Ha Ön tapasztalt gőz, akkor valószínűleg hallotta az érintőképernyő vape box mod kits. A vaping ipar legújabb fejlesztése egy érintőképernyős modul, amely lehetővé teszi a könnyen használható interfészeket és a fejlett testreszabható funkciókat egyszerű érintéssel. Jellemzően az érintőképernyős mód drágább, mint egy szabványos interfész mod, mivel egy nagy és fényes, fejlett érintőképernyővel rendelkezik.

A piacon számos érintőképernyős módosítás létezik, mindegyiknek saját előnyei és hátrányai vannak. Annak érdekében, hogy megtaláljuk azokat a gőzöket, amelyek hozzáférhetőbb felületet biztosítanak a mod modhoz, ma két legjobb érintőképernyős modemet mutatunk be 2019 listában.

1. A SMOK MORPH 219 egy új, nagy teljesítményű érintőképernyő a SMOK-tól.

Az intelligens IQ-chip és egy 18650-es kettős akkumulátor használatával a vape mod képes akár 219W-os tüzelésre is, és a gyors égési sebessége 0,001 másodperc. A felhasználóbarát funkciókhoz tervezett vape mod teljes színárnyalatú 1,9 hüvelykes HD érintőképernyővel, gyönyörű műgyanta panel, ergonómikus forma, kiváló minőségű cink ötvözetszerkezet, láthatatlan emissziós mechanizmus, előmelegítési funkció, - terhelés az alján az akkumulátorajtó zsanérja, állítsa be az ellenállás hőmérsékleti együtthatóját, az intelligens felismerést és a védelmet, tonna porlasztót, hogy megőrizze a párát.

2. A Vaporesso Luxe Kit 220W kitűnő érintőképernyő a Vaporesso-tól.

Ez az elegáns vape mod kettős 18650-es akkumulátorral és egy fejlett OMNI Board 4.2-es chipsetrel rendelkezik, amely 5W-220W watt-kimeneti tartományt támogat, a pillanatnyi gyújtássebesség 0,001 másodperc a stabil és erős porlasztáshoz. Ezenkívül a vape mod egyedülálló, 2,0 hüvelykes TFT színes érintőképernyővel, maximum 2.5a gyors töltéssel, szuper lejátszási móddal, széles ellenállási tartománygal és csúcsminőségű kialakítással rendelkezik. Szilárd beépített modulok, tiszta formák, minimalista interfész, reteszelő és automatikus be- és kikapcsolási funkciók. Játékváltók új mod felhasználók számára.

Egy szóval, a SMOK MORPH 219W és a Vaporesso Luxe nagyszerű érintőképernyős modok, csodálatos felhők és csodálatos ízek gyűjteményével.

Ha érdekli, látogasson el a Vapesourcing vape online-ra, hogy többet tudjon meg a SMOK MORPH-ról és a Vaporesso Luxe-ról.

>>még szintén kedvelheted:

smok mag v8 kit for sale