Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Áttekintés: SMOK Novo X - napokig tartó vape?

A SMOK Novo X új szintre emeli a vape-t. A 800mAh beépített akkumulátorral működő SMOK Novo X vape 1-25W beállítási teljesítményt támogat. A SMOK Novo X két hüvelyből áll, a kettős tekercsű 0,8 ohmos hüvelyből és az egy hálós 0,8 ohmos hüvelyből, ami sima MTL párás élményt nyújt.

Jellemzők
25W állítható teljesítmény
Novo X DC hüvely és hálós tok
0,49 hüvelykes OLED kijelző
Léghajtású pod rendszer
Finom alacsony kulcsú bekapcsológomb
800mAh beépített akkumulátor egész napos vape-hoz
U alakú AFC csatorna a sima ütés érdekében
Több elemvédelem

A Novo X 0,49 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen mutatja a vape adatokat. A Novo X légkapcsolós kapcsolóval rendelkezik, hogy könnyebben tegyen szert. Az U alakú légáram szabályozó csatorna a legjobb egy hatalmas torokütéshez is. A vape SMOK Novo X Kit különféle akkumulátorvédelemmel rendelkezik a biztonságos vape biztosítása érdekében.

Ami a legfontosabb, jobb akkumulátor-teljesítményre számíthatunk, mert a Smok Novo X Vape Pod Kit kapacitása most 800W, ami kétszerese a jelenlegi kapacitásnak. Srácok, ez tényleg néhány nap!

Egyéb pod ajánljuk:
auguse khaos rdta
kizoku techmod

0 Tovább

BARZ Max egyszer használatos - csak korlátozott ideig kapható, de jó

A Barz Max disposable kit egyszer használatos eszköz az eredeti BARZ (Buzz) eldobható eszköz frissített verziója. Kényelmes automatikus lehúzási mechanizmussal, nagyobb 2 ml-es gyümölcslé-kapacitással, 50 mg nikotinnal és 600 puffadással. Különféle ízekben kapható.

Jellemzők:
5% nikotin sótartalom
Kb. 30 cigaretta / csomag
600 puffer kb.
Döntetlen-aktivált tüzelési mechanizmus
Eszközönként 2 ml juice
Szín: Különböző

A Barz Max egy eszköz, amely nem okoz gondot az újratöltés és a töltés terén. A Barz Max eldobható hüvelyes eszköz kihúzható gyújtószerkezettel rendelkezik, és eldobható, nikotinsóval előretöltött vape. 50 mg nikotinsó erejével a kis kontúr a tenyeréhez illeszkedik.

A Barz Disposable Kit egy minden az egyben eldobható sókészülék, amely egy 280 mAh-s előre feltöltött akkumulátorral van integrálva. A gombok hiánya és hordozhatósága érdekesebbé teszi a vapingot. Az ilyen típusú e-cigaretta használatakor nincs szükség üzemanyag-feltöltésre, az eszköz elő van töltve; annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kedvenc ízét.

Egyéb eldobható készletek, amelyeket előnyben részesíthet:
kxxe disposable for sale
jex xtra for sale

0 Tovább

A Wotofo profil BF RDTA áttekintése - több tekercs-konfigurációval

Sziasztok srácok. A Wotofo Profile RDTA különbözik a többször felhasználható csepptartály porlasztóitól multifunkcionális felépítési platformján, amely több tekercs konfigurációval kompatibilis.

Függetlenül attól, hogy lineáris tekercset vagy hálótekercset kíván használni, a Profile RDTA könnyen beilleszthet egy oszlopmentes bilincset, ami azt jelenti, hogy könnyedén felszerelhet egy 3 mm-es vezetékes tekercset vagy egy 3,5 mm-es tekercset igényeinek kielégítésére.

Wotofo Profile RDTA review

Részletek:
1. Wotofo × Mrjustright1 együttműködés
2. A profil RDA RDTA verziója
3. 4 rozsdamentes acél kanóc
4. Támogatja az egy / kétvezetékes tekercsek beállítását és a hálótekercset
5. A nexMESH technológia működteti
6. Erőteljes e-juice módszer
7. Automatikus folyadékátvitel
8. Könnyen átvált egy RDA-ra
9. Állítható oldalsó méhsejt légbeszívás

Tervezés
Valójában a Wotofo Profile RDTA bármilyen Profile 1.5 RDA hálótekercsel használható a legjobb íz előállításához. A megjelenési osztályon a Wotofo Profile RDTA dekoratív gyűrűvel érkezik, amelyet a csepegtető aljára rögzítenek, hogy javítsák megjelenését. A fémből készült kicsi gyűrű miatt a 810 műgyanta-csepegő jobban néz ki, mint bármely más termék a vape piacon.

buy Wotofo Profile RDTA

Légáramlás
Ezenkívül a Profile RDTA képes elnyelni a méhsejt alakú levegőbemeneteket, ezáltal sima és stabil tömeg légáramot generálva. Ezeket a lyukakat könnyen beállíthatja úgy, hogy a felső fedelet egyszerűen elforgatja, amíg az optimális levegőbeállítás meg nem történik.

Áttekintés
A csepegtető alján egy gyönyörű dekoratív gyűrű található, amely élénkítheti a megjelenést. Az állítható oldalsó lézeres bemeneti nyílások használata sima és nagy áramlást eredményez. Az elektronikus gyümölcslé kapacitása 6,2 ml vape tank near me.

Kapcsolódó porlasztó, amelyet inkább választhat:
gas mods kree 24 rta
asmodus anani v2 rta

0 Tovább

Új frissítés a SMOK Mag P3-hoz? -SMOK Mag P3 Mini készlet

Sziasztok barátaim. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az új SMOK Mag P3 élvezetéhez. Ez a frissített modell víz-, por- és ütésálló, valamint egy 9 ml-es TFV16 víztartályt tartalmaz. Tartalmaz egy TFV16 kúpos rácsos 0.2Ω tekercset, amelyet a nexMesh technológia hajt meg, és az IQ-M lapkakészletet a legújabb vaping technológiához.

Műszaki adatok:
Méret: 72,3 x 36 x 91,6 mm
Készenléti áram: <400uA
Teljesítményidő: 1-230W
Bemeneti feszültség: 6,4–8,4 V
Kimeneti feszültség: 0,5–8,2 V
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 1,8A
Kettős 18650 elem
Tüzelési sebesség: 0,001 s
9ml kapacitás

A Mag P3 mini Kit egyéb intelligens szolgáltatásai egy 1,9 hüvelykes nagyfelbontású képernyő jelszóvédelemmel, a készülék védelme érdekében, valamint a képernyő kinyitására szolgáló feloldó funkció. A lopakodó üzemmód meghosszabbítja a modul kettős elemének élettartamát, ha nem használja.

A Smok vape MAG P3 Mini tartós cinkötvözetből készül, és lágy gumibevonatba van csomagolva, hogy megakadályozzák a fény esését, és fenntartják az IP67 besorolást, így ütés-, por- és vízállóak.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
smok mag pod kit for sale
novo x for sale

0 Tovább

A Rincoe Manto Beast 228W készlet áttekintése - élvezzük a varivoltokat

A mai napot a Rincoe vape egyszerű újdonságával kezdjük. Amint emlékszel, ezek a srácok szeretnek olcsón, kiváló minőségben és teljesen tolerálhatóan készíteni. Úgy döntöttek, hogy visszatérnek a származáshoz, és mindenki számára váratlanul előadják a varivoltot. Nos, gyorsan megismerjük egymást.

Rincoe Manto Beast Metis RDA Rincoe Manto Beast RDA

paraméterek
Méretek: 91 x 51 x 26,5 mm
Az eset anyaga: műanyag
Tápegység: 2 x 18650
Kimeneti teljesítmény: 228 W-ig
Feszültségtartomány: 1,0 - 8,0 V csúcs
áram: 40A
Üzemmód: VV
Védelem: alacsony / magas ellenállás, a túlmelegedés, a rövidzárlat, a rossz polaritás, a túltöltés / túltöltés ellen
Csatlakozó típusa: 510 acél, aranyozott tűvel, rugóval

Teljes Metis RDA vape, amely kivétel nélkül ismeri a márka minden rajongóját. Teljesen érdektelen, erkölcsileg elavult, sőt, számtalanszor már láttuk. A fejlesztők azonban irigylésre méltó rendszerességgel egyáltalán nem haboznak, szó szerint minden készletre ráterhelik.

Maga a doboz mod is egyszerű. A tok teljesen műanyag, amely természetesen befolyásolja a súlyát. A körvonalak a régi idő korlátlan, a nem a leginkább irigylésre méltó ergonómiával hasonlítanak, mint egy dekor betét nyomatokkal. Általában itt nincs semmi mást hozzáadni.

Rincoe Manto Beast Metis RDA Rincoe Manto Beast RDA

A bevezetés idején, a boltok javaslataival ellentétben, a gyártó hat változatot kínál. Csak egyet lehet klasszikusan nyugodtnak nevezni, és még ez is szakasz. A leszállási helyet nem mutatták meg nekünk, de továbbra is képesek vagyunk becsülni a leszállási lehetőségek várható maximális állományát - körülbelül 26 mm.

A teljes kezelőpanel az előlapon található. A tűz gomb közepes méretű, domború és valószínűleg kényelmes. Alatta egy Rincoe Manto Beast RDA kis LED-es jelzőfény, közvetlenül a 2015-ös modell potenciométere alatt található. De a képet kitölti az új modell töltésére szolgáló csatlakozó, ráadásul egy gyorscsavarral is.

Egyéb új termékek, amelyekre tetszik:
freemax autopod50
vaporesso gen nano kit

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML