A Passage RDA Hellvape a Suck My Mod programmal dolgozik, 24 mm alap átmérővel. Főként rozsdamentes acélból készül, beleértve a gyantát és a 810 cseppentőcsövet. A Passage RDA egyedülálló a légáramlási rendszer és az építési fedélzet. Először is, az építési fedélzetet úgy tervezték, hogy könnyedén telepíthesse a tekercseket, függetlenül attól, hogy csomagolják. A leginkább egyedülálló jellemzője a légáramlási rendszer, amely külön légáramlási csatornákat és méhsejtes levegőnyílásokat tartalmaz.

Amint a legjobb RDA-kban láttuk, a méhsejtes légáramlás egyszerűbb élményt nyújt, és nagyon ízletes. Ugyanez vonatkozik az egyedülálló légáramlás kialakítására is, amely lehetővé teszi a sima megjelenést és a nagyszerű ízlést. A szabványos aranyozott 510-es csatlakozókkal és a BF-csapszeggel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a porlasztó használatát a sqounk mod.

Ha a méhsejt légáramlás és a kettős tekercses porlasztók rajongója, érdemes megnézni az új Suck My Mod és Hellvape Passage RDA-t. Természetesen számos egyedülálló tulajdonsága van.

Javasoljuk, hogy egy szép sqounk mod, amely a legjobb partner a Hellvape Passage RDA-WISMEC Luxotic Surface Squonk Mod

A wismec luxotic surface mod egy rendkívül kompakt, egy 18650-es akkumulátor, amely egy 0,49 hüvelykes OLED képernyővel rendelkezik. A WISMEC Surface mod egy továbbfejlesztett Avatar lapkakészletből áll, amely 80 W maximális teljesítményt biztosít a 80 W-os kezdeti villanássebességnél.

A WISMEC Surface egy másik kiemelkedése a többkörös védelmi rendszer, amely biztonságosabb és megbízhatóbb párolgási környezetet biztosít. Adjunk hozzá egy 6,5 ml-es nagy e-juice squonk palackot, és a WISMEC Surface MOD nagyon praktikus.

Szerinted a WISMEC Luxotic Surface Mod a Hellvape Passage RDA legjobb partnere? Továbbá a Vapesourcing cheapest online vapor store-ra is eljuthat, hogy találjon más, a Hellvape Passage RDA-nak megfelelő squonk modokat!

>>Olvass tovább

luxotic surface kit

>>kapcsolódó blog

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?