Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Snowwolf Zephyr Kit 200W Tökéletes Eszköz A DTL Vaping Számára?

Használtad már a Snowwolf Mfeng készletét? Az Mfeng nagy sikerével a Snowwolf nemrégiben dobta ki a világszerte korlátozott Zephyr készletet. Az alábbiakban részletesebben vásárolhat, ha szereti a cheap vape store online-es vapesourcing szolgáltatást.

A Snowwolf Zephyr Kit a Zephyr Modból és egy meg nem nevezett tartályból áll. A Snowwolf történetének stílusát követve a Zephyr felületén továbbra is a Snowwolf logó látható, a különbség az, hogy egy lélegző LED-et fogad el, amely bájosabb és vonzóbbnak néz ki. A beépített 5000mAh akkumulátorral működő mod 5 és 200 W közötti teljesítményt képes leadni egy szupergyors 0,0008 másodperces tűzidővel az új IFV960 lapkakészlettel. A Snowwolf optimalizálja a rendszer töltési sebességét oly módon, hogy az akkumulátor 35 perc alatt teljesen feltölthető legyen. A korábbi normál színes képernyőktől eltérően, a Zephyr újonnan kifejlesztett 2.0 "-es érintőképernyővel rendelkezik, amelyen intuitívebben olvashat részletesebb információt.

Ami a tartályt illeti, ez elég szokásos szub-ohm tartálydíj, amelynek tartalmaz egy 0,17ohm szembőségű tekercset. Nem biztos abban, hogy ez kompatibilis-e más tekercsekkel, de ez egy WF tekercs. A "Farkas" tartály például WF tekercseket is használ, így kompatibilisek lehetnek. Végül a tartály alján állítható légárammal és felső feltöltő mechanizmussal rendelkezik. Mindent egybevetve, a Zephyr megér egy lövésre!

Érdekelhet még:desire cut squonk near me

Az alábbiak szerint
mod
Méret: 90 * 47 * 30mm
Kijelző: 2,0 "TFT
Teljesítménytartomány: 5-200 W
Akkumulátor: 5000mAh
Támogatja az USB-t (C típusú): 5 V / 2,5A, 10 V / 4.5A

Tartály
Méret: 28 * 46mm
Kapacitás: 5ml (izzó) /4.0 (egyenes)
Utántöltési stílus: Legjobban kitöltő stílus
Tekercs: WF-X1 hálótekercs
Legjobb teljesítmény: 50-70W

Kapcsolódó blog:OBS Prow Pod System Kit Előnézet | Modernizált Test A Kényelmes Kézérzés Érdekében

0 Tovább

OBS Prow Pod System Kit Előnézet | Modernizált Test A Kényelmes Kézérzés Érdekében

Használta már az OBS pod vape készleteit? Az alábbiakban megosztom az OBS Prow-t. Ahogy a neve is sugallja, áramvonalas testtel rendelkezik, ami nagyon kényelmessé teszi a kézben tartást. Csak vásároljon a vapesourcing online boltból, ha tetszik.

Az OBS Prow Kit kompakt, egyszerű és elegáns megjelenésű hüvelyes rendszer. A beépített 300 mAh-os akkumulátor tápfeszültsége 7–11 W-os forrásból lőhet, és az akkumulátor kb. 40 perc alatt teljesen feltölthető. Az eszköz elülső oldalán egy túlméretezett tűz gomb látható, amelyet megnyomva megváltoztathatja vagy bekapcsolhatja az eszközt. A tűz gomb alatt 3 LED-es jelzőfény világít, amelyek megmutatják az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Ami az edényt illeti, az akár 1,5 ml e-folyadékot is tartalmaz, és az alján lévő töltőnyíláson keresztül újratölthető. A fordított V alakú nézőablakon keresztül tisztán láthatja az e-juice szintjét. A hüvely belsejében van egy 1,4 órás OCC (organikus pamut-gonosz tekercs), amelynek jónak kell lennie a magas nikotin- vagy nikotinsó-e-folyadékhoz. Az alsó légáramlási rendszer mellett a Prow határozottan ideális eszköz az MTL vapinghoz.

Ön is kedvelheti: smok tfv16 near me

Az alábbiak szerint
Méretek: 83 * 24 * 15mm
Az akkumulátor kapacitása: Beépített 300mAh
Kapacitás: 1,5ml
Kimeneti teljesítmény: 7-11W (telepítve)
Ellenállás: 1,4ohm
Súly: 39 g
Töltés: USB
Kitöltés: Alsó töltés
Nyugalmi áram: terhelés nélkül ≤10uA; Load≤30uA
Kimeneti teljesítmény : 3,5 V állandó feszültség (áramfeszültség 3,3 V alatt)

Kapcsolódó blog:Desire True MTL Vaping? Oumier Wasp Nano MTL RTA Itt Van Az Ön Számára!

0 Tovább

Desire True MTL Vaping? Oumier Wasp Nano MTL RTA Itt Van Az Ön Számára!

Még mindig emlékszel az Oumier Wasp Nano RTA-ra és a Wasp Nano RDTA-ra? Ezúttal az Oumier Wasp Nano MTL RTA --- a sikeres Wasp Nano porlasztók új MTL verzióját fedjük le. Csak vásároljon a vapesourcing best online vape store telefonról, ha úgy tetszik.

Az Oumier Wasp Nano MTL RTA-t úgy alakították ki, hogy megfeleljen azoknak a vapersoknak, akik jobban ellenállnak a tekercseknek, nagyobb a légáram korlátozása és a magasabb nikotin / nikotinsó e-folyadék. Ez az RTA 22 mm alapátmérővel mérve legfeljebb 1,2 ml e-juice-t képes tárolni egy egyenes üvegcsővel és 2 ml-t egy buborékos üvegcsővel. Az RTA alján található az állítható légáramlás-gyűrű, amely rengeteg légáramlási lehetőséget biztosít az Ön igényei szerint.

A levegőáram az alap bemeneti nyílásain keresztül jut a tartályba, majd a fedélzeten lévő tekercshez jut. A fedélzetről beszélve, elég széles ahhoz, hogy egyszerűen egy tekercset építsenek, két oszloppal. Végül van egy könnyű felső utántöltő kupak. Csak forgassa el a felső sapkát 90 fokkal az óramutató járásával ellentétesen, hogy felfedje a töltőnyílást, majd könnyedén újratöltheti az e-juice-t.

Még szintén kedvelheted:lost vape orion plus near me

Az alábbiak szerint
Méret: 22mm * 40,9mm
Kapacitás: 2ml
Tekercs: Egyetlen tekercs
Csepp tipp: 510
Kitöltés: Feltöltés utáni
Szín: arany, fekete, SS

Kapcsolódó blog:Melyek A Think Vape Thor Mod értékesítési Pontjai?

0 Tovább

Melyek A Think Vape Thor Mod értékesítési Pontjai?

Szeretne egy képes, mégis olcsó dobozt, amely illeszkedik a legjobb al-ohm tartályhoz? Akkor ne hagyja ki a Think Vape Thor-t, amelyet az alábbiakban fedünk le. Csak 26,90 dollárért árulja a best online vape shop-es vapesourcing szolgáltatást. Csak akkor vásárolhat ott, ha tetszik.

Az Think Vape Thor Mod számjegy jól kidolgozott graffiti témájú megjelenéssel. A mod elején egy 0,96 "-es OLED képernyő található, amelynek függőleges menüje fehér alapon, fehér betűtípussal rendelkezik. A menü olyan vape-adatokat tartalmaz, mint például két akkumulátor sáv, porlasztó ellenállás, áram feszültség, áram teljesítmény / hőmérséklet, áram mód és így tovább: A képernyő felett egy túlméretes tűz gombot láthat, amelyet állítólag a kényelmes működés biztosítása érdekében készítettek. A képernyő alatt két beállító gomb és egy USB töltőport található.

A mod tápellátása kettős 18650 elemből áll, és a frissített ST200 forgácslapnak köszönhetően a mod meglehetősen képes. 5-200 W feszültséget tűzhet, nagyon alacsony ellenállási képessége (0,05ohm), és hőmérsékleti ellenőrzéssel egészen 600 Fahrenheitig működik, minden fűtőelemmel együtt, beleértve a TCR beállítást is. Van egy áthidaló üzemmód is az eszköz mechanikus modulként történő használatához. Különben is, a Thor Mod mindenképpen érdemes megnézni!

Még szintén kedvelheted:smok rpm40 kit near me

Az alábbiak szerint
Anyag: ABS
Méret: 88,5 * 46 * 32 mm
Képernyő: 0,96 "OLED képernyő
Teljesítménytartomány: 5W-200W
Hőmérsékleti tartomány: 93 ℃ -315 ℃ / 200 6 -600 ℉
Munkamódok: VW / VT (Ni / Ti / SS) / TCR / Bypass
Ellenállási tartomány: 0,05-3,5ohm
Akkumulátor: 2 x 18650 elem (nem tartozék)
Menet: 510 szál

Kapcsolódó blog:A SMOK Novo 2 Pod System Kit áttekintése - innovatív és erős vape eszköz

0 Tovább

Új bejegyzés címe

Helló gőzeim! Tudod, hogy az eredeti Preco One készlet egy egyszerű tollstílusú indítókészlet a jobb vapinghoz. Most a VZone Preco 2 Solo Kit az eredeti Preco One készlet nyomon követése, és magában foglalja az új Preco eldobható tartályok sorozatát is. Vessünk egy rövid áttekintést.

paraméterek
Vzone Preco 2 Solo Mod
Mérete: 24 * 80 mm
Akkumulátor kapacitása: 1800mAh beépített akkumulátor
USB: 5 V / 1,5A
Szín: fekete, SS, kék, szivárvány

Véleményem szerint a VZone volt az első márka, aki elindította az eldobható tartályok trendjét. Alapvetően elengedték a Preco tartályt, a DTL (Direct to Tung) tartályt hálótekerccsel. A tartályt újratöltheti, de amikor a tekercs meghal, akkor a tartályt eldobják. Ez valóban népszerűnek tűnik, és az emberek nagyon kedvelik ezt a könnyű használatot - szinte olyan, mint egy hüvely, de nagyobb méretekben.

Ezután a VZone létrehozott egy modot vape mods, hogy párosuljon a Preco tartállyal, az úgynevezett Preco One moddal, és készített egy készletet. Ez egy egyszerű elem volt egy tűzjelző gombbal és nincs beállítva. A készletben található modifikáció a Preco 2 Solo, amelynek van egy belső 1800mAh akkumulátora és egyetlen működtetési gombja.

Ha érdekli ezt a Preco Tank-készítést, akkor miért nem próbálja ki azt a Vape Shop Online E-cigaretta és E-folyadék legjobban eladható termékében, és tetszeni fog ez a kövér tollkészlet.

Kapcsolódó termékek:
smok trinity alpha
smok trinity alpha pod cartridge

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML