Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

GAS MODS Mars Kit Előnézet | Két Orsóval Tervezték, Különféle E-gyümölcslevekhez

Az idő repül, és a fekete péntek ismét úton van. Keres egy tisztességes Black Friday vape deals-et? Miért nem nézi meg a GAS MODS által készített Mars Kit a vapesourcing online áruházban? Talán tetszeni fog.

A GAS MODS Mars Kit emlékeztetett az 510Vape SPAS-12-re, mivel mindkettő kettős hordóval rendelkezik. A beépített 750 mAh-os akkumulátor tápfeszültsége 10–15 W-tól képes lőni négy szintű kimeneti teljesítmény mellett (10 W, 10–12 W, 12–13 W, 13–15 W). Az egész eszközt az oldalán található tűz gomb segítségével lehet vezérelni, és a töltés az alján lévő mikro USB porton keresztül történik. Ezenkívül a tűzjelző gombbal egy LED-es jelzőfény található, amely egyértelműen megmutatja az energiaszintet és az akkumulátor élettartamát. A biztonság érdekében számos biztonsági funkció létezik, mint például az alacsony / magas ellenállású védelem, a túlmelegedés elleni védelem, a rövidzárlat elleni védelem és a túlterhelés / túlcsordulás elleni védelem.

Ami a hüvelyeket illeti, a dobozban két változatban érhetők el. Mindkettő akár 2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és az oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthetők. A különbség a belső tekercsek között található, az egyikben 1,5 órás SS316L tekercs található, míg a másik 1,8 órás NI80 tekercsben működik, amely eltérő hangulatot eredményezhet. Végül úgy tűnik, hogy a légáram nem állítható, de ez bizonyos mértékben megkönnyíti a hüvelyek használatát. Összességében a GAS MODS Mars megér egy lövés.

Érdekelhet még:smok fetch pod ár

Az alábbiak szerint
Ház anyaga: fém + műanyag
Méretek: 81 x 33,5 x 17 mm
Teljesítmény: Beépített 750mAh
Kazetta kapacitása: 2,0ml
Párologtató ellenállás: 1,5 / 1,8Ω
Kimeneti teljesítmény: 10-15W
Üzemmód: Teljesítmény
Csatlakozó típusa: Mágneses
Képernyő / átló: Nem
Mikro-USB port / töltés: Igen

Kapcsolódó blog:VOOPOO VINCI X Kit Előnézet | Az Új Generációs GENE.AI Chip Hajtja

0 Tovább

VOOPOO VINCI X Kit Előnézet | Az Új Generációs GENE.AI Chip Hajtja

Tetszik a VOOPOO VINCI sorozata? Cserélhető elemekkel működő vape pod kits készüléket keres? Miért ne nézzen meg a VINCI X-en? Pontosan amire szüksége van!

A VOOPOO VINCI X Mod Pod Kit a népszerű VINCI termékcsalád legújabb tagja. Egyetlen 18650 akkumulátorral működteti, és az új generációs GENE.AI chip hajtja, széles teljesítménytartományban van, 5-70 W-ig, és automatikusan képes megfelelni a teljesítménynek, a tekercs ellenállásától függően, nagymértékben elkerülve, hogy a tekercsek égjenek. Sőt, a GENE.AI chip rögzíti a vaping szokásait egy puff görbén keresztül, valós időben megjeleníti a felhalmozódó puffjait a képernyőn, és két hétig megőrzi ezeket a feljegyzéseket. A biztonság érdekében a VINCI X számos biztonsági funkcióval van felszerelve, beleértve a túlórát, a rövidzárlatot, a túlterhelést, a maximális teljesítményvédelmet, a kimeneti túláramvédelmet, a túlcsordulást, a túlhőmérsékletet és az akkumulátor hátrameneti védelmét.

VOOPOO VINCI X Pod Mod

Ami az edényt illeti, 5,5 ml-es kapacitással rendelkezik és az oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. A VINCI X dobozában szereplő fűtőelemek egy 0,3ohm PnP-VM1 hálótekercs és egy 0,6ohm PnP-VM4 tekercs, mindkettő könnyedén cserélhető a "PnP" kialakításnak köszönhetően. Ezen felül a hüvely szintén széles körben kompatibilis a VOOPOO összes többi PnP tekercsével. Végül kétféle légáramlási lehetőség közül lehet választani: egyszerűen forgassa el a hüvelyt 180 ° -kal, így válthat közöttük. A VINCI X egyébként is érdemes megnézni.

Érdekelhet még:PET Black Camouflage

Az alábbiak szerint
mod
Anyag: cink ötvözet
Méret: 117 * 29,5 * 25,3 mm
Akkumulátor kapacitása: Egyetlen 18650
Kimeneti teljesítmény: 5-70 W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
Ellenállás: 0,1 ~ 3,0ohm

Hüvely
Anyag: PCTG
Kapacitás: 5,5ml
Ellenállás: 0,3ohm (PnP-VM1); 0,6ohm (PnP-VM4)

Kapcsolódó blog:Dovpo Topside Lite Kit Előnézet | Különböző Hátlapok Különböző Felhasználásokhoz

0 Tovább

Dovpo Topside Lite Kit Előnézet | Különböző Hátlapok Különböző Felhasználásokhoz

A Dovpo-eszközök nagy rajongójaként követtem Dovpo minden mozdulatát. Az utóbbi időben kiadták a Topside Lite Kit-et, és nagyon szeretem. Hamarosan elérhető lesz a vapesourcing cheap vape shop online-ben, ezért készítsen egy képet, ha érdekli.

A Dovpo Topside Lite Kit a "Topside" felállás új tagja, valamint a Dovpo és a The Vapor Chronicles közötti együttműködés. Általánosságban elmondható, hogy a Topside készülékek mindig göndör modok és egy felső töltő gömbös üveg, így az utántöltés egyszerű, mint a pite. A Topside Lite sem kivétel, örökölte a felső kitöltési hagyományt, de lehetőséget kínál arra is, hogy használjon nem szoknya modorként. Széles körű akkumulátorkompatibilitással a Topside Lite 5-90 W-os forrástól függ, és többféle üzemmódot lehetővé tesz, beleértve a változó energiafogyasztási módot, a hőmérséklet-szabályozási módot (Ni, Ti, SS) és a TCR módot.

A felhasználói felület a mod elején található, fentről lefelé láthat egy tűz gombot, egy 0,96 "OLED-t és két beállító gombot. A mod hátsó része eltávolítható, ami azt jelenti, hogy telepítheti a különféle felhasználási célokra: göndör vagy nem göndör burkolat. A modhoz párosítva a Variant RDA-t, erről nincs sok információ. De Dovpo képeiből láthatjuk, hogy kettős tekercses fedélzettel és felső légáram-állítással rendelkezik. , Azt hiszem, a Topside Lite Kit megér egy lövés.

Érdekelhet még:vape drag 2 prix

Az alábbiak szerint
Méret: 97,5 * 58,0 * 28,2 mm
Anyag: Polikarbonát + PCTG
Felhasználói módok: VW, TC, TCR
Teljesítménytartomány: 5,0-90,0W
Hőmérsékleti tartomány: 100-315 ° C / 200-600 ° F
Kijelző: 0,96 "OLED
Bemeneti feszültség: 3,2–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0,8 V - 8,5 V
Ellenállás: 0,08ohm-3,50ohm

Kapcsolódó blog:Idols Pod System Kit Előnézet | Szivárgásmentes Független Légcsatornákkal

0 Tovább

Idols Pod System Kit Előnézet | Szivárgásmentes Független Légcsatornákkal

Utazás közben mindig szükségem van néhány hordozható helyettesítőre a terjedelmes doboz modkészleteimhez vagy a squonk mod készleteimhez. Nemrég találtam ilyen tisztességes helyettesítőt, és ez egy "Bálványok" nevű pod system. Csak vásároljon a vapesourcing online áruházból, ha szüksége van rá.

Az Idols Pod System Kit egy lapos tollstílusú, zseb-barát eszköz. A beépített 500mAh-os akkumulátor táplálja a 13W-ot, és több mint 400 töltést tesz lehetővé. Ha az akkumulátor lemerül, akkor az a készülék alján található mikro-USB-porton keresztül 35 percen belül teljesen feltölthető. És van egy i alakú LED jelzőfény, amely bármikor megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az egész Idols készüléket nagyon könnyű kezelni, mivel rajzolással aktivált mechanizmust vesz igénybe, nincs szükség gombra. A biztonság szempontjából számtalan biztonsági funkcióval is rendelkezik.

Ami az edényt illeti, akkor akár 2 ml-es kedvenc e-juice-t is elfér, és egy egyszerű alsó töltőszerkezettel újratölthető. A szivárgás elkerülése érdekében független L alakú légcsatornákkal is tervezték. A hüvely belsejében egy 1,3 órás tekercs van feltöltve japán organikus gyapottal, amely a legjobb nikotintartalmú e-folyadékok számára, ideértve a sót is. Mindent összevetve, ezen az áron az Idols Pod System Kit meglehetősen versenyképes szegmensében.

Érdekelhet még:find trio kit pas cher

Az alábbiak szerint
Méret: 105,1 x 23,3 x 11,9 mm
Súly: 35 g
Akkumulátor kapacitása: 500mAh
E-juice kapacitás: 2ml
Ellenállás: 1,3ohm
Kimeneti teljesítmény: 13W
Színek: Szürke, szikrázó piros, meteorit-fekete, korall-narancs

Kapcsolódó blog:Venvii FITT-II Kit Előnézet | Korszerű Test A Jobb Kézérzés érdekében

0 Tovább

Venvii FITT-II Kit Előnézet | Korszerű Test A Jobb Kézérzés érdekében

Nemrég találtam egy nagyszerű MTL vape-készüléket, amelyet a Venvii a best vape store online-es vapesourcing-ban talál. FITT-II névvel rendelkezik, és egyedi szörfdeszka alakú testtel rendelkezik. Az ár is nagyon ésszerű, ezért csak tedd meg, ha úgy tetszik.

A Venvii FITT-2 készlet áramvonalas testtel rendelkezik, amely kényelmes kézérzést biztosít. A tápellátás beépített 650mAh-os akkumulátorral működik, és ez elegendő néhány tisztességes szünethez munkahelyi vagy útközben. Az akkumulátor töltöttségi szintjének egyszerű ellenőrzéséhez az eszköz egyik végén LED-es jelzőfény van. Ha az akkumulátor lemerül, akkor a LED-fény alatt lévő mikro-USB-porton keresztül töltheti fel. A biztonság szempontjából számos biztonsági funkció létezik, például kimeneti rövidzárlat-védelem, alacsony feszültség-védelem, túlhasználat-védelem, túlterhelés-védelem.

Ami az eszköz hüvelyét illeti, akkor akár 2 ml-es kedvenc e-juice-ot is tartalmazhat, és alulról könnyen feltölthető. A hüvely belsejében a kerámia tekercsfej speciális méhsejt szerkezettel van kialakítva, amely teljesen elfedi a 360 fokos füstolajat, ezáltal az porlasztási hatás finomabb és teljesebb. Végül az apró szájrész szűk MTL-érzést kínálhat Önnek. Összességében elmondható, hogy nem hibázik a FITT-II, ha költséghatékony pod rendszert keres.

Érdekelhet még:infinix 2 prix

paraméterek
Anyag: cink ötvözet + ABS + PCTG
Méret: 39mm * 20,6mm * 90mm
Akkumulátor kapacitása: 650mAh
Pod-kapacitás: 2ml
Ellenállási tartomány: 1,0-1,2ohm (kerámia)
Tekercs: mikropórusos kerámia
Színek: fekete, piros, narancs, fehér

Kapcsolódó blog:SMOK VAPE PEN 22 Kit 1650mAh VS Innokin Zlide Tube 3000mAh

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML