Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

OBS Cube Pod Kit Előnézet | Kötelező Üzletemberek Számára

Ezúttal az OBS új kockarendszerét fogjuk bemutatni - Cube Pod Kit. Lapos, téglalap alakú testtel rendelkezik, amely megkönnyíti a kézben tartást vagy a kézben tartását. Csak megbízható és hordozható MTL-eszközhöz vásároljon a cheap vape store online-es VApesourcing-tól.

Az OBS Cube Pod Kit cink ötvözetből készült karosszériával és edzett üvegpanellel rendelkezik. A beépített 850mAh-os akkumulátor tápfeszültsége állandó, 13W-nál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, és lehetővé teszi a tiszta időtartamot. A töltések C-típusú USB-porton és egy zsinór-típusú USB-kábelen keresztül történnek, de az akkumulátor élettartamának kijelzésére szolgáló LED-ek nem említenek. A töltési sebesség legfeljebb 0,8A, és az OBS szerint ez 40 perc alatt teljes mértékben feltölthető. Az egész eszközt az előlapi tűzkapcsoló működteti, nagyon egyszerűen használható. Végül a Cube Pod számos biztonsági funkciót is elfogad, hogy megvédje Önt a lehetséges kockázatoktól.

Ami az edényt illeti, akkor akár 4ml kedvenc e-folyadékot is tárolhatja, és az oldalán lévő töltőnyíláson keresztül újratölthető. A hüvely belsejében lévő tekercs ellenállása 1,4ohm, ami nagyon alkalmas nagy nikotintartalmú e-folyadékokhoz, beleértve a nic-sókat. A tekercs azonban nem cserélhető, ez azt jelenti, hogy akkor kell dobnia a hüvelyt, amikor a tekercs túl van a legjobban. Úgy tűnik, hogy a légáram nem állítható, de a hüvelyes rendszer számára ez nem sok. Összességében úgy gondolom, hogy a Cube Pod megéri egy lövés!

Ön is tetszik: crown pod system

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + PCTG
Méret: 100 mm x 28 mm x 15 mm
Súly: 76 g
Akkumulátor kapacitása: 850mAh
Kapacitás: 2ml (TPD) / 4ml
A határidő: 10 s
Teljesítménytartomány: 13W
Készenléti áram: <10uA
Kimeneti feszültség: 4,2 V
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 0.8A
Töltőport: C típusú
Ellenállási tartomány: 1,4ohm
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog: Vandy Vape Widowmaker RTA Előnézet | Kettős Légáramlás És Gyümölcslevek Szabályozása

0 Tovább

Vandy Vape Widowmaker RTA Előnézet | Kettős Légáramlás És Gyümölcslevek Szabályozása

Még emlékszel a Widowmaker RDA-ra? Ezúttal a tank változatát fedjük le - a Widowmaker RTA-t. Tetszeni fog, ha unod az RDA-khoz vagy az sub ohm vape tanks-hez. Itt található további részletek.

A Vandy Vape Widowmaker RTA Vandy Vape és a híres youtube vape recenzőr, az "El Mono Vapeador" közreműködése. 25 mm átmérőjű, akár 5 ml-re vagy 6 ml-re is képes tárolni különböző üvegcsövekkel. Az újratöltés a felső sapka alatt lévő töltőnyíláson keresztül történik, és van egy e-folyadék szabályozó rendszer is. Ez lehetővé teszi az áramlás beállítását a különböző vastagságú folyadékok befogadására vagy a töltés befejezésekor. Az építkezési fedélzet meglehetősen különbözik az RDA verziójától, de ennek ellenére kettős tekercseléshez tervezték.

Az oszlopok között egy méhsejt típusú légáram-kimenet található, amely a tekercsek aljára áramlik. Ami a levegő bemeneti nyílásait illeti, nagyon sokféle lehetőség van. Az alsó légáramlás-rendszer a tartály alján lévő gyűrűvel állítható, az oldalsó légáramlás-rendszer pedig a hordón keresztül állítható. A vásárlás során háromféle hordót szerezhet be. A hordó megváltoztatásával megváltoztathatja a levegő bemeneti mintáját a méhsejt, a nyílás vagy a nagy lyuk között. Összességében a Widowmaker RTA minden fillért megér, bár az ár kissé magas.

Érdekelhet még: aegis x vape mod ár

Az alábbiak szerint
Méret: 51 mm (L) x 25 mm (D)
Kapacitás: 2 ml (TPD) / 5 ml / 6 ml (Pyrex buborékos üvegcső)
Juice Well: 5 mm mély juice
Légáramlás: az oldalsó és az alsó légáram állítható
Menet: 510 szál
Hét szín: kék, matt szürke, arany, Gunmetal, matt fekete, szivárvány, SS

Kapcsolódó blog: Uwell Crown Pod System Kit Előnézet | A Légáramlás Állítható

0 Tovább

Uwell Crown Pod System Kit Előnézet | A Légáramlás Állítható

Ebben az évben az Uwell nagyon sok tisztességes pod vape eszközt adott ki, mint például a Caliburn, az Yearn, a Caliburn KOKO és a MarsuPod PCC. És ezúttal ismét visszatérnek az új Uwell Crown Kit-hez. Az alábbiakban részletesen bemutatom ezt. Ha még több nagyszerű vape deals-et szeretne találni, csak ellenőrizze a vapesourcing online áruházat.

Az Uwell Crown Pod System Kit a Usonicig Zip-re emlékeztet, valószínűleg azért, mert ezek némileg hasonlóak a kialakításukban. A beépített 1250mAh akkumulátorral táplálható, inhalálással vagy tűzjelző gombbal aktiválható, maximális teljesítménye 25W. A töltés a készülék alján található mikro USB-porton keresztül történik, és az alján egy LED-jelzőfény világít, amely világosan mutatja a munkaállapotot és az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ezenkívül az integrált BEIN chip számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, ideértve a nyitott áramkör jelzését, a rövidzár védelmet, az alacsony teljesítmény jelzést és a túlmelegedés jelzését.

Ami az eszköz hüvelyét illeti, maximális kapacitása 3ml. Az első feltöltés struktúrájának köszönhetően az újratöltés nem könnyű, és vannak nézetablakok, amelyek segítségével megfigyelhető a gyümölcslé szintje a hüvelyben. A megvásárolható párologtatók egy 0,6ohm tekercsfej és 1ohm tekercsfej, amelyek kielégíthetik a korlátozott DTL és MTL vaping igényeit. Ezenkívül az Uwell Pro-FOCS aromatesztelő technológiája teljes mértékben visszaállíthatja az e-juice aromáját azáltal, hogy megfelelő módon szabályozza a fűtési hőmérsékletet és szigorúan irányítja az anyagminőséget. Végül, a légáramlás a Crown Kit-en a hüvely oldalán lévő szelepen keresztül állítható.

Érdekelhet még: aegis boost ár

Az alábbiak szerint
Anyag: alumínium ötvözet és PCTG
Méret: 95,6 mm x 30 mm x 18 mm
Akkumulátor kapacitása: 1250mAh
E-folyadék kapacitása: 3ml (FDA) / 2ml (TPD)
Kitöltés: Legfelső töltés
Maximális teljesítmény: 25W
Tekercs ellenállása: 0,6ohm korlátozott DTL / 1ohm MTL esetén

Kapcsolódó blog: Uwell Nunchaku 2 Kit Előnézet | Öntisztító Technológia A Szivárgás Megelőzésére

0 Tovább

Uwell Nunchaku 2 Kit Előnézet | Öntisztító Technológia A Szivárgás Megelőzésére

Az általam használt sok vape eszköz közül az Uwell Nunchaku vape pen kit volt az egyik kedvencem, és most már új verzióban van - Nunchaku 2.

Az Uwell Nunchaku 2 az eredeti Nunchaku Kit nyomon követése. Egyetlen 21700 akkumulátorral táplálva a mod 5-100 W-os forrásból üzemel, és háromféle üzemmódot támogat, beleértve a VW módot, a TCR módot és a Mech üzemmódot. Emellett a 2 kompatibilis a 20700 és 18650 elemekkel is, a mellékelt adapter hüvelyekkel. A töltés egy 5V / 2A-os micro USB porton keresztül történik, és még mindig kap egy tűz gombot és egy OLED képernyőt. De most nincs beállító gomb, mivel a belső BEIN chip és a 6 tengelyes mozgásérzékelők lehetővé teszik a beállításokat az eszköz döntésével.

A modhoz párosítva egy Nunchaku 2 Tank. Legfeljebb 5 ml-t képes tárolni, és egy felső töltőszerkezettel újratölthető. A vásárláshoz előzetesen telepített 0,2Ω UN2 Meshed-H tekercset és 0,14 Ω UN2 Meshed-H tekercset kap. Méhsejt hálószerkezettel rendelkeznek, amely egyenletesen melegíti és teljes mértékben porlasztja az e-levet a jó ízlés és a hatalmas felhők elérése érdekében. Ráadásul a tartály rendszeres használat révén képes felszívni az e-levet a kondenzátumtartóban, és elpárologtathatja azt, ami csökkenti a lé szivárgását és csökkenti a tisztítási gyakoriságot. Természetesen a légáramlás a tartály alján lévő AFC gyűrűn keresztül állítható.

Érdekelhet még:vape pen 22 ár

Az alábbiak szerint
Nunchaku 2 Mod
Anyag: rozsdamentes acél, üveg
Méret: 299 mm x H 100 mm
Akkumulátor: 1 x 21700/20700/18650 (nem tartozék)
Teljesítmény: 5-100W
Felhasználói módok: Teljesítmény (VW) mód, TCR mód, Mech üzemmód (bypass)
Készenléti áram: <100uA
Ellenállás: 0,1ohm-3ohm (VW), 0,1ohm-1ohm (TC)
Hőmérséklet: 100 ° -315 ° C 200-600 ° F
Töltés: MicroUSB port, 5V / 2A

Nunchaku 2 Tank
Anyag: rozsdamentes acél, polikarbonát
Méret: Φ29 x H 48,3 mm
Nettó súly: 60,6 g
Tartálykapacitás: 5ml
Tekercsek: FeCrAl UN2 Meahed-H 0.2ohm tekercs,
         SS316L UN2 Meshed-H 0,14ohm tekercs
Csatlakozás: menetes 510 csatlakozás

Kapcsolódó blog:Sense Herakles Kit Előnézet | Egyedi LED Mód A Mutatós Vapinghoz

0 Tovább

Sense Herakles Kit Előnézet | Egyedi LED Mód A Mutatós Vapinghoz

Ha hordozható készüléket keres a DTL vaping számára, akkor ne hagyja ki a Sense Herakles Pod Mod készletét. Csak vásárolja meg a best vape online shop-es vapesourcing szolgáltatást, ha tetszik, és az alábbiakban részletesebb információ található.

A Sense Herakles Pod Mod Kit tökéletesen ötvözi a pod eszköz kompakt felépítését és a doboz mod erejét. A beépített 1500mAh-os akkumulátor táplálja az 5-40 W-ot, és LED üzemmódot támogat. A töltés az eszköz alján található C típusú USB porton keresztül történik. A központ nagyon integrált, a fényes műanyag panelek elrejtik az intuitív tűz gombot, egy OLED kijelzőt, két navigációs gombot és egy LED üzemmód gombot. Tartsa nyomva a LED mód gombot három másodpercig, a készülék LED módba lép. Ebben a módban a belső LED lámpák három állapotba állíthatók, így az eszköz nagyon hűvösnek tűnik.

Ami az edényt illeti, hatalmas kapacitása 6 ml, az oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. A dobozban szereplő fűtőelemek két 0,4ohm vastagságú tekercs, bolyhos antibakteriális pamutból készültek, hogy javítsák az ízt és csökkentsék a baktériumokat az egészségesebb vakáció érdekében. Ezeket a tekercseket könnyű kicserélni, mivel a hüvely egy "PNP" tekercscsere-kialakítást alkalmaz. Végül, nem vagyok biztos abban, hogy a légáramlás állítható-e a Herakles-en, mert nem láttam a megfelelő alkatrészeket. De egyébként érdemes egy lövés. 6 szín közül lehet választani.

Érdekelhet még:vinci x ár

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + PC
Méretek: 27 mm * 25,2 mm * 104,5 mm
Akkumulátor: Beépített 1500mAh
Kimeneti teljesítmény: 5-40W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Pod kapacitása: 6,0ml
Tekercs opció: 0,4ohm hálótekercs
0,4ohm tekercs: 15-30W
Töltőáram: 1,5A
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog:GAS MODS Mars Kit Előnézet | Két Orsóval Tervezték, Különféle E-gyümölcslevekhez

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML