Srácok, azt hiszem, szeretned kell a Hellvape ReBirth RDA-t, hogy használd a gőzölést. Ráadásul itt van a legújabb Rebirth RTA Hellvape, amelyet Mike Vapes tervezett és HellVape készítette, sok vonzó változással. Most olvassa el az alábbi Rirthth RTA-t.

A Hellvape Rebirth RTA 25 mm átmérőjű és 2 ml-es lé kapacitással rendelkezik. Az újjászületés RTA is elfogadja a kettős utólagos építési fedélzetet a könnyű tekercseléshez. Az alsó légáramlási rendszer méhsejtrel van kialakítva, hogy teljesen új élményt nyújtson, jobb ízű. Ezenkívül a negyedik fordulattal töltött felső feltöltés és az állítható légáramlás rendszer ideális választás az Ön számára.

Hellvape Rebirth RTA paraméterek:
Átmérő: 25 mm
Anyag: rozsdamentes acél
E-Juice kapacitás: 5 ml / 2 ml
Deck: Dual Post Build Deck
Újratöltés: Top feltöltés
Csepegtető tipp: 810 Widebore Resin Drip Tip
Menet: 510 menet

Akkor nézzük meg a Hellvape Rebirth RDA-t is, amelyet Mike Vapes is tervezett!

A ReBirth RDA Hellvape egy 24 mm-es porlasztó, amelyet Mike Vapes tervez, és amelyet a Hellvape gyártott. A lombkorona gyönyörű, az egyik oldalon faragott újjászületési jel, és a két fedélzeten lévő o-gyűrű tartja a helyén. cellás légáramlás a fedél mindkét oldalán. A 810 csepegtető csúcsot egy o-gyűrű tartja, és a 810-es csepegtető csúcs a porlasztón dolgozik. A csúcsnál kissé csúszósabb, és a csepp lapos csúcsára helyezhető, hogy a csepegtető csúcs nagyon jól nézzen ki még. Ez egy kettős tekercses RDA, de az egyetlen tekercset is támogatja.

Hellvape Rebirth RDA funkciók:
Jó ízlés
Nagy felhőtermelés
Sima áramlás
Nagy csepegés / Squonk mód
Az újjászületési matricát kapja
Tökéletes o-gyűrű feszültség

Összességében megállapítottam, hogy a Hellvape ReBirth gondosan megtervezett és tekintett termék. Tiszteletet kell mutatnom, hogy mire van szükség, és Mike Vapes óriás lesz a vape iparágban, és megérdemli a dicséretet. A két Hellvape újjászületési tartály a Vapesourcing cheap vape shop-nál vásárolható meg.

>>Kattints ide hogy többet megtudj

https://vapesourcing.com/hellvape-rebirth-rta.html

>>Kapcsolódó cikkek

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?