Ha hordozható készüléket keres a DTL vaping számára, akkor ne hagyja ki a Sense Herakles Pod Mod készletét. Csak vásárolja meg a best vape online shop-es vapesourcing szolgáltatást, ha tetszik, és az alábbiakban részletesebb információ található.

A Sense Herakles Pod Mod Kit tökéletesen ötvözi a pod eszköz kompakt felépítését és a doboz mod erejét. A beépített 1500mAh-os akkumulátor táplálja az 5-40 W-ot, és LED üzemmódot támogat. A töltés az eszköz alján található C típusú USB porton keresztül történik. A központ nagyon integrált, a fényes műanyag panelek elrejtik az intuitív tűz gombot, egy OLED kijelzőt, két navigációs gombot és egy LED üzemmód gombot. Tartsa nyomva a LED mód gombot három másodpercig, a készülék LED módba lép. Ebben a módban a belső LED lámpák három állapotba állíthatók, így az eszköz nagyon hűvösnek tűnik.

Ami az edényt illeti, hatalmas kapacitása 6 ml, az oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. A dobozban szereplő fűtőelemek két 0,4ohm vastagságú tekercs, bolyhos antibakteriális pamutból készültek, hogy javítsák az ízt és csökkentsék a baktériumokat az egészségesebb vakáció érdekében. Ezeket a tekercseket könnyű kicserélni, mivel a hüvely egy "PNP" tekercscsere-kialakítást alkalmaz. Végül, nem vagyok biztos abban, hogy a légáramlás állítható-e a Herakles-en, mert nem láttam a megfelelő alkatrészeket. De egyébként érdemes egy lövés. 6 szín közül lehet választani.

Érdekelhet még:vinci x ár

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + PC
Méretek: 27 mm * 25,2 mm * 104,5 mm
Akkumulátor: Beépített 1500mAh
Kimeneti teljesítmény: 5-40W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Pod kapacitása: 6,0ml
Tekercs opció: 0,4ohm hálótekercs
0,4ohm tekercs: 15-30W
Töltőáram: 1,5A
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog:GAS MODS Mars Kit Előnézet | Két Orsóval Tervezték, Különféle E-gyümölcslevekhez