A közelmúltban a Geekvape Aegis család új tagja a Geekvape Aegis Solo Kit 100W. Az Aegis legendájának és az Aegis mini geekvape frissített változata. Nézzük meg! Aegis Solo 100W az eredeti Aegisből készült. Vízálló, ütésálló és porálló. Kisebb és könnyebb alvázzal rendelkezik, kitűnő tartóssággal és kényelmes kézérzéssel.

A nagy teljesítményű 18650-es akkumulátor (külön megvásárolható) és a legújabb AS-chipkészlet használatával, a fejlett hőmérséklet-szabályozással és a teljesítménymóddal, a maximális kimenőteljesítmény elérheti a 100 W-ot. Aegis Solo elfogadja a pillanatnyi gyújtási sebességet 0,01 s és a 0,96 hüvelykes LED kijelzőt. Támogatja a gyors USB-töltést és számos biztonsági védelmet. Használható egész nap.

A Geekvape Cerberus tartály egy népszerű, 5,5 ml-es e-folyadék kapacitással, buboréküvegcsővel, kényelmes felső töltőrendszerrel és kettős állítható alsó légáramlás-szabályozással rendelkező al-ohm tartály. A Cerberus Tank az innovatív Super Mesh Coil szériát használja, amely 0,3ohm Super Mesh X2 tekercsel van felszerelve. A teljesítmény 30W és 45W között van. Emellett a Cerberus tartályok könnyen eltávolíthatók, tisztíthatók és tekercsekkel cserélhetők.

Nézd vissza a GeekVape Aegis Mini Kit csomagot

A Geekvape Aegis Mini egy könnyű és tartós csomagolás erős vízálló, ütésálló és porálló funkciókkal. Az Aegis Mini mod ötvözetből, bőrből és SLI szilíciumból készül, amely tartós és ergonómikus. A beépített 2200mAh akkumulátor és az Advanced AS chipset segítségével a maximális teljesítmény 5W-ról 80W-ra továbbítható, és nagyon gyorsan és pontosan továbbítható. A vape lakosztály a rozsdamentes acél, a nikkel 200 és a titán hőmérsékletszabályozását támogatja.

A csatolt Cerberus szub-ohm tartályon keresztül, amely extrém szupergrid tekercseken keresztül optimalizálva van, maximalizálja a fűtőérintkező felületét, hogy maximális ízű legyen és sok gőztermelés történjen. Egyébként a Super Mesh tekercs kompatibilis az Aero Mesh tartállyal. Ezen túlmenően a tartály gyors hozzáférést biztosít az ellátórendszerhez, könnyű és kényelmes élményt nyújt Önnek.

Úgy tűnik, hogy az új Geekvape Aegis Solo valóban tökéletes, és nagyon alkalmas mind az új, mind a fűszerezett gőzökre. Erősen ajánlom, és ha nem tudod, hol kapod meg, nézd meg a Vapesourcing cheap vape shop -át!

te is szeretnéd

https://vapesourcing.com/geekvape-aegis-mini-mod.html

kapcsolódó blog

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?