Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan Működik AZ Ehpro Raptor Tank A GeekVape Aegis Legend Mod?

Szabadidejemben mindig meglátogatom az online vape-áruházakat, hogy megérdemeljem, hogy érdemes megvenni vape eszközöket. Nemrég találtam egy robusztus GeekVape doboz és egy Ehpro almás tartályt, amely tökéletesen illeszkedik a DTL gőzöléshez. Az alábbiakban további részletek találhatók.

Először is az GeekVape Aegis Legend Mod-es. Ez egy öntött alumínium ötvözet vázzal, fejlett LSR fröccsöntési technológiával, ergonómikus bőrfogóval és egy szénacél elemajtós fedéllel rendelkezik. Az elemrész alul van feltöltve, amely lehetővé teszi a kettős, nagy teljesítményű 18650-es akkumulátorok könnyű szerelését egy zsanéros zárszerkezettel a megfelelő rögzítés érdekében. A trigger-stílusú struktúrájú rocker-inspirált tüzelőgomb felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé, és teljes színű OLED kijelzője szervezett információs leolvasásokat hoz létre.

Waterproof Vape Mod Sun Ohm Tank GeekVape Ehpro

Ez a modul maximális teljesítménye 200 W, és több kimeneti mód, például teljesítmény / teljesítmény, VPC, TC-TCR és BYPASS mód. A hőmérséklet-szabályozási beállításnál a hőmérsékleti együttható (TCR) beállítása, a GeekVape által létrehozott, szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi a különböző fűtőelemek ellenállásának beállítását különböző tartományokra.

A moddal párosítva az Ehpro Raptor Tank. Ez egy innovatív, a piaci szegmensbe belépő párologtató tartály. A 25 mm-es átmérővel mérhető, nagy méretű porlasztó, amely 6mL kapacitású buboréküveget tart fenn, amely csökkenti az újratöltések gyakoriságát, melyet egy csúszó felső utántöltő rendszer tesz lehetővé.

Waterproof Vape Mod Sun Ohm Tank GeekVape Ehpro

A tartályon belül az innovatív cserélhető porlasztókeret egyetlen vagy kettős hálós huzalokból épül fel, amelyek első ízben használják a tengeri sószálakat, mint egy hordozó közeget, hosszú élettartamot és kiváló ízeket kínálva. A kettős hornyos alsó légáramlás-szabályozó gyűrűvel ellátott Ehpro Raptor a nyitott légáramok méretének beállításával képes mérni a tekercs belső szerkezetébe rohanó légáramlást.

Kapcsolódó blog:Alacsony Ár De Megbízható | 380mAh Think Vape Beta Pod System Kit

0 Tovább

Alacsony Ár De Megbízható | 380mAh Think Vape Beta Pod System Kit

Az alacsony árú hordozható vape eszközök mindig nagyon népszerűek a piacon. Ezúttal egy ilyen, a Think Vape Beta nevű pod rendszerkészletet fogunk fedezni. A következőkben további részleteket találsz róla. Csak vásároljon az cheap online vape shop-ből, ha úgy tetszik.

A Think Vape Beta Kit 88,2 x 14,5 mm-es méretű toll alakú testet tartalmaz, ami nagyon egyszerűvé teszi a kézben tartását vagy a hordozást. A beépített 380 mAh-es akkumulátorral meghosszabbíthatja, ha nem nehéz gőz. Az akkumulátor rövid időn belül teljesen feltölthető a készülék alján található mikro USB porton keresztül. A tűzjelző LED-je a feszültségszintet vagy az akkumulátor töltöttségi szintjét három színben mutatja, a Vörös pedig a 3,5 V-nál alacsonyabb feszültséget 20% alatt, a kék 3,5-3,7V / 20-80% -os töltöttségi szintet, és a zöld, ha a feszültség meghaladja a 3,7 V / 80% fölötti akkumulátort.

Ami az újratölthető podot illeti, akár 1,2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és könnyű oldalsó töltővel rendelkezik. A hüvelyben lévő tekercsfej 1,6 μm-os ellenállással rendelkezik, ami nagyon alkalmas a magas nikotintartalmú e-folyadékokhoz vagy nic-sókhoz. Végül, de nem utolsósorban, a készlet ára nagyon alacsony. Mindent összevetve, a Béta valóban megér egy lövést, csak a kedvenc e-gyümölcsléjében és a vape-ban!

Ön is tetszik:cheap kylin v2 rta

Az alábbi paraméterek
Méret: 88,2 x 14,5 mm
Akkumulátor: beépített 380 mAh akkumulátor
Juice kapacitás: 1,2 ml
Tekercsellenállás: 1,6 hm rendszeres tekercs (MTL gőzöléshez)
Kimeneti feszültség: 3,7 V állandó feszültség
Fényjelző: Zöld fény (> 3.7V akkumulátor: 80-100%), Kék fény (3,5-3,7V akkumulátor: 20-80%), Vörös fény (<3,5 akkumulátor: 0-20%)
Töltés: USB port

Kapcsolódó blog:A Frissített Verzió A NOVO-800mAh SMOK NOVO 2 Kit

0 Tovább

A Frissített Verzió A NOVO-800mAh SMOK NOVO 2 Kit

A SMOK NOVO Kit kezdete óta nagy sikert ért el, így ezúttal a SMOK frissített változatát indította el - NOVO 2. Csak vásároljon az vape store online-ből.

A SMOK NOVO 2 Kit a NOVO továbbfejlesztett változata. A beépített 800 mAh-es akkumulátorral 6–25 W-os tüzelésű, és a NOVO hosszabb ideig tart. Az akkumulátor teljesen feltöltött állapotában a készülék kb. Három napig használható (napi 200 fúvás). A készülék LED-je három különböző színben jelzi a különböző akkumulátorszinteket, a piros a 30% -ot, a narancssárga 30% -70% -ot, a zöld a 70% -ot. Emellett mindkét oldalon levegőbevezető hornyok vannak, amikor belélegezünk, kettős U alakú levegőáramlási útvonal keletkezik, ami jelentősen növelheti az íze gőzét és tisztaságát.

Ami a podot illeti, ebben az esetben két változatban van. Vásárláskor kaphat egy Mesh 1ohm Podot és egy DC 1.4ohm Podot a készletben. Mindkettőnek 2 ml-es kapacitása van, míg a DC 1.4ohm Pod kettős tekercsekkel rendelkezik, amellyel több e-lé is elpárolog, és hatalmas gőz keletkezhet. Továbbá a légérzékelő kapcsoló szerkezete újraterveződött, és az érzékelőelem az U alakú levegőbevezető átjáró egyik oldalára van elhelyezve és az elektróda síkjából kiálló, hogy megakadályozza az érintésmentes szívás kialakulását. Végül, de nem utolsósorban, a NOVO 2 az elektróda körüli horonnyal van kialakítva, így a párolgási folyamat során keletkező kondenzátum ideiglenesen zárva lesz a horonyban, ezért nem kell mindenhol aggódnia. Mindenesetre a NOVO 2 megér egy lövést! 9 szín közül választhat.

Ön is tetszik:cheap voopoo drag nano

Az alábbi paraméterek
Méret: 88,3 * 24,5 * 14,5 mm
Akkumulátor kapacitás: 800mAh
E-folyadék kapacitás: 2 ml
Készenléti áram: <20uA (nincs terhelés) <50uA (terhelés)
Az előre telepített Pod ellenállása: 1,0Ω
Bemeneti feszültség: 3.3V-4.2V
Kimeneti teljesítmény: 6W-25W
Töltőáram: Max: 0.55A
Töltés feszültség: 5V
Túlterhelés feszültség: 4.3V
Túláramú feszültség: 2.4V
Túlterhelési áram: 1A
Kimeneti feszültség: 3.0V-4.0V

Kapcsolódó blog:650mAh Vaporesso Renova Zero Kit VS Aurora Play Kit

0 Tovább

650mAh Vaporesso Renova Zero Kit VS Aurora Play Kit

A Vaporesso vape Co. nagy rajongója vagyok, mivel nagyon jó minőségű pod vape készletek gyártása. Ebben a cikkben két ilyen eszközt fogok bemutatni.

Először nézzük meg az Vaporesso Renova ZERO Kit-et. Mérés 31 x 13,5 x 80,2 mm, elég kicsi ahhoz, hogy bármilyen pénztárcába vagy zsebbe csúszik, és a cink ötvözet burkolat védi a készüléket a véletlen cseppektől. A belső 650mAh akkumulátorral működő ZERO egy kis ON / OFF gombbal rendelkezik, amely szintén üzemmódgombként működik, és integrálja a fejlett OMNI Board Mini Chip-et. Ez a chip védelmet nyújt az alacsony ellenállás, az égés, a túltöltés, a rövidzárlat, a temp-szabályozás és egyéb lehetséges problémák ellen.

Továbbá támogatja a 3 teljesítménykimenetet és lehetővé teszi a ZERO teljes feltöltését 45 perc alatt. A 3-fokozatú LED-lámpa világosan jelzi az energiafogyasztás módját és a fennmaradó akkumulátor-élettartamot. Ami a podot illeti, akár 2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és a PTF töltőszerkezettel rendelkezik. A készletben található fűtőelem 1ohm kerámia CCELL tekercs, mely ízletes élményeket kínál hosszabb ideig tartó képességekkel.

Itt jön az Vaporesso Aurora Play Kit-es készülék. Beépített 650mAh-es akkumulátorral is rendelkezik, és az Omni Board Mini Chip-el van felszerelve. A Renova ZERO-hoz hasonlóan az Aurora Play három előre beállított opcióban állítható teljesítményt biztosít. Válasszon a 9W, 10,5W és 12W között a kívánt fajtától függően. Az Aurora Play töltése csak 45 percet vesz igénybe az 1A gyors töltéssel.

A Renova ZERO-tól eltérően a kerámia CCell-tekercs ellenállása a 2 ml-es podban 1.3ohm. Ugyanezen PTF-szerkezetnek köszönhetően a pod újratöltése is egyszerű. A hüvely tetején van egy rugóterhelésű szelep, amely megnyílik, amikor a mellékelt 10 ml-es cseppentő palackot lenyomja, lehetővé téve, hogy újratölteni anélkül, hogy el kellene távolítania a podot az Aurora Play-ről. Összességében mindkét eszköz jó választás, ha megbízható, még megfizethető MTL-csomagkészletet keres.

Kapcsolódó blog:Ideális Partner Mert Nic Salts-900mAh Aspire K Lite Kit

0 Tovább

Ideális Partner Mert Nic Salts-900mAh Aspire K Lite Kit

Ha jobban szereted az MTL-t, mint a DTL-t, akkor nem hagyhatod ki az új MTL Vape eszközt, amit lefedünk. Igen, ez az Aspire K Lite Kit. Ha csak tetszik, akkor vásároljon online áruházból!

Az Aspire K Lite Kit egy új kiadás az Aspire K sorozatból. A doboz és a tartály stílusának megjelenését veszi figyelembe, de kis formában. Az elegáns minimalista kialakításnak köszönhetően a táskában olyan könnyen illeszkedik, mint a kézben. A beépített 900 mAh akkumulátorral a mod 5 kimeneti szintet hajt végre 3V-tól 5V-ig, ami lehetővé teszi a tekercs és az e-folyadék szilárdságának megfelelő teljesítményszint kiválasztását. Eközben a mod oldalán található LED-kijelzőn keresztül kiválaszthatja a kiválasztott teljesítményszintet.

Aspire K Lite MTL vape

Ami a tartályt illeti, akár 2 ml kedvenc e-folyadékot is tarthat, és könnyű felületi feltöltést tervez. A készletben a tartály BVC 1,6ohm-os tekercsfejjel és BVC 1,8ohm-os tekercsével van ellátva, miközben más BVC és Spryte tekercsfejekkel is kompatibilis. Végül beállíthatja a légáramlást a tartály alján lévő légáramlás-szabályozó gyűrűvel. Mindenesetre a K Lite ideális választás az MTL szerelmeseinek. 5 szín közül választhat.

Az alábbi paraméterek:
Méretek (standard verzió): 26,5 mm * 127,5 mm
Akkumulátor: 900mAh beépített akkumulátor
E-juice Kapacitás: 2 ml
Tekercs: 1,8ohm (4,2-5,0V, 9-13W);
1,6ohm (3,0-4,2V, 6-11W)
Feszültségtartomány: 3,0-5,0V
Kijelző: LED feszültség kijelző

Ön is tetszik:cheap vandy vape mutant rda

Kapcsolódó blog:Az AsMODus Viento Sub Ohm Tank Ideális Az MTL Vaping-hoz?

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML