Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Geekvape Z50 készlet - a felhasználók széles köréhez használható

A Geekvape Z50 Kit készlet ötvözi az erőt és a művészetet. Az aranyarány az ókori görög esztétikai tervezésben. Az aprólékosan kidolgozott fém ház tökéletesen díszített egyetlen fogantyúval, a legkisebb beépített 2000mAh 18650 mod és a Geekvape Z Nano Tank (gyermekzár változat).

Paraméterek
Akkumulátor: beépített 2000mAh akkumulátor
Kimeneti feszültség: 0,5-7,0 V
Ellenállási tartomány: 0,1-3Ω
Töltés: 5V / 2A
Alacsony feszültségű figyelmeztetés: 3,2 V ± 0,1 V
PCBA Hőmérséklet riasztás: 80 ℃
A leghosszabb gőzölési idő: 10 másodperc
Készenléti áram:

Ez a kompakt Geekvape Z50 AlI tápegységgel van felszerelve. A Geekvape Z50 Box Mod a legkisebb beépített 2000mAh 18650 mod. Az aranyarány az ókori görög esztétikai tervezésben. A Geekvape Z Nano Tank legjobb kombinációja csak egy helyet igényel.

Az összes hálózati doboz ebben a kompakt Geekvape Z50-ben. A Z50 mod képernyővel is rendelkezik az egyszerű kezelés érdekében. A kidolgozottan kialakított fém test pompásan díszített.

Kapcsolódó készletek, amelyeket előnyben részesíthet:
vinci x2 for sale
voopoo vinci 2 for sale

0 Tovább

Hogyan érzi magát a Vandy Vape REQUIEM BF készletben?

Ha akar, használhat készletet vagy bálnát, ami nagyon ritka. Ezenkívül "eredendően hatalmas veszélyekre" emlékeztető modok, de nem olyanok, mint a csöpögő víz, és fordítva. A Vandy Vape fejlesztői azonban híres spanyol kritikusokkal együtt mindent megpróbáltak platánkká változtatni. Nézzük meg Requiem BF Kit.

Paraméterek
Méretek: 73 x 42 x 24 mm
Súly: 183g Test
anyaga: cinkötvözet
Tápegység: 1 x 18650
Üvegkapacitás: 6ml
Üzemmód: Közvetlen áramellátás
Támogatott ellenállás: korlátlan
Védelem: fizikai gombzár
Csatlakozó típusa: acél 510, csap testreszabható

Először is, természetesen a Vandy Vape tech teljes készletéről kétségtelenül gyönyörű. Ezen felül szeretném világossá tenni, természetesen ez egy teljes méretű csavarhúzó))) Természetes, hogy viccelődünk, de a poénon kívül-sok kenyér van itt-nagyon klassz.

 

Valóban, ugyanazon csavarhúzó használatával árnyalatok lesznek - a csípés olyan vékony, hogy nem is "mertem" használni. Ezért az első benyomás aranyos, nagyon kompakt és kényelmes, de rohadtul túl nehéz. Először is, néhány szó a dekorációról - ez csak a kivehető paneleket érinti.

Az utolsó szemet gyönyörködtető domborművésszel van vésve, szemközti oldalán nem feltűnő logóval. Általában a Squonk Kits dizájnt mérsékeltnek, de stílusosnak, sőt aranyosnak nevezném, a legkevesebb elemmel és klasszikus tégla megjelenéssel.


Egyéb készletek, amelyek tetszhetnek:
aspire vilter kit for sale
smok rpm 4 kit for sale

0 Tovább

Lost Vape Ursa Quest Multi Kit - bármilyen porlasztóval, építéssel vagy tartállyal

Az új Lost Vape Ursa Quest multi készlet 5-100 W kimeneti tartományt biztosít, és hőmérséklet-szabályozó készlettel rendelkezik, amely 2 különböző hüvely és tekercs opcióval használható.
Lost Vape Ursa Quest Multi Lost Vape Ursa Quest Multi Kit Ursa Quest Multi

Jellemzők:
Teljesítménytartomány: 5W - 100W
Méret: 126mm x 43mm x 33mm
Akkumulátor: Single 21700/20700/18650
Pod kapacitás: 6mL / 7mL
Töltés: C típus
Bemeneti feszültség: 5V
Akkumulátor feszültsége: 3,0 V-4,2 V
Kimeneti feszültség: 0,7 V-8 V
Áramtartomány: 1A-35A
Hőmérsékleti tartomány: 200 ° F-600 ° F
Kijelző: TFT képernyő Pixel 0,9 "
Test anyaga: cink-ötvözet

Az Ursa Quest egyetlen 18650, 20700 vagy 21700 akkumulátorral működik (külön megvásárolható). A Lost Vape Ursa Quest többfunkciós készlet és más pod rendszerek között az a különbség, hogy egyetlen 21700 akkumulátor hatalmas, 100 wattos energiát képes előállítani, de Ön 20700 vagy 18650 akkumulátort is csatlakoztathat.

A 21700-zal az egység nagy kapacitása miatt az Ursa Quest hosszú ideig képes futni még maximális teljesítmény mellett is. Fontos megjegyezni, hogy ezeket az elemeket külön kell megvásárolni az UB Pro coil tartályból.

Lost Vape Ursa Quest Multi Lost Vape Ursa Quest Multi Kit Ursa Quest Multi
Töltőre azonban nincs szüksége, mert a mod előlapján található C típusú töltőport 50% -kal gyorsabban tölti fel a telepített akkumulátort, mint a Lost Vape korábbi eszközei.

Kapcsolódó készletek, amelyeket előnyben részesíthet:
smok rpm 2 price
smok rpm 2 coil price

0 Tovább

Voopoo Drag X Plus - aki ugyanolyan hatalmas, mint amennyire hordozható

VooPoo's Drag X Plus Vape Mod is powerful and lightweight, with the iconic features and durability of the Drag series, and transforms it into a slim and stylish design without any sacrifice-DirectVapor is now available.

VOOPOO Drag X Plus VOOPOO Drag X Plus Kit

Features
GENE.FAN 2.0 Chipset
Single High-Amp 18650 Battery - Not Included
Optional High-Amp 21700 Battery - Not Included
Wattage Output Range: 5-100W
Voltage Output Range: 0.1-3.0ohm
Smart Mode
RBA Mode
Zinc-Alloy Chassis Construction
Intuitive Firing Button

With Voopoo's proprietary GENE.FAN 2.0 chip, 100 watts of on-demand power, and a single battery layout compatible with 18650 or 21700 batteries; this wonderful modern mod is ready to take the usual harsh tests.

VOOPOO Drag X Plus VOOPOO Drag X Plus Kit

Stunning appearance, stylish appearance and powerful full-size performance-VooPoo Drag X Plus Vape Mod is definitely not to be missed! Now add this vibrant mod from VooPoo directly to your DirectVapor shopping cart!

Other kits you may prefer:
where to buy geekvape aegis hero rte
where to buy wenax k1

0 Tovább

Uwell Caliburn G Pod Kit - az eredeti Caliburn továbbfejlesztett változata

Rendszert biztosít egy állítható légáramlási rendszerrel, amelyet meghúzással vagy egy gomb segítségével lehet aktiválni. Az Uwell Caliburn G Pod Kit a népszerű eredeti Caliburn új és továbbfejlesztett változata.

Uwell Caliburn G Kit review

A népszerű Uwell Caliburn series továbbfejlesztett verziója. Az újratölthető 690mAh akkumulátorral és 15 W maximális teljesítménnyel felszerelt Caliburn G a végső élményt nyújtja Önnek. A készülék tartálya legfeljebb 2 ml e-folyadékkal vagy nikotinsóval tölthető fel, és mágneses úton csatlakoztatható a modulhoz.

Specifikációk:
Méret: 108,3 mm x 22,5 mm x 12,6 mm
Nettó súly: 60g
Anyag: Alumínium ötvözet + PCTG
Akkumulátor kapacitása: 690mAh
E-folyadék kapacitás: 2 ml
Maximális teljesítmény: 18W
Tekercsellenállás: 0,8Ω háló

A Caliburn G különböző módon történő telepítésekor két különböző e-cigaretta élményt kap, így a felhasználóknak csak a vape pod készletet kell átfordítaniuk, hogy könnyedén válthassanak a közvetlen tüdő és a szájról tüdőre cigaretta között.

buy Uwell Caliburn G

Az okos légutak tervezésével és az opcionális húzási aktiválással vagy a gombokkal aktiválható e-cigarettákkal vezérelheti az e-cigaretta élményét.

A készletben található új és cserélhető UN2,8 hálós vape tekercs tartós és egyenletesen melegszik, hogy teljes mértékben porlasztja a gyümölcslevet, és teljes és eredeti ízt adjon. Nem akar hiányozni Caliburn G cartridge.

Kapcsolódó készlet, amelyet ajánlunk:
vapmod pipe 710 vaporizer cost
vapmod xtube pro cost

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML