Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK VAPE PEN 22 Kit 1650mAh VS Innokin Zlide Tube 3000mAh

Összehasonlítva a podrendszer-készletekkel, inkább egy vape tolltartó készletet hordok, amikor odakint és körülbelül. Bár a Vape tollkészletek valamivel kevésbé hordozhatók, mint a podrendszerkészletek, mindig sokkal nagyobb az akkumulátor és az e-juice kapacitás. Ebben a cikkben két vape tollat ​​mutatok be. Csak vásároljon a best vape shop online-es vapesourcing szolgáltatásból, ha úgy tetszik.

Először az SMOK VAPE PEN 22 Kit-re nézzük. Az oldalsó MicroUSB-porton keresztül feltöltött belső 1650mAh-os akkumulátor táplálja, ez alapvető fontosságú utazás vagy éjszaka a városi készletben. Feszültség alapú eszközként a VAPE PEN 22 korrelálja az akkumulátor élettartamát, hogy meghatározzák az energiateljesítményt számos biztonsági védelem mellett. Egyetlen túlméretes égetőgombbal működtetve a VAPE PEN 22 LED-es visszajelzést ad az intelligens akkumulátor élettartamának kijelzésére.

Ami a porlasztót illeti, ez egy feltöltött Sub-Ohm tartály, rögzített alsó légárammal. A tekercs úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az akkumulátor kimeneti tartományának, kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítva a gőz és az íz előállításában. A SMOKTech technológiai felépítésének gazdag örökségét követve a VAPE PEN 22 felhasználóbarát üzemeltetési célokra készült, hihetetlen áron.

Vagy tetszik az Innokin Zlide Tube Kit, amely a Zlide Tube Modból és a Zlide Tankból áll. A beépített 3000mAh-os akkumulátorral működő mod 13W vagy 16W teljesítményig képes különféle tekercsellenállások szerint. Ha 1,0 oM-nál kisebb tekercset használ, akkor 16 W-os forrásnál fog tüzet okozni. Ellenkező esetben 13W sebességgel fog tüzet okozni. Az akkumulátor az USB oldalán található mikro-USB porton keresztül újratölthető, amely 1A-os képességgel képes a nagyon gyors újratöltésre.

Ami a Zlide tartályt illeti, legfeljebb 4 ml e-juice tárolható, és rendelkezik egy gyermekbiztonsági reteszelő felső kupakkal a biztonságos és egyszerű töltés érdekében. A tekercs opciói között szerepel egy előre telepített 1,2ohm Z tekercs és egy tartalék 0,8ohm Z tekercs. Ezen kívül a tartályok kompatibilisek a Z tekercs sorozatának többi tekercsével. Az alján található állítható légáramlás-rendszer mellett a Zlide Tank kétségkívül tökéletesen illeszkedik a Zlide Tube Mod-hoz.

Kapcsolódó blog:Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló

0 Tovább

Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló

Tetszik vízálló vape készülékek? Kemény modot keres, amelyet kedvenc MTL tartályához használhat? Az alábbiakban megnézjük az Innokin által készített Adept Mod alkalmazást, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

Az Innokin Adept Mod por-, ütés- és IP67 vízálló. A beépített 3000mAh akkumulátor tápellátása automatikusan kiválasztja a legjobb teljesítmény beállítást a különböző tekercsellenállások szerint. Ha az porlasztótekercs 1,0ohm vagy nagyobb ellenállással rendelkezik, akkor a beállítás 11W, 12W, 13W vagy 14W. Sub ohm porlasztók esetén a lehetőségek 14W, 15W, 16W vagy 17W. Csak egy beállító gomb van, és a felette lévő képernyő 1-4 fényes sáv között jelenik meg, a kívánt teljesítménybeállítástól függően.

A készülék gyors feltöltése kb. 1 órát vesz igénybe, köszönhetően a gyors 2A töltési képességnek. De ezt nem fogja gyakran feltölteni, főleg, ha magasabb ellenállású tekercseket használ. A biztonság érdekében rengeteg biztonsági funkció létezik, mint például a túltöltés, a túltöltés, a magas feszültség, a rövidzárlat, a túlmelegedés, a túlfújás és a nagy ellenállás védelem. Mindenesetre, az Adept Mod kiválóan beépíthető mind kültéri, mind kültéri küszöbökhöz.

Érdekelhet még:vinci mod near me

Az alábbiak szerint
Méretek: 130 * 43,5 * 30 mm
Akkumulátor: Belső 3000mAh
Vágási idő: 10 másodperc
Ellenállási tartomány: 0,4-3,0ohm
Töltőáram: 5 V 2A
Maximális feszültség: Max. 5,5 V

Kapcsolódó blog:SMOK MAG Kit 225W VS SMOK MAG P3 Kit 230W

0 Tovább

SMOK MAG Kit 225W VS SMOK MAG P3 Kit 230W

Ön egy rajongó a SMOK vape eszközökhöz? A különféle SMOK eszközök közül melyik sorozat tetszik a legjobban? A legjobban szeretem a MAG sorozatot, tehát az alábbiakban összehasonlítom a MAG sorozat két vape mod kits sorozatát. Csak nézze meg, és talán szüksége lesz rájuk.

Először a SMOK MAG P3 Kit-ra nézzük. Ez a legendás MAG vonal frissítése, bonyolult gyermekbiztonsággal, IP67 besorolással, és széles körű hőmérsékletszabályozó készlettel van felszerelve, amely segít az ideális vaping beállításokban, hogy ízletes gőzfelhőket hozzon létre. Cink ötvözetből épült, a MAG P3 Mod alvázát nem esheti le esni és leengedni, és megbízható reteszelő rendszerrel rendelkezik, hogy megakadályozzák az alsó korúak használatát.

Az alján található mod mod alatt, egy csuklós elemtartó ajtó, megőrizve a felső 230 W teljesítményt. A beállított kettős elemek felhasználásával a MAG P3 Mod felhasználhat egy pár nagy teljesítményű akkumulátort a szabadalmaztatott lapkakészlettel együtt, hogy kinyisson egy csodálatos hőmérsékletszabályzó-készletet, amely sok elemmel és vezetékes együtthatóval rendelkezik. Ami a TFV16 tartályt illeti, srácoknak ismernie kellett volna vele, szóval itt nem pazarolunk rá időt.

Aztán ott van a SMOK MAG Kit. A MAG Mod kialakítása futurisztikus vezérlőfelülettel készül a trigger-ihletésű alváz mentén, korszerűsítve, kényelmes tenyér-pihenővel és túlméretes tüzelőkapcsolóval. Ezenkívül a kettős nagy teljesítményű 18650 akkumulátor telepítését az arc oldalán található virág alakú gombbal lehet megnyitni, így hozzáférve a csúszó elemtartóhoz.

Van még egy testreszabható és felhasználóbarát színes OLED-képernyő, amely alapvető adatokat szolgáltat egy pillanat alatt, élénk kijelzőkkel. Végül, a MAG maximális teljesítménye 225 W, és rengeteg kimeneti beállítást kínál, kezdve a hőmérséklet-szabályozó készlettel, hozzáadott memória üzemmóddal a nagyobb pontosság érdekében, valamint a teljes védettségig.

Kapcsolódó blog:SMOK Fetch Mini Kit 1200mAh VS Joyetech Exceed Grip Kit 1000mAh

0 Tovább

SMOK Fetch Mini Kit 1200mAh VS Joyetech Exceed Grip Kit 1000mAh

A jelenlegi vape piacon a sokoldalú pod mod vapes egyre népszerűbbé vált. Nagyon is szeretem ezeket az eszközöket, ezért úgy döntöttem, hogy két tisztességes eszközt osztom meg az alábbiakban. Csak a vapesourcing online áruházból, ha tetszik nekik.

Először az eredeti SMOK Fetch Mini Vape Kit, amely ötvözi a dobozos mod ihletésű alvázát a modernizált többfunkciós készülékkel. Az eredmény egy nagyon hordozható készülék, amely nagy teljesítményre emelkedik, beépített 40 W-os lapkakészlettel és 1100 mAh újratölthető akkumulátorral. A csekély méret ellenére a Fetch Mini képes felszerelni egy 0,96 hüvelykes OLED kijelzőt, teljesen működőképes, két beállítógombbal az ergonómiai vezérléshez és a tiszta kijelzőhöz.

A lapkakészlet lehetővé teszi egy reagáló 0,001 másodperces gyorslökési mechanizmust, amely táplálja a 3,7 ml-es Fetch patront, amely ugyanazon tekercs szerkezettel rendelkezik, mint a nemrégiben kiadott RPM40. Mindegyik Fetch Mini készlethez tartozik egy pár 0,4 órás RPM hálótekercs és egy 0,6 órás RPM háromszoros tekercs, mindkettő optimalizált a fokozott ízű pihenés és a maximális gőztermelés érdekében.

Aztán ott van a gyönyörű Joyetech Exceed Grip Kit. A belső 1000mAh-os akkumulátor táplálja a 20W-ot, és automatikusan beállítja a kimeneti teljesítményt a használt tekercsnek megfelelően. Ezenkívül az Exceed Grip innovatív DBP technológiával rendelkezik, amely rövid a száraz égés elleni védelemhez. Ez az automatikus hőmérsékletszabályozó rendszer megakadályozza a száraz égési problémákat a nyomvonalakban, és biztosítja a lehető legjobb íz-előállítást.

A patronok is kiemelik ennek az eszköznek a két változatát. A 4,5 ml-es standard patron a cserélhető 0,4ohm EX-M tekercsel működik, míg a 3,5 ml-es pod patronban opcióként beépített 0,8ohm Mesh tekercs és kerámia tekercs található. Mindezek a tekercsek rostos pamutot hordozó anyagként használnak, ami sokkal tiszta és tisztességes aromát eredményez. Mindenesetre, az Exceed Grip elég kompetens a különféle gördülési igények kielégítéséhez.

Kapcsolódó blog:Lost Vape Orion Plus Kit 950mAh VS Nikola Antares Kit 1200mAh

0 Tovább

Lost Vape Orion Plus Kit 950mAh VS Nikola Antares Kit 1200mAh

Különböző típusú vape készülékekben melyik a legjobban tetszik? Ha olyan új pod rendszert keres, amely kihasználja a cseretekercseket és több kimeneti módot kínál, akkor feltétlenül érdemes megnéznie a cikkben található két pod mod kits-et.

Először a Lost Vape Orion Plus Kit-ra nézzük, amely az Orion DNA GO frissített változata. A beépített 950 mAh Li-po akkumulátor tápellátása révén 10-22 W-os tüzet okoz, a használt tekercsektől függően. A jobb teljesítmény érdekében a belső forgácslap frissült. Ennek eredményeként az Orion Plus 5 alternatív energiabeállítással és szabadalmaztatott hőmérsékletszabályozási technológiával rendelkezik. Ezenkívül van egy új 40 W-os töltőrendszer, amely lehetővé teszi a teljesítmény gyors növelését az első tüzelésnél, a gyorsabb gőzfejlődés érdekében.

Ami a tartót illeti, akár 2 ml-t is tartalmaz, és egy egyszerű felső töltőporttal rendelkezik. A szájrész alján egy légáram szabályozó gyűrű van, amit elforgathat egy MTL vagy DTL stílusú vape beállításához, vagy valahol a kettő között. A DNS GO hüvelyek és tekercsek egyaránt kompatibilisek az Orion Plus-szal, de az előző hüvelyeket és tekercseket csak az 1. vagy 2. szintű teljesítmény-beállításhoz ajánljuk. Ezen felül az Orion Plusnek két új tekercselési lehetősége van. Az első egy 0,25ohm vastagságú tekercs, amely a legjobb a normál e-folyadékokkal. Vagy előnyben részesítheti a 0,5 órás szabályos tekercset, amely jobban megfelel nikotinsónak vagy más magas nikotintartalmú e-folyadéknak.

Aztán ott van a Nikola Antares Kit. Egy hatalmas, 1200 mAh belső akkumulátor táplálja, amely 14-18 W teljesítményre képes táplálni három különböző feszültség-beállítással, beleértve a Soft, Norm és Hard elemeket. A tűz gomb körüli LED jelzőfény tudatja Önnel, hogy melyik üzemmódban van. Az üzemmód megváltoztatása könnyedén megtörténhet, ha egyszer csak rákattint az égetési gombra.

Ami az edényt illeti, az e-folyadék kapacitása 2ml, és a felső töltési mintát veszi át. A csomagban szereplő fűtőelemek két 0,6 ohm szemcsés tekercs, könnyen cserélhetők a "plug and play" szerkezetnek köszönhetően. Sőt, a légáramlás állítható úgy, hogy MTL vagy DTL vape élményt nyújtson, így szabadon használhatja mind a nikotin-só vape juice-t, mind a szokásos szabad bázisú e-folyadékokat. Mindent összevetve, nem fog tévedni, ha az Antares Kit választja.

Kapcsolódó blog:A Snowwolf Zephyr Kit 200W Tökéletes Eszköz A DTL Vaping Számára?

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML