Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Geekvape G18 vape toll készlet - 3 fokozatú teljesítmény -beállítással

A Geekvape G18 Pen Starter Suite divatos és tartós test, kényelmes kialakítással. A GEEKVAPE G18 PEN KIT 1300 mAh-s beépített akkumulátorokhoz alkalmas, 3 fokozatban állítható teljesítményű.

geekvape g18 geekvape g18 kitJellemzők:
-Divatos és tartós test
-3 fokozatban állítható teljesítmény
-Belső 1300 mAh akkumulátor
-Állítható alsó légáram
-Kristálytiszta látható hüvely
-Szivárgásmentes fedélzet
-Geekvape G sorozatú tekercs MTL gőzöléshez

A Geekvape G18 toll vape készlet átlátszó, látható 2 ml -es tartályt használ, felső töltésű kialakítással. A Geekvape kit G18 Pod állítható alsó légárammal és Geekvape G sorozatú tekerccsel rendelkezik a szivárgásmentes fedélzeten, csodálatos MTL Vapingot biztosítva.

geekvape g18 geekvape g18 kit

A Geekvape G18 vape pen kit Getting Started Suite szuperfeszített tollkészlet kezdőknek és tapasztalt VAPERS -nek. A 3 fokozatban állítható kimenetet egy 1300 mAh-s beépített akkumulátor táplálja. A G18 készlet divatos alvázával rendelkezik, amelynek átmérője mindössze 18 mm, és intuitív égési gomb.

További készletek, amelyeket ajánlunk:
gen s for sale
geekvape aegis max mod for sale

0 Tovább

Hogyan Teljesít A Geekvape Zeus Tank A DOVPO M VV II Mod-on?

Ebben a cikkben megosztom egy tökéletes kombinációt, amely a Geekvape Zeus Tankból és a DOVPO MVV II Mod-ból áll. Jó választás az Ön számára, ha tisztességes DTL vape készülékeket keres. Csak vásároljon a vapesourcing online áruházból, ha úgy tetszik.

Először az Geekvape Zeus Sub Ohm Tank. Amint a neve ezt helyesen sugallja, a sikeres Zeus RTA, Zeus Dual RTA és Zeus X RTA készlettekercs verziója. Ennek a tartálynak az egyik fő jellemzője a felső légmennyiség, amely a tekercshez vezet, majd az alsó légáramként működik. Néhány felső légáram-kialakítás helyett inkább csak a cseppcsúcs melletti teljesítményt vezérli.

A Zeus felső légáramlási stílus esetén is kevesebb a szivárgás esélye, mivel a légáram bevezetése sokkal magasabb, mint az e-folyadék szintje. Az alap átmérője 26 mm, és akár 5 ml-t is képes tárolni, és könnyen újra feltölthető egy újratervezett felső töltőszerkezettel. Végül ennek a tartálynak két tekercselési lehetősége van. Az egyik az előre telepített 0,2ohm Mesh Z2 tekercs, a másik egy tartalék 0,4ohm Mesh Z1 tekercs. Velük együtt kap egy esélyt, hogy változatosabb vaping élményeket éljen meg.

Akkor jön az DOVPO MVV 2 Mod. Kiválóan kialakított és sport, rendkívül részletes színes grafika emelt textúrákkal. Erős PC anyagokból és cinkötvözetből készülve a Dovpo alváza könnyű, de tartós, hogy ellenálljon a könnyű eséseknek és eséseknek. Kettős 18650 elemmel működik, akár 280 W-ig is képes elégetni, és a kimenet állítható az alaplapon található tárcsa segítségével.

Közvetlen feszültség alapú kimenetként az M VV II Mod háromszínű LED-es elem élettartam jelzőfényt használ, amely a kapcsolódó feszültséget az adott színhez viszonyítja. A mod tetején van egy 510-es csatlakozás, amely menetes és aranyozott, hogy megbízható és jól vezető kapcsolatot biztosítson. Különben is, ez jó meccs a Zeus Tank számára.

Kapcsolódó blog:Valami Amit Nem Tud Az MYLE Pre-filled Pod System Kit-Ről

0 Tovább

950mAh GeekVape Bident Kit VS 1100mAh SMOK Nord Kit

Ha Ön vakmerő és tökéletes utazást tervez, akkor nem szabad kihagyni a következő két hordozható pod system vapes-et, amit bemutatok. Mindkettőt híres vape-cégek tervezték és gyártották, az egyik a GeekVape, a másik a SMOK cég. Csak vásároljon a vapesourcing online boltból, ha úgy tetszik.

Először a GeekVape Bident Kit, amely egy forradalmian új vaping hüvelyrendszer. Integrálja egy szignifikánsan nagy akkumulátorkapacitást, a közvetlen feszültség alapú kimenetet, és bevezet egy szabadalmaztatott kettős tekercs technológiát, amely különbözteti meg a piaci szegmensbe belépő többi eszköztől. A tartós cinkötvözetből készülve a Bident külső profilja látványos és védi a belső Micro AS lapkakészletet, amely 3-fokozatú teljesítményt nyújt.

A közvetlen feszültség kimenete alapján a Bident a Micro AS lapkakészletet az előre kiválasztott szintekre használja, garantálva egy kielégítő hangot, újra és újra. A kettős tekercs technológia megjelenésével elérhető egy 0,6ohm és 1,2ohm DTL és MTL tekercsek. Egyetlen intuitív tüzelőgombbal működtetve a Bident megváltoztathatja a feszültséget az energiaszintek között, amelyet a lenyűgözően beépített 950 mAh-os újratölthető akkumulátor táplál.
Aztán ott van a SMOK Nord Price Kit. Fenntartva az aláírással ellátott, kobra bevonatú paneleket, fantasztikus kezelhetőséget kínál kompakt méretű és súlyozott érzetével, ami egy csodálatos kézi élményt nyújt. Az újratölthető 1100mAh belső akkumulátor az egyik legnagyobb kapacitású a pod rendszer szegmensében, egyetlen gombnyomással működő eszköz segítségével aktiválható.

Az újratölthető edény akár 3 ml e-folyadékot is képes tárolni, és egyszerű oldalsó töltési mintát biztosít. A készlet tartalmaz egy 0,6ohm-os Nord Mesh-tekercset az al-ohm, felhő-központú szegmenshez, míg az 1,4ohm-os Nord Trail-tekercs MTL-húzó felhasználók és nic-sók számára alkalmas. Opcionálisan használható az 1,0ohm Nord kerámia tekercs - külön kapható az alábbi linkben.

Kapcsolódó blog:Hogyan Működik AZ Ehpro Raptor Tank A GeekVape Aegis Legend Mod?

0 Tovább

Hogyan Működik AZ Ehpro Raptor Tank A GeekVape Aegis Legend Mod?

Szabadidejemben mindig meglátogatom az online vape-áruházakat, hogy megérdemeljem, hogy érdemes megvenni vape eszközöket. Nemrég találtam egy robusztus GeekVape doboz és egy Ehpro almás tartályt, amely tökéletesen illeszkedik a DTL gőzöléshez. Az alábbiakban további részletek találhatók.

Először is az GeekVape Aegis Legend Mod-es. Ez egy öntött alumínium ötvözet vázzal, fejlett LSR fröccsöntési technológiával, ergonómikus bőrfogóval és egy szénacél elemajtós fedéllel rendelkezik. Az elemrész alul van feltöltve, amely lehetővé teszi a kettős, nagy teljesítményű 18650-es akkumulátorok könnyű szerelését egy zsanéros zárszerkezettel a megfelelő rögzítés érdekében. A trigger-stílusú struktúrájú rocker-inspirált tüzelőgomb felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé, és teljes színű OLED kijelzője szervezett információs leolvasásokat hoz létre.

Waterproof Vape Mod Sun Ohm Tank GeekVape Ehpro

Ez a modul maximális teljesítménye 200 W, és több kimeneti mód, például teljesítmény / teljesítmény, VPC, TC-TCR és BYPASS mód. A hőmérséklet-szabályozási beállításnál a hőmérsékleti együttható (TCR) beállítása, a GeekVape által létrehozott, szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi a különböző fűtőelemek ellenállásának beállítását különböző tartományokra.

A moddal párosítva az Ehpro Raptor Tank. Ez egy innovatív, a piaci szegmensbe belépő párologtató tartály. A 25 mm-es átmérővel mérhető, nagy méretű porlasztó, amely 6mL kapacitású buboréküveget tart fenn, amely csökkenti az újratöltések gyakoriságát, melyet egy csúszó felső utántöltő rendszer tesz lehetővé.

Waterproof Vape Mod Sun Ohm Tank GeekVape Ehpro

A tartályon belül az innovatív cserélhető porlasztókeret egyetlen vagy kettős hálós huzalokból épül fel, amelyek első ízben használják a tengeri sószálakat, mint egy hordozó közeget, hosszú élettartamot és kiváló ízeket kínálva. A kettős hornyos alsó légáramlás-szabályozó gyűrűvel ellátott Ehpro Raptor a nyitott légáramok méretének beállításával képes mérni a tekercs belső szerkezetébe rohanó légáramlást.

Kapcsolódó blog:Alacsony Ár De Megbízható | 380mAh Think Vape Beta Pod System Kit

0 Tovább

Olcsó raktáron: Geekvape Frenzy és Vandy Vape Bonza

Srácok, jó hír! Most a Geekvape Frenzy Kit Rendszerkészlet raktáron van, ezért szeretné megrendelni ezt a legjobb pod vape készletet? Most az a legjobb alkalom, hogy kapsz egyet, mert hamarosan megkapod ezt a pod rendszerkészletet. Első rendelés, először.

Főbb jellemzői:

  • Az egyik legfejlettebb Pod rendszer
  • Szépen kialakított cink ötvözet és gyanta
  • Fejlett AS Micro Chipset a biztonságos és stabil teljesítményhez
  • Finomított NS hálós tekercs rendszer a maximális ízért
  • Automatikus kimeneti illesztési funkció
  • Akkumulátor élettartam jelző
  • Kényelmes légáram beállítás
  • Alsó töltés szivárgásgátló tervezéssel
  • Mágneses kapcsolat az akkumulátor és a Pod között

Szintén szeretnénk bemutatni egy mechanikus vape kit-et - Vandy Vape Bonza Kit, amely raktáron van és villanás eladó, az első mechanikus készlet, amelyet a Vandy Vape kiadott. Bár ez a legjobb mechanikai vape kit néhány nappal ezelőtt megjelent, még mindig forró eladásban van. Sok pénzt akar megtakarítani, csak rendelje meg ezt a mechanikus szappancsomagot. Csak egy nap maradt megrendelésre.

Főbb jellemzői:

  • A cserélhető hüvelyrendszer személyre szabott testreszabási élményt kínál
  • Egyetlen 21700/20700/18650 akkumulátorral üzemel
  • Mágneses gomb és rugó gomb áll rendelkezésre
  • A szigetelt gyűrű és cső biztonságot nyújt
  • 510 Hibrid kapcsolat
  • A tiszta réz elektromos és feszültségcsökkentő kontaktusokat vezet
  • A továbbfejlesztett pakli könnyen felépíthető
  • Top sapka zárrendszer és új kettős AFC opciók

Rendelje meg a Geekvape Frenzy-t és a Vandy Vape Bonza-t a Vapesourcing best online vape shop-nál olcsó áron most!

>>lehet, hogy szükséged lesz rá

https://vapesourcing.com/voopoo-woody-vapes-x217-mod.html

0 Tovább
«
12

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML