Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A SMOK Novo 2 Pod System Kit áttekintése - innovatív és erős vape eszköz

Kiváló minőségű podrendszer létrehozásakor senki sem tehet olyan jó hírnevet, mint a SMOK. A NOVO 2-vel fel kell kérdezni, hogy valóban megfelel-e az elvárásoknak? Nézzük meg.

Tervezés
A Smok NOVO 2 a dolgok általános megjelenésében hasonló, mint a NOVOé, és számos olyan tervezési lehetőséget tartalmaz, amelyek növelik vonzerejét. A stílusos műgyanta panelek és a vékony kialakítás a NOVO visszatartásait jelentik, amelyek továbbra is örülnek nekünk.

A szájrész ismerős kinézete visszatért, és az alak sokkal könnyebben megkönnyíti a puff élvezését. Ikonikus stílus, és nincs oka eltérni valami funkcionális és elegáns dolgától.

Egy nagyon kevés 43 gramm tömeggel és az általános, kiegyensúlyozott hangulattal kombinálva valóban azt gondoljuk, hogy ez kényelmes, könnyen kezelhető eszközt eredményez.

frissítés
Az újonnan érkezők számára a leginkább figyelemre méltó a beépített 800 mAh-os újratölthető elem. Napok óta élvezheti a kiváló minőségű vapingot, és a NOVO 2 könnyen tölthető a mellékelt mikro-USB kábellel. A mikro-USB kábelek manapság nagyon szokásosak az integrált akkumulátorok töltésére, tehát ha elveszíti egyiket, a csere könnyen bárhonnan elérhető.

E-folyadék
A hüvelyek sokféle tekercset és ellenállást kínálnak. Különböző e-folyadékokat adhat a különféle edényekhez, hogy kihasználja az egyes gyümölcslevek maximális kihasználását, vagy csak összehasonlíthatja és összehasonlíthatja egy e-folyadékkal. Ez lehetővé teszi a testreszabhatóbb vaping élményt, és 100% -ban vagyunk rajta.

összefoglalás
A NOVO 2 pod vape kit-t úgy fejlesztették ki, hogy jobban megfeleljen az Ön igényeinek, és biztosítsa, hogy ne veszítsen el azzal, amit leginkább élvez. Ennek részeként egyedülálló légáramlási struktúrát fejlesztettek ki a hatékonyabb párolgás biztosítása érdekében.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
smoant pasito
smok tfv16

0 Tovább

Hogyan Teljesít A Geekvape Zeus Tank A DOVPO M VV II Mod-on?

Ebben a cikkben megosztom egy tökéletes kombinációt, amely a Geekvape Zeus Tankból és a DOVPO MVV II Mod-ból áll. Jó választás az Ön számára, ha tisztességes DTL vape készülékeket keres. Csak vásároljon a vapesourcing online áruházból, ha úgy tetszik.

Először az Geekvape Zeus Sub Ohm Tank. Amint a neve ezt helyesen sugallja, a sikeres Zeus RTA, Zeus Dual RTA és Zeus X RTA készlettekercs verziója. Ennek a tartálynak az egyik fő jellemzője a felső légmennyiség, amely a tekercshez vezet, majd az alsó légáramként működik. Néhány felső légáram-kialakítás helyett inkább csak a cseppcsúcs melletti teljesítményt vezérli.

A Zeus felső légáramlási stílus esetén is kevesebb a szivárgás esélye, mivel a légáram bevezetése sokkal magasabb, mint az e-folyadék szintje. Az alap átmérője 26 mm, és akár 5 ml-t is képes tárolni, és könnyen újra feltölthető egy újratervezett felső töltőszerkezettel. Végül ennek a tartálynak két tekercselési lehetősége van. Az egyik az előre telepített 0,2ohm Mesh Z2 tekercs, a másik egy tartalék 0,4ohm Mesh Z1 tekercs. Velük együtt kap egy esélyt, hogy változatosabb vaping élményeket éljen meg.

Akkor jön az DOVPO MVV 2 Mod. Kiválóan kialakított és sport, rendkívül részletes színes grafika emelt textúrákkal. Erős PC anyagokból és cinkötvözetből készülve a Dovpo alváza könnyű, de tartós, hogy ellenálljon a könnyű eséseknek és eséseknek. Kettős 18650 elemmel működik, akár 280 W-ig is képes elégetni, és a kimenet állítható az alaplapon található tárcsa segítségével.

Közvetlen feszültség alapú kimenetként az M VV II Mod háromszínű LED-es elem élettartam jelzőfényt használ, amely a kapcsolódó feszültséget az adott színhez viszonyítja. A mod tetején van egy 510-es csatlakozás, amely menetes és aranyozott, hogy megbízható és jól vezető kapcsolatot biztosítson. Különben is, ez jó meccs a Zeus Tank számára.

Kapcsolódó blog:Valami Amit Nem Tud Az MYLE Pre-filled Pod System Kit-Ről

0 Tovább

Valami Amit Nem Tud Az MYLE Pre-filled Pod System Kit-Ről

A mai gyors tempójú társadalomban az emberek mindig a sebességre és a kényelemre törekszenek, tehát a vape piac egyre inkább kényelmesebb termékekként jelent meg. Ebben a cikkben bemutatom egy ilyen MYLE Pod System Kit nevű eszközt. Csak vásárolj a vapesourcing cheap online vape store-ből. Ha tetszik.

A MYLE Pod System Kit egy tipikus lapos toll stílusú eszköz, egyszerű és vékony kialakítású. A beépített 240mAh akkumulátorral táplált összesen körülbelül 240 töltést tesz lehetővé, ami elegendő néhány tisztességes szünethez munkahelyi vagy útközben. Az akkumulátor kapacitása nem túl nagy, az akkumulátort rövid időn belül teljesen fel lehet tölteni a készülék alján található jobb oldali micro USB porton keresztül, továbbá három LED-jelzőfény világít, amelyek világosan megmutatják az aktuális akkumulátor töltöttségi szintjét.

MYLE Vape Pod System Kit

A hüvelyeket külön megvásárolják alapkészletekkel és sokféle ízváltozatban kaphatók.Minden hüvelyt előretöltöttek 0,9 ml e-juice-mal, az e-juice nikotin-koncentrációja 5%. Ezeket a hüvelyeket azonnal bekapcsolják, miután bedugtak. A modba, és akkor csak annyit kell tennie, hogy lélegezz be és élvezze. A MYLE Pod System Kit mindazonáltal praktikus eszköz az MTL vapinghoz.

Lehet, hogy tetszik ez:cheap vaporesso gen kit

Az alábbiak szerint
Méret (hüvelykben) w / pod: 3,93 H x 0,74 W x 0,28 D
Akkumulátor kapacitás: beépített 240mAh akkumulátor
Pod-kapacitás: 0,9ml
Puffaságok: 240 (kb.)
Rendelkezésre álló nikotin: 5 térfogatszázalék nikotin
Szín: éjfélfekete / királykék

Kapcsolódó blog:Hellvape Fat Rabbit Tank Előnézet | Kettős Légáramlás-rendszerek

0 Tovább

Hellvape Fat Rabbit Tank Előnézet | Kettős Légáramlás-rendszerek

Volt egy ideje a Hellvape új porlasztói? Itt jön a vadonatúj Fat Rabbit Sub Ohm Tank. Ebben a cikkben részletes bevezetést fogok készíteni róla.

A Hellvape Fat Rabbit Tank a Hellvape és Vapin Heathen közötti együttműködés eredménye, bemutatva mind a felső, mind az alsó légáram-szabályozást. 25 mm alapátmérővel képes akár 5 ml e-juice-ot tárolni a pyrex üvegtartályban. A menetes felső töltőrendszer tetején helyezkedik el, csavarozással, hogy felfedje két nagy töltőnyílást.

A menetes felső kupak alatt található az első légáram szabályozó gyűrű, amely lehetővé teszi a légáram bejutását és kombinálását a szekunder légáramlás konfigurációjával, hogy intenzív íz jöjjön létre, és rendkívül fokozza a felhő képződését. A vásárláshoz kaphat egy 0,15ohm H7-03 Quad OCC tekercset és egy 0,2ohm H7-02 Single Mesh tekercset a készletből, különféle lehetőségeket kínálva a vaping élvezetéhez. A Fat Rabbit egyébként ígéretes szub-ohm tartály azok számára, akik inkább a cserélhető késztekercsek kényelmét kedvelik.

Önnek is tetszik ez:cheap vandy vape swell

Az alábbiak szerint
Méret: 25mm x 46mm
E-juice kapacitás: 5,0 ml
Anyag: rozsdamentes acél + Pyrex üveg
Utántöltő rendszer: menetes felső utántöltő rendszer
Tekercsek típusa: 0,20ohm egyszeres hálótekercs (H7-02) - névleges teljesítmény 80W;
0,15ohm Quad OCC tekercs (H7-03) - 80W névleges teljesítményre
Csatlakozás típusa: 510-es csatlakozó
Tekercscsatlakozás típusa: menetes
Csepegés: 810 széles szélességű csepp

Kapcsolódó blog:950mAh GeekVape Bident Kit VS 1100mAh SMOK Nord Kit

0 Tovább

950mAh GeekVape Bident Kit VS 1100mAh SMOK Nord Kit

Ha Ön vakmerő és tökéletes utazást tervez, akkor nem szabad kihagyni a következő két hordozható pod system vapes-et, amit bemutatok. Mindkettőt híres vape-cégek tervezték és gyártották, az egyik a GeekVape, a másik a SMOK cég. Csak vásároljon a vapesourcing online boltból, ha úgy tetszik.

Először a GeekVape Bident Kit, amely egy forradalmian új vaping hüvelyrendszer. Integrálja egy szignifikánsan nagy akkumulátorkapacitást, a közvetlen feszültség alapú kimenetet, és bevezet egy szabadalmaztatott kettős tekercs technológiát, amely különbözteti meg a piaci szegmensbe belépő többi eszköztől. A tartós cinkötvözetből készülve a Bident külső profilja látványos és védi a belső Micro AS lapkakészletet, amely 3-fokozatú teljesítményt nyújt.

A közvetlen feszültség kimenete alapján a Bident a Micro AS lapkakészletet az előre kiválasztott szintekre használja, garantálva egy kielégítő hangot, újra és újra. A kettős tekercs technológia megjelenésével elérhető egy 0,6ohm és 1,2ohm DTL és MTL tekercsek. Egyetlen intuitív tüzelőgombbal működtetve a Bident megváltoztathatja a feszültséget az energiaszintek között, amelyet a lenyűgözően beépített 950 mAh-os újratölthető akkumulátor táplál.
Aztán ott van a SMOK Nord Price Kit. Fenntartva az aláírással ellátott, kobra bevonatú paneleket, fantasztikus kezelhetőséget kínál kompakt méretű és súlyozott érzetével, ami egy csodálatos kézi élményt nyújt. Az újratölthető 1100mAh belső akkumulátor az egyik legnagyobb kapacitású a pod rendszer szegmensében, egyetlen gombnyomással működő eszköz segítségével aktiválható.

Az újratölthető edény akár 3 ml e-folyadékot is képes tárolni, és egyszerű oldalsó töltési mintát biztosít. A készlet tartalmaz egy 0,6ohm-os Nord Mesh-tekercset az al-ohm, felhő-központú szegmenshez, míg az 1,4ohm-os Nord Trail-tekercs MTL-húzó felhasználók és nic-sók számára alkalmas. Opcionálisan használható az 1,0ohm Nord kerámia tekercs - külön kapható az alábbi linkben.

Kapcsolódó blog:Hogyan Működik AZ Ehpro Raptor Tank A GeekVape Aegis Legend Mod?

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML