A Rincoe kiadta a Rincoe Mechman készleteket saját hálós tekercs ohm tartályával. Ezek a Rincoe Mechman 228W és a Rincoe Mechman 80W. A Mechman 228W egy dobozmodell és a Mechman 80W egy vape tollstílus. Nézzük meg közelebbről a teljesítményüket, és lássuk, mennyire jó.

Először is nézzük meg a 228W Rincoe Mechman készletet, ez jó, de egy kicsit nehéz, az első dolog a Rincoe Mechman 228W-nél a súly, öntött ötvözet ház és súlya akár 100g! A Rincoe különféle formatervezési minták közül választhat, beleértve az amerikai és a brit zászlót is, de ezek csak az egyik oldalon vannak, és a különböző dizájnpanelek felcserélhetők és külön értékesíthetők.

A Rincoe Mechman 228W vape starter kits a közös, öt kattintással be- és kikapcsoló funkciót használja, amely bekapcsoláskor világít. A képernyőn van egy hang a poháron, így egy kicsit sötét, de megadja az összes szokásos információt. A teljesítmény beállításához (változó teljesítményű üzemmódban) egyszerűen a képernyő alján lévő választógombot használja, és 0,1w-tal növekszik, kivéve, ha lenyomva tartja a gombot és 1 W-tal növekszik. A teljesítmény 1W-ról 228W-ra állítható, ami szintén ciklikus módszer.

Mechman Mesh sub ohm tank tartály

A készletben található Mechman-tartály egy viszonylag szabványos alap-ohm-tartály, amelyet gyakran látunk 25 mm átmérőjű és 36 mm-es magassággal. Rozsdamentes acélból készült, és 4,5 ml-es e-folyékony habüveg kapacitással rendelkezik. A készlet segítségével két különböző hálós tekercset kaphat, az egyik 0.2ohm-os tekercs 50-80w-os és 0,25ohm-os tekercset 40-60w-ig. A 0.25ohm egy egyetlen hálós tekercs, amely biztosítja a legmelegebb szalagot, míg a 0,2 hm tekercs egy kettős tekercs, enyhén korlátozottabb légáramlással. Mindkettő ugyanazt a hálós tekercset használja.

Továbbá a Rincoe Mechman rendelkezik egy könnyű változat-Rincoe Mechman 80W-mal, amely a Mechman Mesh tartályhoz is csatlakozik. A 80W Rincoe Mechman Kit egyetlen 18650-es akkumulátorral üzemel, amely USB-n keresztül tölthető, így a készülék használat közben tartós marad. A 0,19 hüvelykes LED-es kijelzővel és gombokkal ellátott gombokkal könnyen beállíthatja az üzemmódot és a teljesítményt. Különböző típusú védelmet kell alkalmazni a biztonságos és stabil gőzölés biztosítása érdekében. Két színben kapható: Gun Metal és Matte Black.

>>még szintén kedvelheted

vaporesso target mini 2 kit review

>>Olvass tovább

Geekvape Aegis Solo Preview: Összehasonlítva a Geekvape Aegis sorozatával