Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Augvape Intake Sub Ohm tartály áttekintése - egyenes üveg a készülékben, 3,5 ml folyadék

Ha fáradt a végtelen Pod rendszerektől, javasoljuk, hogy olvassa el az Augvape Intake sorozatának új porlasztóját.

A bakomizátorok beszívó sorozat, amely majdnem két évvel ezelőtt kezdődött és a híres kínai gyártó, az vape Augvape készítette, minden bizonnyal jelentős népszerűségnek örvend a vapersok körében a világ minden tájáról.

Ezen porlasztók fő előnye a felső levegőellátás, amely miatt a készülék nem ömlött ki. A közelmúltig az beszívótartályok egy vagy két spirál számára kínáltak lehetőségeket, de most a sorozat karbantartást nem igénylő tartályt tartalmaz. Ismerkedjünk meg az új termékkel.

A vadonatúj Intake Sub Ohm Tank megjelenése meglehetősen hasonló a sorozat két korábbi eszközéhez. A készülék tartályainak átlagos méretei vannak, és leszállási átmérője hagyományos 25 mm. Az újdonság nem különbözik a sokféle színváltozatban, és csak acél-, ganmetal- és fekete színben kapható.

Az összes szívótartály fő megkülönböztető tulajdonsága a felső levegőellátás. Az állítható nyílás, két levegő áramlik át a belső csatornákon át lesz irányítva le, és ennek megfelelően a kanyargós az elpárologtató egy bizonyos utánzata az alsó légáramlás.

Az összes szívótartály fő megkülönböztető tulajdonsága a felső levegőellátás vape tanks. Az állítható nyílás, két levegő áramlik át a belső csatornákon át lesz irányítva le, és ennek megfelelően a kanyargós az elpárologtató egy bizonyos utánzata az alsó légáramlás.

Egyéb termék, amelyet ajánlunk:
thc tauren max rdta

0 Tovább

Have you made your wallet? Armor Mods Armor Mech V2

Hello my friends, today we would like to introduce you Armor Mods Armor Mech V2 , sophisticated lovers. About a few years ago, my colleagues introduced you to an interesting mechanical flange mod from Armor Mods. So we continued this line and now we are convinced.

Armor Mech V2 Armor Mech V2 Mod
Armor Mech V2 mod review

parameters
Dimensions: 76 x 47 x 26 mm
Housing material: stainless steel + aluminum alloy and a lot of things)
Power: 1 x 18650 glass
capacity: 4.5 ml
Operating mode: Power
Protection: none
Connector type: 510 steel, gold plated pin, with spring
Color: dark version only

As you may have noticed, the design has changed a bit - probably the developers have chosen not to haunt the fate, and to save a pattern that users have already tried and loved. One of the few visual differences is called the fire button border.

The dimensions are particularly noteworthy - very low in one segment of this relationship. By the way, only the only dark design option is currently available. The connector is gold-plated and has a spring load; the landing pad is located in a best vape kits recess.

Armor Mech V2 Armor Mech V2 Mod
Armor Mech V2 Mod for sale

Designed for sprayers with a diameter of 24 mm. In addition, there is a beauty ring in the kit that makes the delivery of smaller atoms aesthetically pleasing. The fire button has not changed your registration.

The developers say they have redesigned, made the movement smoother and clicked better .) The window mod work with bottles has become larger, probably using squonker is much more convenient.

Other kit on sale:
Geekvape Frenzy Pod $ 9.99

0 Tovább

A Vaporesso OSMALL Pod az ehhez a formátumhoz tartozó chipekkel rendelkezik?

Hé srácok. Ma felhívjuk a figyelmünkre egy elegáns, Vaporesso-tól származó terméket, egy kompakt Pod-rendszer formájában, beszédes névvel Vaporesso OSMALL Kit. A Vaporesso kínai gyártó könnyen bekerülhet a vállalatok közé, amelyek nem felejtsék el, hogy legalább a hit box modokkal kedvelik a felhasználókat.

Vaporesso OSMALL Pod kit in stock

Ezenkívül ez a márka követi az összes modern trendet, megjelentetve a most legnépszerűbb formátumú eszközöket - Pod-rendszereket. Az utóbbiakat a Vaporesso választékban meglehetősen funkcionális minták képviselik, ám az utóbbi időben egy rendkívül egyszerű és bonyolult „alul” jelent meg a kínai toll alatt, amelybe most meg kell találkoznunk.

Jellemzők:
Méretek: 84,2 mm * 26,5 mm * 13,4 mm
Akkumulátor: 350mAh
Kimeneti teljesítmény: 11W
Kapacitás: 2ml
Ellenállás: 1,2Ω

Az OSMALL Pod System Kit az eszközosztály tipikus képviselője, és az eszköz neve annak kicsi méretéből származik. A készülék a rendelkezésre álló testfestékek legszélesebb választékában kerül forgalomba, és a leendő tulajdonos a következő nyolc lehetőség közül választhat: szürke, fekete, kék, sötétkék, sárga, piros, sötétvörös és rózsaszín.

buy Vaporesso OSMALL Pod Kit

Az újdonság kialakítása és alakja az ergonómia és a könnyű használat figyelembevételével készül. Tehát az akkumulátor külsejét texturált felülettel látják el, amelynek növelni kell az eszköz megbízhatóságát, miközben megtartja.

Az Vaporesso vape price OSMALL Pod egyik legfontosabb tulajdonsága az egyszerűségén kívül az itt használt patronok is. Ezekben a vászon pamut és a nem szőtt anyagok, amelyek tiszta ízét biztosítják, amint azt a fejlesztők biztosítják, abszorbens elemként viselkednek. A párologtatók be vannak építve a patronba, ellenállásuk csak 1,2 Oh lehet. A folyadéktartály térfogata átlagosan 2 ml.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
vaporesso target pm80 kit
vaporesso target pm80 cartridge

0 Tovább

SMOK Nord 2 Kit Felülvizsgálat | Mi Különbözik A Nord-tól?

Hamarosan jön a kínai újév. Kínai újévi vape akciót keres? Miért ne nézzen meg a SMOK vape Nord 2 készletét? Itt található további részletek róla.

A SMOK Nord 2 Kit sokkal közös a Norddal, miközben bevezet néhány új előnyt. A beépített 1500mAh-os akkumulátor energiát nyer, ez hosszabb vapt időt és magasabb maximális teljesítményt, 40W-ot eredményez. Ezen felül a Nord 2 ugyanazt az egygombos elrendezést tartja fenn, hozzáadva egy 0,69 "-es OLED kijelzőt a teljesítmény kimenetének és az akkumulátor élettartamának átadására, és a teljesítményt az egyetlen tüzelőgombbal beállítva. A töltés még mindig mikro USB porton keresztül történik. az eszköz alján, és a képernyő megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét és az USB kábel csatlakoztatásakor becsült időt.

A különféle gördülési igények teljes kielégítése érdekében a Nord 2hez Nord és RPM hüvely tartozik, amely támogatja a megfelelő tekercs opciókat. A korábbi szolgáltatások sokféle frissítése révén ezek a hüvelyek akár 4,5 ml e-juice-ot is tartalmazhatnak. Két hüvelygel eladva a Nord 2 képes támogatni mind a Nord, mind az RPM tekercsek vonalát, amelyeket a megfelelő hüvelybe csatlakoztatnak, n-es játékmenetben, a gyors és egyszerű telepítéshez vagy a tekercs cseréjéhez. A jobb olvashatósággal és a hasznos eredeti funkciók fejlesztésével a Nord 2 Kit határozottan utódja elődének. Mire vársz?

Érdekelhet még: novo 2 pods ár

Az alábbiak szerint
Méret: 95mm * 30,5mm * 20mm
Akkumulátor kapacitása: 1500mAh
Kimeneti teljesítmény: 1W-40W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0.5V-4.0V
Készenléti áram: <50uA
Terhelési ellenállás tartomány: 0,30ohm – 3,0ohm
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: MAX 1.2A
Töltő kimenete: 5V / 2A
Képernyő: 0,69 "OLED kijelző
Pod típusok: Nord 2 RPM Pod és Nord 2 Nord Pod
Pod-kapacitás: 4,5ml
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog: SMOK RPM80 Pro Kit Felülvizsgálat | Párhuzamos Vaping Élvezetet Nyújt Önnek

0 Tovább

SMOK RPM80 Pro Kit Felülvizsgálat | Párhuzamos Vaping Élvezetet Nyújt Önnek

2019 vége. Melyik mod pod készlet a legkedveltebb tavaly? A legjobban szeretem a SMOK RPM80 Pro készüléket, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom a következővel. A vapesourcing online áruházból is beszerezheti, ha tetszik.

Bizonyos értelemben a SMOK RPM 80 Pro Kit az RPM40 legerősebb változatának tekinthető. A legújabb IQ-80 forgácslap vezetésével ez kiemelkedik a vape piacon lévő zsúfolt pod rendszerek számára. A tápláló RPM80 Pro egy cserélhető 18650 akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz akár 80 W-ig is tüzeljen, sokkal nagyobb, mint az RPM40. A töltés mikro USB-porton keresztül is végrehajtható, de ha jobb, akkor az akkumulátort jobb minőségű töltővel töltse fel. Az egész eszközt tűzjelző gombbal és két elülső beállítógombbal lehet kezelni, köztük egy frissített 0.96 "-es kijelző, amely a színes színezett betűkészlettel ellátott vape-adatokat jelöli és képes a színt tetszés szerint testreszabni.

A hüvelyekre való továbblépéshez két különféle típusú készlet van a készletben, köztük egy RGC Pod előzetesen beszerelt, kúp alakú, 0,17ohm tekerccsel és RPM Pod, előre telepítve egy 0,4ohm vastagságú tekercsel. Mindkét hüvely maximális kapacitása 5ml, és egy felső töltőnyíláson keresztül tölthetők újra. Ezenkívül ezek a hüvelyek kompatibilisek az összes többi RGC és RPM tekerccsel. Végül az RGC Pod alján AFC gyűrű található, ez azt jelenti, hogy a légáramot testreszabhatja. Összességében egyszerűen elromolhat az RPM80 Pro segítségével.

Érdekelhet még:
vaporesso pm80 ár
gearvitaid

Az alábbiak szerint
Méret: 118 * 31,5 * 26mm
Elem típusa: Egyetlen 18650
Kimeneti mód: VW
Kimeneti teljesítmény: 1W-80W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0,5–8,0 V
Készenléti áram: <200uA
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 1.3A (max.)
Töltő kimenete: 5V / 2A
Képernyő: 0,96 "színes kijelző
Pod kapacitása: 5ml
Ellenállási tartomány: 0,1ohm-2,5ohm
Tekercs típusa: RPM Mesh 0,4ohm tekercs (előre telepítve)
                RGC kúpos háló 0,17ohm tekercs
Töltő port: Micro USB port

Kapcsolódó blog: VOOPOO VINCI AIR Kit Előnézet | Olcsóbb És Könnyebben Használható

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML