Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló

Tetszik vízálló vape készülékek? Kemény modot keres, amelyet kedvenc MTL tartályához használhat? Az alábbiakban megnézjük az Innokin által készített Adept Mod alkalmazást, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

Az Innokin Adept Mod por-, ütés- és IP67 vízálló. A beépített 3000mAh akkumulátor tápellátása automatikusan kiválasztja a legjobb teljesítmény beállítást a különböző tekercsellenállások szerint. Ha az porlasztótekercs 1,0ohm vagy nagyobb ellenállással rendelkezik, akkor a beállítás 11W, 12W, 13W vagy 14W. Sub ohm porlasztók esetén a lehetőségek 14W, 15W, 16W vagy 17W. Csak egy beállító gomb van, és a felette lévő képernyő 1-4 fényes sáv között jelenik meg, a kívánt teljesítménybeállítástól függően.

A készülék gyors feltöltése kb. 1 órát vesz igénybe, köszönhetően a gyors 2A töltési képességnek. De ezt nem fogja gyakran feltölteni, főleg, ha magasabb ellenállású tekercseket használ. A biztonság érdekében rengeteg biztonsági funkció létezik, mint például a túltöltés, a túltöltés, a magas feszültség, a rövidzárlat, a túlmelegedés, a túlfújás és a nagy ellenállás védelem. Mindenesetre, az Adept Mod kiválóan beépíthető mind kültéri, mind kültéri küszöbökhöz.

Érdekelhet még:vinci mod near me

Az alábbiak szerint
Méretek: 130 * 43,5 * 30 mm
Akkumulátor: Belső 3000mAh
Vágási idő: 10 másodperc
Ellenállási tartomány: 0,4-3,0ohm
Töltőáram: 5 V 2A
Maximális feszültség: Max. 5,5 V

Kapcsolódó blog:SMOK MAG Kit 225W VS SMOK MAG P3 Kit 230W

0 Tovább

Desire True MTL Vaping? Oumier Wasp Nano MTL RTA Itt Van Az Ön Számára!

Még mindig emlékszel az Oumier Wasp Nano RTA-ra és a Wasp Nano RDTA-ra? Ezúttal az Oumier Wasp Nano MTL RTA --- a sikeres Wasp Nano porlasztók új MTL verzióját fedjük le. Csak vásároljon a vapesourcing best online vape store telefonról, ha úgy tetszik.

Az Oumier Wasp Nano MTL RTA-t úgy alakították ki, hogy megfeleljen azoknak a vapersoknak, akik jobban ellenállnak a tekercseknek, nagyobb a légáram korlátozása és a magasabb nikotin / nikotinsó e-folyadék. Ez az RTA 22 mm alapátmérővel mérve legfeljebb 1,2 ml e-juice-t képes tárolni egy egyenes üvegcsővel és 2 ml-t egy buborékos üvegcsővel. Az RTA alján található az állítható légáramlás-gyűrű, amely rengeteg légáramlási lehetőséget biztosít az Ön igényei szerint.

A levegőáram az alap bemeneti nyílásain keresztül jut a tartályba, majd a fedélzeten lévő tekercshez jut. A fedélzetről beszélve, elég széles ahhoz, hogy egyszerűen egy tekercset építsenek, két oszloppal. Végül van egy könnyű felső utántöltő kupak. Csak forgassa el a felső sapkát 90 fokkal az óramutató járásával ellentétesen, hogy felfedje a töltőnyílást, majd könnyedén újratöltheti az e-juice-t.

Még szintén kedvelheted:lost vape orion plus near me

Az alábbiak szerint
Méret: 22mm * 40,9mm
Kapacitás: 2ml
Tekercs: Egyetlen tekercs
Csepp tipp: 510
Kitöltés: Feltöltés utáni
Szín: arany, fekete, SS

Kapcsolódó blog:Melyek A Think Vape Thor Mod értékesítési Pontjai?

0 Tovább

Ideális Partner Mert Nic Salts-900mAh Aspire K Lite Kit

Ha jobban szereted az MTL-t, mint a DTL-t, akkor nem hagyhatod ki az új MTL Vape eszközt, amit lefedünk. Igen, ez az Aspire K Lite Kit. Ha csak tetszik, akkor vásároljon online áruházból!

Az Aspire K Lite Kit egy új kiadás az Aspire K sorozatból. A doboz és a tartály stílusának megjelenését veszi figyelembe, de kis formában. Az elegáns minimalista kialakításnak köszönhetően a táskában olyan könnyen illeszkedik, mint a kézben. A beépített 900 mAh akkumulátorral a mod 5 kimeneti szintet hajt végre 3V-tól 5V-ig, ami lehetővé teszi a tekercs és az e-folyadék szilárdságának megfelelő teljesítményszint kiválasztását. Eközben a mod oldalán található LED-kijelzőn keresztül kiválaszthatja a kiválasztott teljesítményszintet.

Aspire K Lite MTL vape

Ami a tartályt illeti, akár 2 ml kedvenc e-folyadékot is tarthat, és könnyű felületi feltöltést tervez. A készletben a tartály BVC 1,6ohm-os tekercsfejjel és BVC 1,8ohm-os tekercsével van ellátva, miközben más BVC és Spryte tekercsfejekkel is kompatibilis. Végül beállíthatja a légáramlást a tartály alján lévő légáramlás-szabályozó gyűrűvel. Mindenesetre a K Lite ideális választás az MTL szerelmeseinek. 5 szín közül választhat.

Az alábbi paraméterek:
Méretek (standard verzió): 26,5 mm * 127,5 mm
Akkumulátor: 900mAh beépített akkumulátor
E-juice Kapacitás: 2 ml
Tekercs: 1,8ohm (4,2-5,0V, 9-13W);
1,6ohm (3,0-4,2V, 6-11W)
Feszültségtartomány: 3,0-5,0V
Kijelző: LED feszültség kijelző

Ön is tetszik:cheap vandy vape mutant rda

Kapcsolódó blog:Az AsMODus Viento Sub Ohm Tank Ideális Az MTL Vaping-hoz?

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML