Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rincoe Mesh Kits itt vannak! Mechman 228W és Mechman 80W

A Rincoe kiadta a Rincoe Mechman készleteket saját hálós tekercs ohm tartályával. Ezek a Rincoe Mechman 228W és a Rincoe Mechman 80W. A Mechman 228W egy dobozmodell és a Mechman 80W egy vape tollstílus. Nézzük meg közelebbről a teljesítményüket, és lássuk, mennyire jó.

Először is nézzük meg a 228W Rincoe Mechman készletet, ez jó, de egy kicsit nehéz, az első dolog a Rincoe Mechman 228W-nél a súly, öntött ötvözet ház és súlya akár 100g! A Rincoe különféle formatervezési minták közül választhat, beleértve az amerikai és a brit zászlót is, de ezek csak az egyik oldalon vannak, és a különböző dizájnpanelek felcserélhetők és külön értékesíthetők.

A Rincoe Mechman 228W vape starter kits a közös, öt kattintással be- és kikapcsoló funkciót használja, amely bekapcsoláskor világít. A képernyőn van egy hang a poháron, így egy kicsit sötét, de megadja az összes szokásos információt. A teljesítmény beállításához (változó teljesítményű üzemmódban) egyszerűen a képernyő alján lévő választógombot használja, és 0,1w-tal növekszik, kivéve, ha lenyomva tartja a gombot és 1 W-tal növekszik. A teljesítmény 1W-ról 228W-ra állítható, ami szintén ciklikus módszer.

Mechman Mesh sub ohm tank tartály

A készletben található Mechman-tartály egy viszonylag szabványos alap-ohm-tartály, amelyet gyakran látunk 25 mm átmérőjű és 36 mm-es magassággal. Rozsdamentes acélból készült, és 4,5 ml-es e-folyékony habüveg kapacitással rendelkezik. A készlet segítségével két különböző hálós tekercset kaphat, az egyik 0.2ohm-os tekercs 50-80w-os és 0,25ohm-os tekercset 40-60w-ig. A 0.25ohm egy egyetlen hálós tekercs, amely biztosítja a legmelegebb szalagot, míg a 0,2 hm tekercs egy kettős tekercs, enyhén korlátozottabb légáramlással. Mindkettő ugyanazt a hálós tekercset használja.

Továbbá a Rincoe Mechman rendelkezik egy könnyű változat-Rincoe Mechman 80W-mal, amely a Mechman Mesh tartályhoz is csatlakozik. A 80W Rincoe Mechman Kit egyetlen 18650-es akkumulátorral üzemel, amely USB-n keresztül tölthető, így a készülék használat közben tartós marad. A 0,19 hüvelykes LED-es kijelzővel és gombokkal ellátott gombokkal könnyen beállíthatja az üzemmódot és a teljesítményt. Különböző típusú védelmet kell alkalmazni a biztonságos és stabil gőzölés biztosítása érdekében. Két színben kapható: Gun Metal és Matte Black.

>>még szintén kedvelheted

vaporesso target mini 2 kit review

>>Olvass tovább

Geekvape Aegis Solo Preview: Összehasonlítva a Geekvape Aegis sorozatával

0 Tovább

Hellvape Passage RDA-legjobb partner a WISMEC Luxotic Surface Mod

A Passage RDA Hellvape a Suck My Mod programmal dolgozik, 24 mm alap átmérővel. Főként rozsdamentes acélból készül, beleértve a gyantát és a 810 cseppentőcsövet. A Passage RDA egyedülálló a légáramlási rendszer és az építési fedélzet. Először is, az építési fedélzetet úgy tervezték, hogy könnyedén telepíthesse a tekercseket, függetlenül attól, hogy csomagolják. A leginkább egyedülálló jellemzője a légáramlási rendszer, amely külön légáramlási csatornákat és méhsejtes levegőnyílásokat tartalmaz.

Amint a legjobb RDA-kban láttuk, a méhsejtes légáramlás egyszerűbb élményt nyújt, és nagyon ízletes. Ugyanez vonatkozik az egyedülálló légáramlás kialakítására is, amely lehetővé teszi a sima megjelenést és a nagyszerű ízlést. A szabványos aranyozott 510-es csatlakozókkal és a BF-csapszeggel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a porlasztó használatát a sqounk mod.

Ha a méhsejt légáramlás és a kettős tekercses porlasztók rajongója, érdemes megnézni az új Suck My Mod és Hellvape Passage RDA-t. Természetesen számos egyedülálló tulajdonsága van.

Javasoljuk, hogy egy szép sqounk mod, amely a legjobb partner a Hellvape Passage RDA-WISMEC Luxotic Surface Squonk Mod

A wismec luxotic surface mod egy rendkívül kompakt, egy 18650-es akkumulátor, amely egy 0,49 hüvelykes OLED képernyővel rendelkezik. A WISMEC Surface mod egy továbbfejlesztett Avatar lapkakészletből áll, amely 80 W maximális teljesítményt biztosít a 80 W-os kezdeti villanássebességnél.

A WISMEC Surface egy másik kiemelkedése a többkörös védelmi rendszer, amely biztonságosabb és megbízhatóbb párolgási környezetet biztosít. Adjunk hozzá egy 6,5 ml-es nagy e-juice squonk palackot, és a WISMEC Surface MOD nagyon praktikus.

Szerinted a WISMEC Luxotic Surface Mod a Hellvape Passage RDA legjobb partnere? Továbbá a Vapesourcing cheapest online vapor store-ra is eljuthat, hogy találjon más, a Hellvape Passage RDA-nak megfelelő squonk modokat!

>>Olvass tovább

luxotic surface kit

>>kapcsolódó blog

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

0 Tovább

A legjobb érintőképernyős modulok - SMOK MORPH és Vaporesso Luxe

Ha Ön tapasztalt gőz, akkor valószínűleg hallotta az érintőképernyő vape box mod kits. A vaping ipar legújabb fejlesztése egy érintőképernyős modul, amely lehetővé teszi a könnyen használható interfészeket és a fejlett testreszabható funkciókat egyszerű érintéssel. Jellemzően az érintőképernyős mód drágább, mint egy szabványos interfész mod, mivel egy nagy és fényes, fejlett érintőképernyővel rendelkezik.

A piacon számos érintőképernyős módosítás létezik, mindegyiknek saját előnyei és hátrányai vannak. Annak érdekében, hogy megtaláljuk azokat a gőzöket, amelyek hozzáférhetőbb felületet biztosítanak a mod modhoz, ma két legjobb érintőképernyős modemet mutatunk be 2019 listában.

1. A SMOK MORPH 219 egy új, nagy teljesítményű érintőképernyő a SMOK-tól.

Az intelligens IQ-chip és egy 18650-es kettős akkumulátor használatával a vape mod képes akár 219W-os tüzelésre is, és a gyors égési sebessége 0,001 másodperc. A felhasználóbarát funkciókhoz tervezett vape mod teljes színárnyalatú 1,9 hüvelykes HD érintőképernyővel, gyönyörű műgyanta panel, ergonómikus forma, kiváló minőségű cink ötvözetszerkezet, láthatatlan emissziós mechanizmus, előmelegítési funkció, - terhelés az alján az akkumulátorajtó zsanérja, állítsa be az ellenállás hőmérsékleti együtthatóját, az intelligens felismerést és a védelmet, tonna porlasztót, hogy megőrizze a párát.

2. A Vaporesso Luxe Kit 220W kitűnő érintőképernyő a Vaporesso-tól.

Ez az elegáns vape mod kettős 18650-es akkumulátorral és egy fejlett OMNI Board 4.2-es chipsetrel rendelkezik, amely 5W-220W watt-kimeneti tartományt támogat, a pillanatnyi gyújtássebesség 0,001 másodperc a stabil és erős porlasztáshoz. Ezenkívül a vape mod egyedülálló, 2,0 hüvelykes TFT színes érintőképernyővel, maximum 2.5a gyors töltéssel, szuper lejátszási móddal, széles ellenállási tartománygal és csúcsminőségű kialakítással rendelkezik. Szilárd beépített modulok, tiszta formák, minimalista interfész, reteszelő és automatikus be- és kikapcsolási funkciók. Játékváltók új mod felhasználók számára.

Egy szóval, a SMOK MORPH 219W és a Vaporesso Luxe nagyszerű érintőképernyős modok, csodálatos felhők és csodálatos ízek gyűjteményével.

Ha érdekli, látogasson el a Vapesourcing vape online-ra, hogy többet tudjon meg a SMOK MORPH-ról és a Vaporesso Luxe-ról.

>>még szintén kedvelheted:

smok mag v8 kit for sale

0 Tovább

Voopoo Alpha Zip Mini Kit Review: SMOK Trinity Alpha új barátja

Srácok, ma bemutatom a Voopoo márka másik Vape Mod-készletét - a VOOPOO ALPHA Zip Mini Kit cinkötvözetből és rozsdamentes acélból készült anyagból, kitűnő és bonyolult megjelenésű, amely az ALPHA Zip Mini Box Mod és a Maat Sub Ohm áll. Tartály. Nézzük meg közelebbről ezt a vape mod kit-t.

GENE-vel. Chip belsejében a Voopoo Alpha Zip Mini Kit erősebbé és stabilabbá válik. A 4400mAh nagy beépített akkumulátor kapacitása 0,01 másodperces tűzsebességet biztosít 120 W maximális teljesítmény mellett, biztonságosabb és hosszabb tartósságot biztosítva. Kiemelkedő PnP tekercs-szerelési terv az új MT-M1 és MT-M2 tekercses tekercsekkel. A középső légáram beállítás a felső utántöltő rendszerrel egyszerűsíti a műveleteket, hogy megkönnyítse a párolgási élményt.

paraméterek
ALPHA Zip Mini Box Mod
Méret: 80 * 48,5 * 24mm
Anyag: rozsdamentes acél + cink ötvözet + műanyag
Teljesítménytartomány: 5-120W
Akkumulátor: Beépített 4400mAh akkumulátor
Kijelző: kijelzővel
Ellenállás tartomány: 0,5-5,0ohm
Kimeneti feszültségtartomány: 0-7,5V
Csendes áram: <10uA
Hőmérséklet tartomány: 200 ° -600 ° F / 100 ° -315 ° C
Téma: 510

MAAT tartály
Méret: 24,5 * 55,75 mm
Anyag: rozsdamentes acél
E-Juice kapacitás: 4ML
Tekercs: MT-M1 tekercs, 0.13ohm, Single Mesh, 60-85w
MT-M2 tekercs, 0.2ohm, Dual Mesh, 55-80w
Levegőbevitel: középső állítható légáram
Újratöltés: Top Fill
Téma: 510

Nézd meg az SMOK Trinity Alpha-What-t, az úgynevezett "Alpha"!

A smok alpha trinity 1000 mAh-es akkumulátort használ, amelynek teljesítménytartománya 10-25 watt és cserélhető SMOK Nord tekercs. Nagy kapacitású 1000mAh akkumulátorral rendelkezik, amely mikro-USB porton keresztül tölthető. Elég nagy ahhoz, hogy egész nap képes legyen megcsinálni, de a töltés közben is megdöbbent. A Trinity Alpha automatikus pod / ellenállásérzékelést, rövidzárlatvédelmet, alacsony feszültségű védelmet és 8 másodperces lekapcsolást tartalmaz. A Szentháromság alfa ad neked egy tisztességes vape. Az állítható teljesítménybeállítások lehetővé teszik, hogy a megfelelő íz érdekében megfelelő hőt hozzon létre.

Hol lehet megvásárolni? Kattintson ide: https://vapesourcing.com/voopoo-alpha-zip-mini-kit.html

még szintén kedvelheted

lost vape orion q in stock

0 Tovább

Hellvape Rebirth RTA Preview: Hellvape ReBirth Új tagok

Srácok, azt hiszem, szeretned kell a Hellvape ReBirth RDA-t, hogy használd a gőzölést. Ráadásul itt van a legújabb Rebirth RTA Hellvape, amelyet Mike Vapes tervezett és HellVape készítette, sok vonzó változással. Most olvassa el az alábbi Rirthth RTA-t.

A Hellvape Rebirth RTA 25 mm átmérőjű és 2 ml-es lé kapacitással rendelkezik. Az újjászületés RTA is elfogadja a kettős utólagos építési fedélzetet a könnyű tekercseléshez. Az alsó légáramlási rendszer méhsejtrel van kialakítva, hogy teljesen új élményt nyújtson, jobb ízű. Ezenkívül a negyedik fordulattal töltött felső feltöltés és az állítható légáramlás rendszer ideális választás az Ön számára.

Hellvape Rebirth RTA paraméterek:
Átmérő: 25 mm
Anyag: rozsdamentes acél
E-Juice kapacitás: 5 ml / 2 ml
Deck: Dual Post Build Deck
Újratöltés: Top feltöltés
Csepegtető tipp: 810 Widebore Resin Drip Tip
Menet: 510 menet

Akkor nézzük meg a Hellvape Rebirth RDA-t is, amelyet Mike Vapes is tervezett!

A ReBirth RDA Hellvape egy 24 mm-es porlasztó, amelyet Mike Vapes tervez, és amelyet a Hellvape gyártott. A lombkorona gyönyörű, az egyik oldalon faragott újjászületési jel, és a két fedélzeten lévő o-gyűrű tartja a helyén. cellás légáramlás a fedél mindkét oldalán. A 810 csepegtető csúcsot egy o-gyűrű tartja, és a 810-es csepegtető csúcs a porlasztón dolgozik. A csúcsnál kissé csúszósabb, és a csepp lapos csúcsára helyezhető, hogy a csepegtető csúcs nagyon jól nézzen ki még. Ez egy kettős tekercses RDA, de az egyetlen tekercset is támogatja.

Hellvape Rebirth RDA funkciók:
Jó ízlés
Nagy felhőtermelés
Sima áramlás
Nagy csepegés / Squonk mód
Az újjászületési matricát kapja
Tökéletes o-gyűrű feszültség

Összességében megállapítottam, hogy a Hellvape ReBirth gondosan megtervezett és tekintett termék. Tiszteletet kell mutatnom, hogy mire van szükség, és Mike Vapes óriás lesz a vape iparágban, és megérdemli a dicséretet. A két Hellvape újjászületési tartály a Vapesourcing cheap vape shop-nál vásárolható meg.

>>Kattints ide hogy többet megtudj

https://vapesourcing.com/hellvape-rebirth-rta.html

>>Kapcsolódó cikkek

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML