Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK Nord 50W - új mércét állít a NORD sorozathoz

A SMOK Nord 50W Pod Kit belső 1800 mAh -os akkumulátorral rendelkezik, amely akár 50 W teljesítményt nyújt Önnek, ami új mércét állít fel a NORD sorozat számára.

SMOK Nord 50W Kit review

Paraméterek:
Méret: 31 x 22,6 x 97 mm (normál sorozat)
32 x 23,9 x 98 mm (bőr sorozat)
Akkumulátor kapacitás: 1800mAh
Teljesítménytartomány: 5W-50W
Készenléti áram: < 50uA
Bemeneti feszültség: 3.3V-4.2V
Kimeneti feszültség: 0.5V-4.0V
Ellenállási tartomány: 0,2ohm-3,0ohm

Az 1800mAh beépített akkumulátor hosszú élettartamot biztosít, a C-típusú 1,2A maximális töltőáram stabil és hatékonyabbá teszi a gyors töltést.

Az akár 50 wattos lóerő könnyedén képes kielégíteni minden elpárologtatási igényét, így egész nap gond nélkül gőzölhet. A fehér LED lámpa villogási frekvenciája különböző funkcióvédelemeket mutathat, és megmondhatja az eszköz állapotát.

A SMOK Nord series 50W Pod készlet két sokoldalú hüvelyt tartalmaz, amelyek tökéletesen együttműködnek a továbbfejlesztett légáramlási rendszerrel, hogy finom ízt és hatalmas gőzt biztosítsanak.

buy SMOK Nord 50W

Három újratölthető 4 ml -es (Nord 50W LP2 Pod), 4,5 ml -es (Nord 50W Pods) és 4 ml -es (Nord 50W RPM Pod, külön megvásárolható) hüvelyben pompázó felfújásokat kaphat.

A normál és a bőr sorozat itt érhető el. Amikor a tekercset behelyezi a hüvelybe, a hüvely speciálisan kialakított alaprésze lezárhatja az e-folyadékot és a gőzölés során keletkező kondenzátumot, segítve ezzel a szivárgás további megelőzését.

További készletek, amelyek érdekelhetnek:
suorin ace cost
suorin ace cartridge cost

1 Tovább

Tartós és nagyszerű ízű - Bang XXL Switch Duo Kit

Szerezzen be egy vadonatúj BANG XXL Switch DUO Kit, egy kiváló minőségű, előretöltött, eldobható eszközt, kompakt és hordozható, akár 2500 puffadást tartalmaz.

Bang XXL Switch Duo Disposable Pod Kit review

Jellemzők:
Sós nikotin eldobható eszköz nem igényel karbantartást, töltést vagy újratöltést
Salt Nic E-Juice: 1 eldobható só tartalmaz (6%) 60MG Salt Nic-t a pontos cigaretta-stílusú torokütéshez.
Előretöltött, nincs szükség rendetlen utántöltésre
Egyéni légáramlás-vezérlés kiválasztása
Váltás két íz között
Akár 2500+ puffadás eldobhatónként
E-folyadék kapacitás: 7 ml

Bang XXL Switch Duo in stock

A BANG XXL kapcsolóval a felhasználó a kapcsolón keresztül vezérelheti a légáramlást és válthat két íz között. Minden BANG XXL Switch Duo eszköz nem igényel karbantartást, töltést vagy újratöltést.

Miután a Switch Duo kifogyott a vape juice-ból és / vagy az akkumulátorból, csak vásároljon cserét. Minden BANG XXL Switch Duo disposable kits eldobható eszköz előre telepítve van 6% (60 mg) e-lével, ami elegendő ahhoz, hogy egész nap elégedett legyen.

Ez az eldobható e-cigaretta toll kapacitása 7 ml, beépített 1100 mAh-s akkumulátorral. Tartós és kiváló ízű. Az összérték sokkal magasabb, mint a hagyományos cigarettáké.

Egyéb készletek, amelyek tetszhetnek:
buy tugboat mega flow
buy art x disposable kit

0 Tovább

Digiflavor Drop Solo RDA Review - bevágással

Egy tekercses, 22 mm átmérőjű újjáépíthető csepegtető, klasszikus DROP platformmal, két nagy oszloplyukat egy csiszolt, recézett sapka takar, állítható oldalsó légáramlás-vezérléssel. A Digiflavor Drop Solo v1.5 RDA a kettős tekercs csökkentett változata a V1.5 RDA törléséhez.

Digiflavor Drop Solo V1.5 RDA review

Ez egy tekercses BF újjáépíthető csepegtető, amelynek átmérője 22 mm. A Digiflavor Drop Solo V1.5 RDA arra törekedett, hogy ugyanolyan szórakozást nyújtson az egytekercses motorháztetőknél is.

A Drop Solo V1.5 RDA klasszikus stílusú rozsdamentes acélból készül, és hat színben kapható. A kupola kiküszöböli a felesleges díszítést és kerek körvonalú.

buy Digiflavor Drop Solo V1.5 RDA

A tetejére egy 810-es Delrin csepegtetőt helyeznek, amely nagyon alkalmas felhők és nagy teljesítményű elektronikus cigaretták üldözésére. Az igazi újítást az eredeti Drop RDA vape, valamint az építési platform és a légáramlat kialakítása adja. A felépítési platform oszloponként kétoszlopos, egyetlen terminált valósít meg, amelynek kialakítása lehetővé teszi a tekercsvezetékek levágását.

Könnyű felépíteni egyetlen vape tekercset. A tekercslábakat függőlegesen kell elhelyezni a horonyban, és mindkét oldalukat hatszögletű csavarokkal kell megnyomni. A levegő áramlását a spiráltekercshez oldalról juttatják be, és a kupola forgatásával az alaphoz lehet beállítani.

A tágas fedélzet, a meglehetősen magas fallal párosítva, tágas gyümölcslevet képez. A csiszolt, recézett sapkának van egy pár hornya, amelyek igazodnak az oldalsó szoknyák hornyaihoz. Az oldalsó szoknyák az alapra vannak rögzítve, és közvetett módon részt vesznek a légáramlás beállításában. Állítható oldalsó légáram kialakítás a DL és az RDL párásodásának támogatására, a sima íz biztosítása érdekében.

Egyéb készletek, amelyek tetszhetnek:
uwell aeglos p1 cost
vandy vape pr se kit cost

0 Tovább

Geekvape Zeus Z Tank áttekintés - a GeekVape M sorozat tekercsével

A GeekVape Z Max Sub-ohm Tank a Z vagy a GeekVape Z sorozat legújabb modellje. A tartály egy frissítés az eredeti Geekvape Z RDA-hoz képest, és sok vonzó fejlett funkcióval rendelkezik.

Ennek a tartálynak az egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, a legfelsőbb légbemenet technológiája, ami mind azt jelenti, hogy szivárgásmentesen áll rendelkezésre, mert az e-folyadék nem tud alulról kijönni. A beáramló légáramlás a felső légáramlás-vezérlő gyűrű elforgatásával is könnyen beállítható.

buy Geekvape Z RDA

Tervezés
Geekvape Z Max tartály al-ohmos tartály, 4 ml kapacitással; dupla résű felső légáram szabályozó gyűrű, és az új Geek Vape M tekercs sorozatot használja. A MAX Sub-Ohm tartály tartós rozsdamentes acélból készül, és 4 ml újratölthető tartályt biztosít az újratöltéshez, egy negyedfordulatú felső töltőrendszeren keresztül.

Jellemzők
A Geekvape kit Z Max Sub-ohm két új GeekVapes M sorozatú hálótekercsel van felszerelve. Az előre telepített M sorozatú tekercsfej 0,14 ohmos, és 60-80 wattos teljesítmény mellett képes meggyulladni. Az M sorozatú, 0,2 ohmos Trible Coil Head 70 és 85 watt között képes főzni.

Geekvape Z RDA for sale

Következtetés
Az Geekvape M series széria minden tekercs kiváló ízt és vastag párát garantál. A porlasztófej cseréjéhez egyszerűen csavarja a Z sorozat tekercsét az alapra, óvatosan húzza ki a régi fejet, majd egyszerűen nyomja be alulról az új fejet.

Kapcsolódó készletek, amelyeket előnyben részesíthet:
bmor venus for sale
bmor selva for sale

0 Tovább

Innokin Sensis Kit - aki a tekercset minden egyes puffadás végén kiveti

Sokáig hallottuk az Innokin vape márkáról. Amíg az Innokin Sensis Kit megérkezését vártam, csak annyit tehettem, hogy játszottam a Prototype verziómmal, és teljes sebességgel figyeltem a hype vonatot.

Innokin Sensis 40W review

Jellemzők
Tekercs + mód (Primes tekercs)
Frissítési mód
FO mód (Find-F)
Glass Pod
Állítható légáram
USB-C töltés
Scepter S tekercsek

Igen, ez a promóció nagyon erős. Van egy Facebook-csoport és egy nagy esemény a csoporton kívül. Több hete ez a szépség mindenütt jelen van. Az utolsó Innokin eszköz, amelyet áttekintettem, az Innokin Endura M18 pod kit volt, ami remek.

Ez egy egyszerű Innokin készülék, tökéletes ízléssel. Ez nyilvánvalóan nagy reményeket fűz a Sensis iránt. Innokin Sensis megpróbálja megváltoztatni a játékszabályokat, és nagyon hangosan szólnak hozzá. A Sensis pod cartridge új érdekes módokat tartalmaz, és üveg és fém hüvelyekkel van felszerelve.

buy Innokin Sensis 40W

A Innokin vape Sensis színes képernyője a modul elülső részén, a gomb felett található. Úgy gondolom, hogy a képernyő interfészeit gyakran figyelmen kívül hagyják, amikor az emberek megnézik az eszközöket, de ezek fontosak. A Sensis hüvely egy üvegkupolából készül, fém talppal és egy fém szájdugóval.

Egyéb készletek kapcsolódó vape eszközök:
geekvape cerberus se tank price
wotofo srpnt rda price

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML