woody Vapes gyártja, a Woody Vapes néhány éve készít modorokat, és a GENE chip gyártója, amelyet a Drag Mods-ben népszerűsítettek. De soha nem váltak igazán népszerűvé, így végül megvásárolták a VOOPOO.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A kettős 21700/20700 elemekkel (vagy 18650 adapterrel) működő VOOPOO X217 Mod a legújabb és legnagyobb 32 bites Gene.Fan chipet futtatja. Ez sokkal több energiát biztosít (akár 217W-ig), és nagyobb és intuitívabb ikon alapú 1,3 "-es TFT nagyfelbontású színes kijelzőt fog működtetni. Eközben 8 akkumulátoros védelmet biztosít, így biztonságosan meg lehet jeleníteni. Az interaktív és színes lélegző LED-fény V-alakja új gőzös élményt nyújt!

A moderrel párosított porlasztó az Geekvape ZEUS X RTA-es. A ZEUS X újdonsága a hozzáadott több lyukú légáramú kéményen belül helyezkedik el, amely a teljes szerkezet központi légcsövén található. A légáramlás két nagy külső levegőnyíláson keresztül jut át ​​a középső kéménybe, amelyek mindegyike 15 mm-rel 2,5 mm-re van, és lefelé eloszlik a többlyukú nyílásokba és végül a porlasztó kamrába. Ez a dinamikus légáramlási útvonal optimalizálja a gőztermelést, miközben magas színvonalat biztosít az aroma kikapcsolódásához.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A belső kialakítású fedélzet tágas és beépített, magas színvonalú kialakítással van ellátva, oldalsó rögzítéssel, hornyolt csavarokkal, egyszerű konfigurációkhoz, amelyek az egy- vagy kettős tekercsek széles választékát támogatják. A teljes ZEUS X RTA szerkezet befejezése a 810-es széles csepegtetőcsúcs, amely számos csepegtetővel rendelkezik, és hihetetlen tartozékzsákkal, így azonnal elkezdhetjük a végső élményt!

Kapcsolódó blog: Két Klasszikus Eldobható Eszköz Nic Salt-RELX Starter Kit & VGOD STIG Disposable Pod

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML