Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az AsMODus Viento Sub Ohm Tank Ideális Az MTL Vaping-hoz?

Használta már az AsMODus Amighty Kit-et? Ezúttal az AsMODus Viento Tank --- az Amighty készletre szerelt porlasztót fedjük le, de most külön kapjuk. Csak vásároljon az vape shop online-ből, ha úgy tetszik.

Az asMODus Viento Tank kiváló minőségű, rozsdamentes acélból és piresz üvegből áll, egy eltávolítható, rozsdamentes acél gyűrűvel, amely segíti a balesetek esetén a védelmet. A bázisátmérő 26,9 mm-es mérésével akár 3,5 ml e-gyümölcslé (5 ml-es buboréküveg) tárolható, és csúszó zsanéros feltöltő mechanizmust alkalmaz.

A készletben található fűtőelemek két 0.18ohm-os tekercsfejű fej, ezek mellett a Viento is kompatibilis a SMOK Baby sorozat tekercsfejével. Végül három állítható légáram-nyílás található a tartály alján, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy finomhangolják a húzóellenállás mennyiségét a tökéletes belégzéshez. Összességében a Viento kétségtelenül megér egy lövést!

Az alábbi paraméterek:
Átmérő: 26,9 mm
Anyag: Rozsdamentes acél + Pyrex üveg
Kapacitás: 3,5 ml
Csepegtető tipp: Kígyóbőr széles furatú 810 Delrin csepegtető tipp
Töltés: csúszó csuklós felső feltöltési mechanizmus
Tekercsellenállás: 0.18ohm Mesh Coil
Téma: 510

Ön is tetszik:cheap smok mag grip

Kapcsolódó blog:Új MTL Eszköz A Teslacigekből-Aerolite Pod System Kit 1000mAh

0 Tovább

Új MTL Eszköz A Teslacigekből-Aerolite Pod System Kit 1000mAh

Ezúttal először nézzük meg a Teslacigs Aerolite Kit-t, egy új pod vape-t a Teslacigs-től. Azt hiszem, ez jó választás lehet Önnek, ha egy megbízható MTL vape eszközt vadászik. Nos, itt megyünk!

A Teslacigs Aerolite Kit egy elegáns és tartós testet tartalmaz, amely főként cinkötvözetből készül. A beépített 1000mAh akkumulátorral ellátott Aerolite maximális teljesítménye 20W. Az akkumulátor teljesen feltölthető 1-1,3 óra alatt az alsó mikro USB porton keresztül, majd az eszköz körülbelül 3 napig tarthat. Ezen kívül van egy kis LED-jelző a tűzgomb felett az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzésére.

Ami az újratölthető podot illeti, porvédővel van ellátva, és akár 2 ml e-juice-t is tartalmazhat. A készletben található fűtőelemek egy 0,6ohm T-A1 tekercsfej és egy 0,9ohm T-A2 tekercsfej. Mindkettő egy szerves pamut fonattal van felszerelve, amely leginkább visszaállíthatja az e-folyadék ízét. Összességében az Aerolite egy tisztességes, mégis megfizethető eszköz az MTL vaping számára.


Az alábbi paraméterek:
Méret: 32,5 * 21 * 87,5 mm
Készülék anyaga: Cink ötvözet + PC
Kimeneti feszültség: 3.3V ~ 4.2V
Max. Kimeneti áram: 6,7V
Kimeneti teljesítmény: A1: 13W ~ 20W; A2: 8,7W ~ 15W
Akkumulátor: Beépített 1000mAh akkumulátor
USB: 5V/1A
Töltési idő: 1h-1.3h
Pod anyag: PCTG
Pod kapacitás: 2.0ML
Ellenállás: T-A1: 0,6ohm; T-A2: 0,9ohm

Ön is tetszik:cheap smok nord

Kapcsolódó blog:Vandy Vape Swell Kit 188W VS Vandy Vape JACKAROO Kit 100W

0 Tovább

Vandy Vape Swell Kit 188W VS Vandy Vape JACKAROO Kit 100W

Ha megbízható vízálló készletekre van szüksége, akkor nem lehet kihagyni a következő kétet a Vandy Vape-ból. Csak összehasonlíthatja őket, és kiválaszthatja a kívántat.

Először nézzük meg az Vandy Vape Swell Kit-et, amely a Swell Box Mod és a Swell Tank. A Swell Mod vízálló PCBA-val rendelkezik, amely könnyen tisztítható és mosható. Támogatja a G10 panel cseréjét és a gyantát is. A 18650-ös akkumulátorok tápellátásával akár 188 W-os kimenetet is képes több kimeneti üzemmódban.

A kék fogak csatlakozása alatt a készülék könnyen észlelhető a Vandyvape App alkalmazás lekérési funkciójával. A Swell Tank 3 ml és 4,5ml kapacitással rendelkezik az opciókhoz. A jobb íz és simító levegőáramlás érdekében 0.15ohm egyhálós tekercset és 0.15ohm hármas hálós tekercset fogad. Plusz az egyszerű felső feltöltés és az alsó állítható légáramlás rendszer, nagyszerű párolgási élményt nyújt.

Ezután az Vandy Vape JACKAROO Kit-es verziója folytatja a tartós vape mod készlet továbbfejlesztését, egyetlen 21700/20700/18650 platformot telepítve IP67 vízálló és ütésálló konstrukcióval a JACKAROO Sub-Ohm tartályhoz. A JACKAROO 100W Box Mod erős, robusztus kialakítású, gyönyörű, fából készült vagy gyanta paneleket ötvözve, miközben az ergonómikus formátényezőt is megtartja.

A belső lapkakészletet egyetlen 21700 vagy 20700-as akkumulátor táplálja, és a mellékelt adaptert (külön megvásárolható vape-akkumulátort) használva egyetlen 18650-es nagy teljesítményű akkumulátort használhat. A VandyVape JACKAROO egy intelligens lapkakészletet tartalmaz, különböző kimeneti módokkal, például POWER, Voltage, Temperature Control és DIY beállításokkal.

Kapcsolódó blog:SMOK TFV16 Mesh Tartály és VOOPOO Maat-két Csodálatos Atomizátor

0 Tovább

SMOK TFV16 Mesh tartály és VOOPOO Maat-két csodálatos atomizátor

Ma két csodálatos porlasztót hoz best sub ohm tank - SMOK TFV16 Mesh Tank és VOOPOO Maat.Ezek a legnagyobb élvezetet jelentik, ez a vaping piac változása 2019-ben.

Ahogy az várható volt, az erőteljes TFV sorozat végül visszatért! Ez az új King SMOK TFV16 Sub ohm Tank hamarosan debütál a világon. Két új hálós tekercsel van ellátva az optimális íz és a maximális gőz számára. Egy hatalmas Pirrex üvegcső használatával a TFV16 az e-lé kapacitását még példátlan 9 ml-re bővíti. Zárt tetejű újratöltő rendszerrel és egy állítható kettős nyílású alsó áramlással rendelkezik, amely nagy mennyiségű gőz előállításához és kiváló ízléshez vezet. Ezenkívül a forradalmi felső fedél biztonsági reteszeléssel megakadályozza a szivárgási problémákat. Szóval, várod az új király dicsőséges visszatérését?

A király bemutatása: A TFV sorozat hatalmának, varázsának és stílusának integrálása mellett az új király TFV16 továbbra is megmutatja több kiemelését. Folytassa annak felfedezését, és azt fogja találni, hogy a király boldogsága ismét a végső cél.

A legnagyobb e-folyadék kapacitás valaha: Az újonnan kifejlesztett 9-es izzó hőálló üvegcső 9 ml-es elektronikus folyadékkapacitással rendelkezik, amely a legnagyobb kapacitás. Garantálja a hosszú élettartamot, mert nincs szükség az e-folyadékok gyakran hozzáadására.

A VOOPOO Maat Sub ohm Tank tartály nagyon praktikus megjelenésű. A legtöbb rozsdamentes acélból készül, ami egy viszonylag nehéz tartály, sok máshoz képest. Az egyik a standard 4ml verzió, a másik pedig a 2ml TPD verzió. A MAAT név valójában a közbenső állítható légáramot jelenti, és a hab lehet csak az oldalsó állítható hármas levegő bemenet alatt, amely a neve. Három lyuk biztosítja a légáramlást a tekercshez, és a külső gyűrűt elforgatva állíthatja be. Megállapítottam, hogy még a beállítás is nagyon légköri lapot biztosít, mert bármikor három lyuk van, hogy levegőt juttasson a tekercsbe.

MAAT replacement coils:
Az előzetesen telepített 0,13 ohm MT-M1 tekercs 60-85w. Megállapítottam, hogy a legjobb pozícióm 70w körül van, és jó egyensúlyom van a teljesítmény és a szigetelési teljesítmény között. A másik tekercs egy 0,2 ohm MT-M2 tekercs, 55-80w. Úgy találtam, hogy csak néhány 60 órát vesz igénybe, hogy néhány szép felhőt készítsen.

Mindegyik hálós tekercs, de az egyik egy hálós tekercsfej, a másik pedig egy kettős hálós tekercsfej, amely között nagy méretű különbség van. Az egyetlen tekercsfejben lévő háló finomabb, mint gondoltam, és megpróbáltam megtartani a hőmérsékletet a kettős tekercsfejen, amely a lánc elpárolgása közben hajlamos felhalmozódni.

Megvásárolhatja a SMOK TFV16 és a VOOPOO Maat terméket a Vapesourcing vape online store-nál.

>>te is szeretnéd

https://vapesourcing.com/smok-morph-kit.html

0 Tovább

Olcsó raktáron: Geekvape Frenzy és Vandy Vape Bonza

Srácok, jó hír! Most a Geekvape Frenzy Kit Rendszerkészlet raktáron van, ezért szeretné megrendelni ezt a legjobb pod vape készletet? Most az a legjobb alkalom, hogy kapsz egyet, mert hamarosan megkapod ezt a pod rendszerkészletet. Első rendelés, először.

Főbb jellemzői:

  • Az egyik legfejlettebb Pod rendszer
  • Szépen kialakított cink ötvözet és gyanta
  • Fejlett AS Micro Chipset a biztonságos és stabil teljesítményhez
  • Finomított NS hálós tekercs rendszer a maximális ízért
  • Automatikus kimeneti illesztési funkció
  • Akkumulátor élettartam jelző
  • Kényelmes légáram beállítás
  • Alsó töltés szivárgásgátló tervezéssel
  • Mágneses kapcsolat az akkumulátor és a Pod között

Szintén szeretnénk bemutatni egy mechanikus vape kit-et - Vandy Vape Bonza Kit, amely raktáron van és villanás eladó, az első mechanikus készlet, amelyet a Vandy Vape kiadott. Bár ez a legjobb mechanikai vape kit néhány nappal ezelőtt megjelent, még mindig forró eladásban van. Sok pénzt akar megtakarítani, csak rendelje meg ezt a mechanikus szappancsomagot. Csak egy nap maradt megrendelésre.

Főbb jellemzői:

  • A cserélhető hüvelyrendszer személyre szabott testreszabási élményt kínál
  • Egyetlen 21700/20700/18650 akkumulátorral üzemel
  • Mágneses gomb és rugó gomb áll rendelkezésre
  • A szigetelt gyűrű és cső biztonságot nyújt
  • 510 Hibrid kapcsolat
  • A tiszta réz elektromos és feszültségcsökkentő kontaktusokat vezet
  • A továbbfejlesztett pakli könnyen felépíthető
  • Top sapka zárrendszer és új kettős AFC opciók

Rendelje meg a Geekvape Frenzy-t és a Vandy Vape Bonza-t a Vapesourcing best online vape shop-nál olcsó áron most!

>>lehet, hogy szükséged lesz rá

https://vapesourcing.com/voopoo-woody-vapes-x217-mod.html

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML