Ebben a cikkben megosztom egy tökéletes kombinációt, amely a Geekvape Zeus Tankból és a DOVPO MVV II Mod-ból áll. Jó választás az Ön számára, ha tisztességes DTL vape készülékeket keres. Csak vásároljon a vapesourcing online áruházból, ha úgy tetszik.

Először az Geekvape Zeus Sub Ohm Tank. Amint a neve ezt helyesen sugallja, a sikeres Zeus RTA, Zeus Dual RTA és Zeus X RTA készlettekercs verziója. Ennek a tartálynak az egyik fő jellemzője a felső légmennyiség, amely a tekercshez vezet, majd az alsó légáramként működik. Néhány felső légáram-kialakítás helyett inkább csak a cseppcsúcs melletti teljesítményt vezérli.

A Zeus felső légáramlási stílus esetén is kevesebb a szivárgás esélye, mivel a légáram bevezetése sokkal magasabb, mint az e-folyadék szintje. Az alap átmérője 26 mm, és akár 5 ml-t is képes tárolni, és könnyen újra feltölthető egy újratervezett felső töltőszerkezettel. Végül ennek a tartálynak két tekercselési lehetősége van. Az egyik az előre telepített 0,2ohm Mesh Z2 tekercs, a másik egy tartalék 0,4ohm Mesh Z1 tekercs. Velük együtt kap egy esélyt, hogy változatosabb vaping élményeket éljen meg.

Akkor jön az DOVPO MVV 2 Mod. Kiválóan kialakított és sport, rendkívül részletes színes grafika emelt textúrákkal. Erős PC anyagokból és cinkötvözetből készülve a Dovpo alváza könnyű, de tartós, hogy ellenálljon a könnyű eséseknek és eséseknek. Kettős 18650 elemmel működik, akár 280 W-ig is képes elégetni, és a kimenet állítható az alaplapon található tárcsa segítségével.

Közvetlen feszültség alapú kimenetként az M VV II Mod háromszínű LED-es elem élettartam jelzőfényt használ, amely a kapcsolódó feszültséget az adott színhez viszonyítja. A mod tetején van egy 510-es csatlakozás, amely menetes és aranyozott, hogy megbízható és jól vezető kapcsolatot biztosítson. Különben is, ez jó meccs a Zeus Tank számára.

Kapcsolódó blog:Valami Amit Nem Tud Az MYLE Pre-filled Pod System Kit-Ről