Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VOOPOO VINCI AIR Kit Előnézet | Olcsóbb És Könnyebben Használható

A VINCI termékcsalád nagy sláger volt az elmúlt hónapokban. Ezúttal a VOOPOO tér vissza újra a legújabb VINCI AIR készülékével, amely sokkal olcsóbb, mint elődei, és könnyebben használható. Az alábbiakban részletesebben ismertetjük. A vape vásárlásához kap egy ingyen, csak ellenőrizze a vapesourcing online boltot.

A VINCI AIR Kit alapvetően folytatja elődjeinek alakját, de 30% -kal vékonyabb és 20% -kal könnyebb. Sőt, ugyanazt a matt fémfestési eljárást alkalmazza, mint az autók, és további textúrájú. A beépített 900mAh akkumulátorral és a GENE.AI Chip hajtásával a VINCI AIR aktiválható akár belégzéssel, akár egy tűzgombbal, és széles kimeneti tartományban van, 5-30 W-ig. A töltés az eszköz oldalán található 5V / 1A mikro-USB-porton keresztül történik, és van egy gyönyörű, befelé néző képernyő, amely valós időben mutatja a paramétereket és a szívóportok számát.

VOOPOO VINCI AIR 900mAh

Ami az edényt illeti, maximális kapacitása 4 ml, és az oldalsó töltőnyíláson keresztül még mindig újratölthető. A vásárláskor két külön tekercset kaphat a készletből: 0,6Ω PnP-VM4 a masszív gőzökhöz és 1,0Ω PnP-R2 a kiváló MTL élményért. Ezenkívül a hüvely kompatibilis más PnP tekercsekkel is, csak húzza és tolja, majd élvezze a különféle vaping élményeket, gyors és megfizethető. Légáramlás szempontjából a VINCI AIR megtartja az innovatív kettős légáramlás-rendszert. Próbálkozzon elfordítani a porlasztót 180 ° -kal, és helyezze be, így két teljesen eltérő szájérzés élmény lesz. Végül, a légutak kialakítását speciálisan optimalizálták, páratlan kényelmet biztosítva az MTL és a Half-DL számára.

Érdekelhet még: rpm40 ár

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + PCTG
Méret: 100,9 * 27 * 18 mm
Akkumulátor: 900mAh (beépített)
Teljesítménytartomány: 5-30W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
Kapacitás: 4ml / 2ml (TPD)
Ellenállási tartomány: 0,1-3,0ohm
Szabványos tekercsek: PnP-VM4 0,6ohm / PnP-R2 1,0ohm
Kompatibilis tekercsek: PnP-VM3 / PnP-R1 / PnP-RBA
Színek: szénszál, álcázás, szórt szürke, klasszikus kék, klasszikus piros, aurora, aurora kék

Kapcsolódó blog: Lost Vape Prana Kit Előnézet | Kompaktabb És Könnyebben Használható

0 Tovább

Lost Vape Prana Kit Előnézet | Kompaktabb És Könnyebben Használható

Mint nagy rajongója az Lost Vape-nek, szinte az összes vape-eszközöket szeretem. Az utóbbi időben csak kiadták a Prana Kit-et, amely hasonló formájú, mint a Smok Mico és a VOOPOO Drag Nano. Itt található további részletek róla.

A Lost Vape Prana Kit egészen más, mint a korábbi Lost Vape eszközök. Sokkal kompaktabb testtel rendelkezik, a felülete importált akrilből és texturált bőrből készül. A beépített 500mAh akkumulátorral működő készlet aktiválva van, és három szintű kimeneti teljesítményt nyújt (9W, 10W, 12W). A különböző kimenő teljesítmény közötti váltáshoz egyszerűen kattintson a kerek gombra az eszköz oldalán. A töltést az alsó USB-porton keresztül hajtják végre, és az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzésére három színű LED-jelzőfény világít a tápellátás beállító gomb alatt. A biztonság érdekében a Lost Vape Prana rövidzárlat elleni védelmet, gyenge akkumulátorvédelmet, hőmérsékleti védelmet és alacsony / magas ellenállású védelmet is kínál.

Ami a hüvelyt illeti, két darab tartozik a vásárláshoz. 1 ml e-juice-ot tudnak tárolni, és oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthetők. A mod oldalán lévő átlátszó ablakon keresztül könnyen ellenőrizheti a folyadék szintjét anélkül, hogy kihúzta volna a hüvelyt. A hüvelybe integrált tekercs ellenállása 1,2 ohm, nagyon alkalmas közepes vagy magas nikotintartalmú e-folyadékokhoz. Végül úgy tűnik, hogy a Pranán a légáram nem állítható, de egy MTL eszköznél, amely semmi más. Összességében azt hiszem, hogy a Prana Kit méltó gyűjtemény.

Érdekelhet még:
joyetech egrip mini ár
gearvitaid

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + akril + bőr
Méretek: 66,8 x 41,4 x 14,2 mm
Súly: 70 g
Kimeneti teljesítmény: Max 12W
Akkumulátor: Beépített 500mAh Li-Po
Pod-kapacitás: 1,0ml
Ellenállás: 1,2ohm
Töltő port: Micro USB port

Kapcsolódó blog: VOOPOO NAVI Kit Felülvizsgálat | A Smart GENE.AI Chip Vezérlése

0 Tovább

VOOPOO NAVI Kit Felülvizsgálat | A Smart GENE.AI Chip Vezérlése

A 2020-as év csak egy nap van hátra. Ha egy tisztességes újévi vape-akciót keres, akkor ne hagyja ki a VOOPOO NAVI készletét. Csak vásároljon az vape stores online-től, ha tetszik. Itt található további részletek.

A VOOPOO NAVI Mod Pod Kit rámutat a meglévő Orion-tartományra és a Trinity Alpha-ra, mivel ezek nagyon hasonló alaktényezővel rendelkeznek. A beépített 1500mAh akkumulátorral és egy intelligens GENE.AI Chip hajtással a NAVI 5-40 W-os forrásból képes, és inhalálással vagy tűzkapcsolóval aktiválható. Ezenkívül a chip felismeri a beépített tekercset, és megakadályozza, hogy az energia vagy a hőmérséklet meghaladja az ajánlott határokat. A töltés az eszköz oldalán található mikro USB-porton keresztül történik, fölött van egy beállító gomb, egy 0,96 hüvelykes színes képernyő és a tűz gomb. A biztonság érdekében számos biztonsági funkció létezik, mint például a túlóravédelem, a rövidzárlat elleni védelem, a túlterhelés elleni védelem, a maximális teljesítményvédelem, a kimeneti túláramvédelem, a túlcsordulás elleni védelem és a túlmelegedés elleni védelem.

Az edény maximális kapacitása 3,8 ml, és az alsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. A hüvely legfontosabb eleme az innovatív háromszoros légáramlás-rendszer, amely rögzített légutakból, állítható légutakból és egy pneumatikus független légutakból áll. A független légút nemcsak nagy érzékenységet és robbanásveszélyt, hanem további gázok feltöltését is szolgál aerodinamikai módban. Ez nagymértékben csökkenti a magégetést az elégtelen bevitel miatt. A vásárláshoz tartozó párologtatók egy 0,45ohm PnP-VM3 tekercs és 0,6ohm PnP-VM4 tekercs, de a hüvely is kompatibilis a PnP sorozat összes többi tekercsével. Ezeknek a szolgáltatásoknak köszönhetően a NAVI elegendő lehet a megértés megrontására.

Érdekelhet még: pnp rba ár

Az alábbiak szerint
NAVI Mod
Anyag: cink ötvözet
Méret: 96 mm (H) * 33 mm (W) * 18 mm (T)
Akkumulátor kapacitása: 1500mAh
Kimeneti teljesítmény: 5-40 W
Kimeneti feszültség: 3,2 ~ 4,2 V
Ellenállás: 0,1-3,0ohm
Képernyő: 0,96 "képernyő

NAVI Pod patron
Anyag: PCTG
Kapacitás: 3,8ml (TPD 2ml)
Ellenállás: 0,45ohm (PnP-VM3) / 0,6ohm (PnP-VM4)

Kapcsolódó blog: IJOY Jupiter Kit Előnézet | Elegáns És Modern Megjelenés

0 Tovább

IJOY Jupiter Kit Előnézet | Elegáns És Modern Megjelenés

Mindannyian tudjuk, hogy a pod mod eszközök szinte teljes egészében átvették a vape piacot, ezúttal a bandwagon áthaladt az IJOY-landon! Vessen egy pillantást az IJOY Jupiter Kitre, ne hagyja ki ezt, ha tetszik.

Az IJOY Jupiter Kit tökéletesen ötvözi a divatos dizájnt a fémmel és a bőrrel, így nemcsak jól néz ki, hanem kényelmesen érzi magát a kézben is. Egyetlen 18650 akkumulátorral hajtva, a fejlett UNIV lapkakészlettel hajtva, 5-70 W teljesítményt lőhet, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik. A kezelőfelület az eszköz elején található, egy fényes panelen rejtett egy tűz gomb, egy 0,96 hüvelykes TFT színes kijelző, két beállító gomb és egy mikro USB port. A töltés az USB-porton keresztül történik, és a képernyőn megjelenik az összes adat.

Ami az edényt illeti, 5 ml-es óriási kapacitással rendelkezik, és az alsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. Vásárláskor kaphat egy 0,2ohm J1 hálótekercset és egy 0,6ohm J2 hálótekercset. De ne feltételezzük, hogy az eszköz csak a DTL vapingra vonatkozik, mivel a hüvely is kompatibilis egy RBA tekerccsel. Ezenkívül a mod 510 adapterrel is működhet, amely lehetővé teszi a szabványos 510 illesztőtartályok használatát. Végül a légáram nem állítható ezen az eszközön, de ez nem sok, ha nem igazán szigorú. Összességében úgy gondolom, hogy a Jupiter Kit megér egy lövés.

Érdekelhet még: target pm80 ár

Az alábbiak szerint
Anyag: alumínium és cink ötvözet és bőr
Méret: 117 (magasság) * 30 (hosszúság) * 25,5 (szélesség) mm
Akkumulátor: Egyetlen 18650 (nem tartozék)
Kimeneti teljesítmény: 5-70 W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
E-juice kapacitás: 5ml
Kitöltési módszer: Alsó kitöltés
Kitöltés típusa: Szilikon burkolat
Képernyő: 0,96 hüvelyk
Töltő port: Micro-USB port

Kapcsolódó blog: SMOK Mag M270 Kit Előnézet | Korábban Mag V8-nak Hívták?

0 Tovább

SMOK Mag M270 Kit Előnézet | Korábban Mag V8-nak Hívták?

Ha cheap vape deals-et keres, akkor ne hagyja ki a vape mod kit, amelyet bemutatok. Ez a SMOK által készített Mag M270, csak 15,99 dollárért árusítja a vapesourcing online áruházban. Itt található további részletek róla.

A Smok Mag M270 Kit a Mag M270 Modból és a TFV8 Baby V2 tartályból áll. Ahogy az várható volt, mivel ez a Smok sorozat Mag sorozatának része, ergonómikus pisztolyfogó kialakítással rendelkezik, ami hihetetlenül kényelmes a kezében. A mod táplálható a három elemtípus egyikéből, ideértve a 21700, 20700 vagy 18650 típusú akkumulátort, és a maximális kimeneti teljesítmény 70W. De a legtöbb akkumulátor élettartama és a folyamatos teljesítmény érdekében nagyon ajánlom egyetlen 21700 használatát. A mod oldalán van egy mikro USB port a töltéshez és a firmware frissítésekhez, de jobb, ha az akkumulátort ki akarja tölteni. Ezenkívül a mod tetején egy OLED kijelző van, tehát könnyű és gyors pillantással láthatja az összes vaping információt.

Ami a TFV8 Baby V2 tartályt illeti, legfeljebb 5 ml e-juice tárolására képes, és egy felső töltőanyag-kialakítás révén újratölthető. A vásárláshoz két cserecserélőt kaphat, amelyek ellenállása 0,15 ohm. Az egyik azonban egyrészes tekercs, míg a másik négyszeres tekercs. Végül a tartály egy teljesen állítható alsó légáramlási rendszert futtat, mellyel könnyedén testreszabhatja a légáramot az Ön igényei szerint. Egyébként ez a tartály tökéletesen illeszkedik a Mag M270 Mod-hoz.

Érdekelhet még: g priv 3 ár

Az alábbiak szerint
MAG M270 Mod
Méret: 91,3 mm * 59,5 mm * 38,7 mm
Teljesítménytartomány: 1W-70W
Készenléti áram: <20OuA
Kimeneti feszültség: 3,4–4,2 V
Töltési feszültség: 5 V
Ellenállási tartomány: 0,1Q-2,5Q (VW) / 0,05Q-2Q (TC)
Hőmérsékleti tartomány: 200 F - 600 F / 100C - 315C

TFV8 Baby V2 tartály
Anyag: rozsdamentes acél
Méret: 30mm * 54mm
Tartálykapacitás: 5ml
Szál: 510

Kapcsolódó blog: http://www.vapingnews.ca

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML